הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון הרגליים הכי גדולות שראיתי

Squat 238kgx23

woot

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ולמה ?כי הבסיס שלו זה סקוואטים כבדים ומלאים
ולא כמו כולה מוזרקים במכון שלי שבאימון הרגליים שלהם לג פרס של 300 קילו חצי חזרה ואז סקוואט של 60 קילו

ולמה ?כי הבסיס שלו זה סקוואטים כבדים ומלאים
ולא כמו כולה מוזרקים במכון שלי שבאימון הרגליים שלהם לג פרס של 300 קילו חצי חזרה ואז סקוואט של 60 קילו

אתה יודע מה הבסיס שלו?
סקיילים במשך כל השנה.
ואחרי זה אימונים.

אתה יודע מה הבסיס שלו?
סקיילים במשך כל השנה.
ואחרי זה אימונים.

זה ידוע שאם תעשה סייקל אתה תקום מחר על הבוקר עם רגליים כמו שלו ותעשה סקוואט 240 קילו ל-23 חזרות. חצי מהמוזרקים במכון שלי לא מגיעים לסקוואט של 100 קילו (מעבר לחצי תנועה).

• פותח/ת השרשור
זה ידוע שאם תעשה סייקל אתה תקום מחר על הבוקר עם רגליים כמו שלו ותעשה סקוואט 240 קילו ל-23 חזרות. חצי מהמוזרקים במכון שלי לא מגיעים לסקוואט של 100 קילו (מעבר לחצי תנועה).
חחח אתה רציני ?! 😵

אל תשכחו שהוא נמוך מה שתורם למראה הדחוס.

מעניין איך זה מרגיש כשיש לך רגליים כמו שלו. ממש מבחינה פיזית.

• פותח/ת השרשור
חשוב לציין שהבחור השני paul demayo מת בגיל ממש צעיר 35 משהו כזה , חבל מאוד :🙁[h=1][/h]

אגדה.. אימוני רגלים שלו זה השראה!

ממש עצוב שמסתכלים על היום והוא נראה כמו סבאלה שבא לשמור על הבריאות :/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מה הקשר ימטומטם אני אומר שאל תשווה אותו אם אנשים אחרים....
ותגיד איזה רגליים סווקאטים עמוקים....
אחד הBB הגדולים בעולם בתחום הרגליים עובד עם סמית משין.....
זה לא האימונים זה החומרים.
אגדה.. אימוני רגלים שלו זה השראה!

ממש עצוב שמסתכלים על היום והוא נראה כמו סבאלה שבא לשמור על הבריאות :/

ממש נכון....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קבלו מפתח גוף צעיר מתחרה בנוער עם אני לא טועה, יש עתיד !! 527484_367933089948834_382630040_n.jpg

סקוואטים כבדים יתנו תמיד את התוצה הכי טובה לרגלים לא משנה באזה רמה אתה מזריק לא מזריק

כדאי שתוסיף את המילה לדעתי - כי אין שום סיכוי שתוכל לגבות מחקרית את המשפט הזה.

סקוואטים כבדים יתנו תמיד את התוצה הכי טובה לרגלים לא משנה באזה רמה אתה מזריק לא מזריק

איך אתה מסביר את זה שמפתחי גוף ברמה ראשונה בעולם בתחום הרגללים עובדים על סמית משין?

איך אתה מסביר את זה שמפתחי גוף ברמה ראשונה בעולם בתחום הרגללים עובדים על סמית משין?
מפתחי גוף מהרמה הראשונה בעולם עושים 10 תרגילים שונים לרגליים.
תן לי דוגמא למפתח גוף מהשורה הראשונה שלא עושה סקוואט חופשי, לא שאני לא מאמין לך, אני באמת רוצה שתראה לי.

נמחק.

נערך לאחרונה:
מפתחי גוף מהרמה הראשונה בעולם עושים 10 תרגילים שונים לרגליים.
תן לי דוגמא למפתח גוף מהשורה הראשונה שלא עושה סקוואט חופשי, לא שאני לא מאמין לך, אני באמת רוצה שתראה לי.

מה הקשר שהם עושים 10 תרגילים לרגליים מדברים על התרגיל המרכזי לרגליים .
ג'י קאטלר אז ומעולם עשה סקוואט בסמית' והרגליים שלו הם מהמפותחות בבודיבילדינג אז אפשר לפתח רגליים גדולות בסמית' .
די עם הבולשיט רק סקוואט עמוקים משפרים את הרגליים.

תבדילו בין כוח למראה !

https://www.youtube.com/watch?v=nmIakBqseo0

איפה הסקוואטים העמוקים עם המוט אולפי?
אני לא רואה אותם.....
דבר שני אל תגידו לי הוא מוזרק הוא השיג את הרגליים מהחומרים שהוא עושה....המון BB מזריקים....
והרגליים שלו עוברות אותם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית