הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מה שנשאר ממני לאחר חצי שנה של הכשרה... הערכת א"ש?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אחרי חצי שנה של הכשרה זה מה שנשאר ממני, 1.75 70 קילו
לפני הצבא הייתי מתאמן אימוני כוח 5X5 לינארית
די מבאס /: היום מה שנגיש לי זה רק מוט מתח ומקבילים, מחכה כבר להגיע לסדיר עוד כמה חודשים ולחזור לתת בראש
כמה א"ש?
עצות לגבי ההמשך?

נערך לאחרונה:
12 א.ש.

• פותח/ת השרשור
שאלה על הדרך:
כשאחזור לחדר כושר בסדיר, אני אקבע אם צריך SS ע"פ המשקל גוף שלי או המשקלי עבודה שלי?
האמת אני רוצה תקופה של דגש על נפח (תקופה של שנה נגיד) ורק אז לחזור לכוח

מה אתם חושבים שכדאי לעשות כשאחזור לחדר כושר ?

שאלה על הדרך:
כשאחזור לחדר כושר בסדיר, אני אקבע אם צריך SS ע"פ המשקל גוף שלי או המשקלי עבודה שלי?
האמת אני רוצה תקופה של דגש על נפח (תקופה של שנה נגיד) ורק אז לחזור לכוח

מה אתם חושבים שכדאי לעשות כשאחזור לחדר כושר ?
אתה קובע על פי היכולת שלך לעלות משקלים מאימון לאימון , אם אתה חושב שאתה יכול לעלות רק פעם בשבוע משקלים תלך על הלינארית אם אתה חושב שאתה יכול כל אימון לך על SS

לדעתי נקודה טובה לחזור לאימונים, היא תוכנית כוח לאחר מיצוי איטי או מהיר - זה כבר תלוי התקדמות, תוכל לבחור תוכניות עם יותר נפח (HST,פיצולים, תוכנית כח עם נפח וכו')

חייב להיות בסיס טוב והבסיס הוא כוח.

• פותח/ת השרשור
לדעתי נקודה טובה לחזור לאימונים, היא תוכנית כוח לאחר מיצוי איטי או מהיר - זה כבר תלוי התקדמות, תוכל לבחור תוכניות עם יותר נפח (HST,פיצולים, תוכנית כח עם נפח וכו')

חייב להיות בסיס טוב והבסיס הוא כוח.

מה אתה מגדיר בסיס טוב מבחינת כוח? כמה משקל על המוט? (נגיד סקוואט בנץ ודדליפט )

יש תמונה לפני ?

האמת לא, לא הייתי נוהג להצטלם אבל הייתי בערך 10 קילו יותר על 2 אחוז שומן יותר...

זה פחות נושא של משקל על המוט אלא - קצב התקדמות. אם אתה כבר לא מצליח להתקדם ע"ב דו שבועי\חודשי לאחר זמן מסוים של עבודה בתוכנית כוח. מן הסתם לאחר שהתקדמת כבר במשקלי העבודה - יש לך בסיס טוב.

כמובן שלמשפט הזה יש כמה הנחות. אבל הנקודה ברורה.

• פותח/ת השרשור
זה פחות נושא של משקל על המוט אלא - קצב התקדמות. אם אתה כבר לא מצליח להתקדם ע"ב דו שבועי\חודשי לאחר זמן מסוים של עבודה בתוכנית כוח. מן הסתם לאחר שהתקדמת כבר במשקלי העבודה - יש לך בסיס טוב.

כמובן שלמשפט הזה יש כמה הנחות. אבל הנקודה ברורה.

זה פחות או יותר מה שחשבתי, תודה שעשית לי סדר בראש 😛

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית