נק' מוניטין:
31
- 119
- 0
אגדה
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Squat 238kgx23
woot
ולמה ?כי הבסיס שלו זה סקוואטים כבדים ומלאים
ולא כמו כולה מוזרקים במכון שלי שבאימון הרגליים שלהם לג פרס של 300 קילו חצי חזרה ואז סקוואט של 60 קילו
אתה יודע מה הבסיס שלו?
סקיילים במשך כל השנה.
ואחרי זה אימונים.
חחח אתה רציני ?! 😵זה ידוע שאם תעשה סייקל אתה תקום מחר על הבוקר עם רגליים כמו שלו ותעשה סקוואט 240 קילו ל-23 חזרות. חצי מהמוזרקים במכון שלי לא מגיעים לסקוואט של 100 קילו (מעבר לחצי תנועה).
זה ידוע שאם תעשה סייקל אתה תקום מחר על הבוקר עם רגליים כמו שלו ותעשה סקוואט 240 קילו ל-23 חזרות. חצי מהמוזרקים במכון שלי לא מגיעים לסקוואט של 100 קילו (מעבר לחצי תנועה).
אגדה.. אימוני רגלים שלו זה השראה!
ממש עצוב שמסתכלים על היום והוא נראה כמו סבאלה שבא לשמור על הבריאות :/
נראה כמו החבר של אלכסיי לסוקוב, שכחתי את שמו.קבלו מפתח גוף צעיר מתחרה בנוער עם אני לא טועה, יש עתיד !! צפה בקובץ המצורף 10129
סקוואטים כבדים יתנו תמיד את התוצה הכי טובה לרגלים לא משנה באזה רמה אתה מזריק לא מזריקאתה יודע מה הבסיס שלו?
סקיילים במשך כל השנה.
ואחרי זה אימונים.
סקוואטים כבדים יתנו תמיד את התוצה הכי טובה לרגלים לא משנה באזה רמה אתה מזריק לא מזריק
סקוואטים כבדים יתנו תמיד את התוצה הכי טובה לרגלים לא משנה באזה רמה אתה מזריק לא מזריק
מפתחי גוף מהרמה הראשונה בעולם עושים 10 תרגילים שונים לרגליים.איך אתה מסביר את זה שמפתחי גוף ברמה ראשונה בעולם בתחום הרגללים עובדים על סמית משין?
מפתחי גוף מהרמה הראשונה בעולם עושים 10 תרגילים שונים לרגליים.
תן לי דוגמא למפתח גוף מהשורה הראשונה שלא עושה סקוואט חופשי, לא שאני לא מאמין לך, אני באמת רוצה שתראה לי.