בניית תוכנית אימונים.

-Alpha-

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
-2
51
0

רקע
- בן 22, 1.77 מטר, 64 קילו.
- שנתיים בחדר כושר.
- מתאמן שלוש פעמים בשבוע.
- שנה וחצי הדגש היה על איירובי ומעט כוח.
- בחצי שנה האחרונה הדגש היה על כוח במשקלים קלים ובצעדים מתונים מאוד.

יעדי התוכנית החדשה:
- גף זקוף.
- חזה זקוף.
- בניית כתפיים (אחוריות/גב) רחבות.
- העלאת מסה בידיים (בדגש על יד אחורית אם מכנים זאת כך).

הערות
- הבריאות יותר חשובה לי ורואה את עצמי כאדם עדין מבחינה גופנית, לא מוכן להגיע לכשל.
- התוכנית צריכה להיות מבוססת על יומיים בשבוע, כיוון שאת היום השלישי אני מקדיש למעט בטן וחצי שעת ריצה.
- כמובן שהתוכנית תכלול משקולות לרגליים.

אשמח לקבל עזרה ואם משהו לא היה מובן עקב-כך שאיני מכיר את סלנג הבודיבילדרים אשמח לפרט.

נערך לאחרונה:
תעשה SS (קרא עליה בפורטל ובנעוצים) במתכונת של פעמיים בשבוע או קח FBW מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
תעשה SS (קרא עליה בפורטל ובנעוצים) במתכונת של פעמיים בשבוע או קח FBW מהפורטל.

הבנתי.

אם איני מעוניין בתוכנית SS או FBW, מהם התרגילים הספציפיים אשר ישפיעו על הנקודות שציינתי?
(גב, חזה, כתפיים, ידיים).

האם ללא התוכניות שציינת יהיה בעייתי לעבוד על כל הנקודות במקביל ועדיף להשקיע תקופה כלשהי בכל נקודה?

מעניין אותי לאיזה תוצאות הגעת אם אתה מתאמן שנתיים, לפי המשקל עדיין דיי שחיף [או שעשית דיאטה?]
"
- בחצי שנה האחרונה הדגש היה על כוח במשקלים קלים ובצעדים מתונים מאוד."
אפשר להבין למה? שאתה הולך לחדר כושר אתה צריך להזיע ולעבוד קשה אם אתה רוצה לראות תוצאות.
היעדים שלך קצת הזויים בכל מקרה.. גב זקוף????

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי לאיזה תוצאות הגעת אם אתה מתאמן שנתיים, לפי המשקל עדיין דיי שחיף [או שעשית דיאטה?]
"
- בחצי שנה האחרונה הדגש היה על כוח במשקלים קלים ובצעדים מתונים מאוד."
אפשר להבין למה? שאתה הולך לחדר כושר אתה צריך להזיע ולעבוד קשה אם אתה רוצה לראות תוצאות.
היעדים שלך קצת הזויים בכל מקרה.. גב זקוף????

את החצי השנה הראשונה שלי הקדשתי למען הגב (תרגילי גמישות), בנוסף לאיירובי, ואני דיי מרוצה, אכן יש שיפור בגב ובמקביל בחזה. האם יש לך תרגילים ספציפיים לאותן נקודות שציינתי?

עוד שלה חשובה, לאחר מעבר על התוכניות לתקופת המסה, למה הכוונה בתוכנית "FBW או A"?
האם מדובר בתוכנית כוללת או מפוצלת? במידה ומפוצלת, היכן החלק השני?

הכוונה לתוכנית הראשונה שמופיעה:
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

נערך לאחרונה:
את החצי השנה הראשונה שלי הקדשתי למען הגב (תרגילי גמישות), בנוסף לאיירובי, ואני דיי מרוצה, אכן יש שיפור בגב ובמקביל בחזה.
האם יש לך תרגילים ספציפיים לאותן נקודות שציינתי?
אתה מתאמן אולימפי כלשהו או אדם מן השורה שרוצה גוף יפה? אחרת מה יתן לך תרגילי גמישות במשך חצי שנה?

בנוגע לחזה זקוף אני משער שאתה מתכוון לחזה שרירי[?? נפח??] אז לחיצת חזה עם מוט / דאמבלים 3X8-10

לגב תעשה דדליפט ומתח 3XMAX או עם משקל [אם אתה מעל 15-12 חזרות כל סט] אפשר גם חתירה עם מוט / דאמבלים

יד אחורית - מקבילים, ג'קסונים..

בכל מקרה אחי זה ממש על רגל אחת אתה צריך להבין שהאימון זה לא הכל, הרוב זה התזונה שלך, המטרה שלך [שעוד לא הסברת אותה?]
בנוסף לא עובדים רק על פלג גוף עליון, צריך לעבוד על רגליים בנוסף [חשוב מאוד] סקוואטים וכו'..
צריך גם תוכנית מאוזנת לא רק אוסף תרגילים..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מתאמן אולימפי כלשהו או אדם מן השורה שרוצה גוף יפה? אחרת מה יתן לך תרגילי גמישות במשך חצי שנה?

בנוגע לחזה זקוף אני משער שאתה מתכוון לחזה שרירי[?? נפח??] אז לחיצת חזה עם מוט / דאמבלים 3X8-10

לגב תעשה דדליפט ומתח 3XMAX או עם משקל [אם אתה מעל 15-12 חזרות כל סט] אפשר גם חתירה עם מוט / דאמבלים

יד אחורית - מקבילים, ג'קסונים..

בכל מקרה אחי זה ממש על רגל אחת אתה צריך להבין שהאימון זה לא הכל, הרוב זה התזונה שלך, המטרה שלך [שעוד לא הסברת אותה?]
בנוסף לא עובדים רק על פלג גוף עליון, צריך לעבוד על רגליים בנוסף [חשוב מאוד] סקוואטים וכו'..
צריך גם תוכנית מאוזנת לא רק אוסף תרגילים..

מתח עושים 3X5, אין שום טעם ב-15 חזרות עם משקל.
מה לעזאזל...? חתירה עם דאמבלים? בנץ' דאמבלים?
יד אחורית? הוא עושה בנץ', אין שום צורך מעבר לכך.

מה שיתאים לו הוא:
1. סקוואט 3X5-8
2. דדליפט 3X5
3. מתח 3X5
4. פרס 3X5-8
5. בנץ' פרס 3X5-8
זה יחזק לך את כל הגוף בצורה מעולה. תעשה או 5 או 8 חזרות בתרגילי שרשמתי 5-8, תלוי מה עובד עליך יותר טוב לנפח. פרס עדיף 5 מאשר 8.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית