לימוד עצמי לפסיכו, המלצות?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום לכולם ושבוע טוב!

כרגע לקחתי ערימת ספרים של לחמן לפסיכומטרי, הספרים ממועד ספטמבר 2012, ככה שזה דיי טרי ואין בעיה להיעזר בהם!
המטרה העיקרית היא להגיע למינימום של 510 כשמתוכם הכי חשוב זה הכמותי שצריך להיות מעל 120 אם אני לא טועה.
אני צריך את הציון הזה כדי להתקבל למכינה שתתחיל השנה.
המועד שאני רוצה לגשת אליו זה סוף מרץ וזה המועד האחרון שאני יכול לעשות כדי להתקבל השנה למכינה למדעים מדוייקים.

הבנתי שזה לא כזה סיפור לקבל ציון שכזה.

אז יש לכם טיפים ממה להתחיל, איך לתרגל, על מה לשים דגש וכו' וכו'?

תודה רבה ושבוע מעולה לכולם!🤩

באופן כללי,לחמן היא לא מהחברות המבריקות לפסיכומטרי. אם תוכל להשיג את של ניב רווח (אלו ספרים ללימוד עצמי) או של קידום /יואל גבע יהיה לך עדיף .(למרות שבשביל הציון שאתה צריך זה לא ממש משנה)
לא אמורה להיות בעיה להוציא 510. תבנה לך תכנית מסודרת מה אתה עושה כל יום ותוכל להגיע ל510 בלי בעיה כלל
דוגמא לתכנית - http://www.psychometry.co.il/Upload/70 days.pdf

נערך לאחרונה:
תקרא ספר באנגלית, תבנה לעצמך תוכנית לימודים ותסכם את המבואות של כל הנושאים, תראה מהם השלבים בכתיבת חיבור, על שינון מילים בעברית אתה יכול לוותר לדעתי אם אתה צריך רק 510 כי זה תופס רק באנלוגיות ולוקח המון זמן. תשקיע הרבה בכמותי, תתרגל הרבה חומר במיוחד על הנושאים העיקריים.

אני הייתי בקורס של המועד האחרון ותאמין לי בלחמן הספרים באמת לא משהו למה הם מסתמכים לרוב על השאלות שיש להם בספרים. הם חושבים שהשאלות שהם מלמדים אותך יופיעו לרוב בפסיכומטרי עצמו אז אולי הרווחתה שאלה מקסימום שתיים אבל זה לא שווה את זה (לפי דעתי רק עם יש לך מורה טוב בלחמן כמו שהיה אצלי אתה תצליח).

בלימודים בבית צריך הרבה משמעת עצמי זה רק מה שיעזור לך.
ללחמן יש גם לומדות באינטרנט אתה רק צריך למצוא משתמש לאתר שלהם. וגם הייתי ממליץ לך להשיג את מה שכותבים בקורס עצמו כי יש שם הרבה טיפים מהמנחים שעברו כבר את הפסיכומטרי כמה פעמים (בלחמן המנחים מחויבים לגשת כל כמה מועדים לפסיכומטרי).

לקבל 510 זה ממש לא קשה רק תחרוש 😃
עשיתי גם בלחמן (מועד ספטמבר) , צריך להיות לך ספרי הכנה (כמותי ואנגלית) תתחיל בהם ותפתור הכל (יש הרבה תרגילי כפל חילוק וכו')
ותשנן גם את הטבלאות 300 (כל החוקי חזקות , כפל וחילוק).
אם לקחת את הספרים ממישהו שהיה בקורס אז תיקח גם את המחברת שלו כי יש במחברת את כל ההסברים (טריקים ושיטות איך לפתור) ושיעורי בית (ככה תדע מה לעשות ובאיזה סדר).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התשובות, נקווה לטוב!😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית