ייעוץ אינטרוולים משפרים את הכושר הגופני?

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
מומלץ להתאמן באימונים של אינטרוולים בכדי לשפר את הכושר הגופני או ששיטה אחרת עדיפה?

תודה רבה! הגירעון השלישי אמור להיות בערך 500 קלוריות מתחת לRMR נכון?
שבוע הבא אני ירוץ לאט 9 בשבוע כמו שאמרת.. תודה
תתחיל מגירעון 700-800 או אם קשה לך אפשר גם קצת פחות
בחודש השני גירעון קטן יותר נגיד 500... לא קריטי שתרד בדיוק קילו או בדיוק חצי קילו, אבל ב7 שבועות יהיה טוב לרדת 5 קילו

וביום-יומיים שלפני הגיבוש תעשה העמסת פחמימות
ובגיבוש תשתדל לא להגזים עם בשר \ חלב (וכן לאכול פחמימות) כי יש מצב שיהיו לכם פעילויות תוך פחות משעתיים אחרי האוכל אבל זה תלוי כמובן איך אתה מגיב לזה
בחודשיים הקרובים תלמד גם איך אתה מגיב לאיזה אוכל לפני ריצה ותדע לתכנן
ואם יש לך פחד מהקאות (דיי נפוץ, גם לי יש) אל תמנע הקאה באימונים כי כשזה יהיה לך בגיבוש אם לא תדע להקיא יש סיכוי טוב שתפרוש

בשורה התחתונה הדרישות הגופניות שם נמוכות, מה שעושה הבדל משמעותי זו ההיכרות עם הגוף שלך והניסיון
ומן הסתם היכולת המנטלית שהיא גם חשובה

• פותח/ת השרשור
תתחיל מגירעון 700-800 או אם קשה לך אפשר גם קצת פחות
בחודש השני גירעון קטן יותר נגיד 500... לא קריטי שתרד בדיוק קילו או בדיוק חצי קילו, אבל ב7 שבועות יהיה טוב לרדת 5 קילו

וביום-יומיים שלפני הגיבוש תעשה העמסת פחמימות
ובגיבוש תשתדל לא להגזים עם בשר \ חלב (וכן לאכול פחמימות) כי יש מצב שיהיו לכם פעילויות תוך פחות משעתיים אחרי האוכל אבל זה תלוי כמובן איך אתה מגיב לזה
בחודשיים הקרובים תלמד גם איך אתה מגיב לאיזה אוכל לפני ריצה ותדע לתכנן
ואם יש לך פחד מהקאות (דיי נפוץ, גם לי יש) אל תמנע הקאה באימונים כי כשזה יהיה לך בגיבוש אם לא תדע להקיא יש סיכוי טוב שתפרוש

בשורה התחתונה הדרישות הגופניות שם נמוכות, מה שעושה הבדל משמעותי זו ההיכרות עם הגוף שלך והניסיון
ומן הסתם היכולת המנטלית שהיא גם חשובה

תודה רבה! אני מקווה שילך כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית