הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לבירור ההבנה שלי

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
אהלן,

יש לי 2 שאלות:

1) מישהו יכול בבקשה להסביר לי במילים שלו מהי המשמעות של : אימון נפח / אימון התאוששות / אימון עצימות ?

2) אני עושה באותו אימון גם מתח וגם לחיצת חזה, העניין הוא שהשניים משפיעים אחד על השני, כלומר -
אם אני מתחיל בלחיצת חזה הביצועים שלי בלחיצה יותר טובים אבל לאחר מכן הביצועים יורדים במתח - ולהיפך.
* מה לדעתכם הפיתרון של זה? (אני לא יכול לפצל כל תרגיל ליום אחר אז אני אשמח אם תנמקו לי עם מה פשוט כדאי להתחיל)

תודה ענקית מראש לעונים, אתם עושים את הפורום הזה פשוט מדהים!

• פותח/ת השרשור

איזה אלוף תודה רבה!

----------------------------------------------

השאלה השנייה עדין בתוקף -
אני עושה באותו אימון גם מתח וגם לחיצת חזה, העניין הוא שהשניים משפיעים אחד על השני, כלומר -
אם אני מתחיל בלחיצת חזה הביצועים שלי בלחיצה יותר טובים אבל לאחר מכן הביצועים יורדים במתח - ולהיפך.
* מה לדעתכם הפיתרון של זה? (אני לא יכול לפצל כל תרגיל ליום אחר אז אני אשמח אם תנמקו לי עם מה פשוט כדאי להתחיל)

1. כשמם כן הם. אימון נפח זה אימון עם נפח גדול יותר. אימון התאוששות\תחזוקה זה אימון בנפח ועצימות נמוכים, בשביל התאוששות. אימון עצימות זה אימון בעצימות גבוהה יותר (משקל כבד יותר על המוט).

2. קרא מה כתבתי לך באשכול הקודם בתשובה לשאלה 5.

• פותח/ת השרשור
1. כשמם כן הם. אימון נפח זה אימון עם נפח גדול יותר. אימון התאוששות\תחזוקה זה אימון בנפח ועצימות נמוכים, בשביל התאוששות. אימון עצימות זה אימון בעצימות גבוהה יותר (משקל כבד יותר על המוט).

2. קרא מה כתבתי לך באשכול הקודם בתשובה לשאלה 5.

גדול, תודה גבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית