הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט.

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
טעות קטנה ששמתי לב אליה- מנח הצוואר לא נכון (הייתי אמור להסתכל קצת למטה) ואת כול הטעויות האחרות אני אשאיר לכם כי אני פה בתקווה שהטכניקה נכונה ואני אוכל להמשיך לעלות את המשקל(:
60KG סקוואט HB

נ.ב משום מה כשאני מעלה סרטון שצילמתי דרך הגלאקסי ליוטיוב האיכות של הסרטון יורדת בהרבה, ובגלאקסי שלי רואים הרבה יותר טוב. אין לי מושג למה זה ככה ואשמח אם מישהו יסביר לי גם אם זה לא קשור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לבעיה היותר פשוטה : שים לב שיש לך בסרטון למטה אפשרות לשנות איכות (אני מתכוון למי שצופה בסרטון יש את האפשרות הזאת ). אפשר לשים את זה על האיכות הכי גבוהה , כלומר HD ואז רואים יופי =]

סקוואט : אתה ממש קורס קדימה . דחוף ברכיים כמה שיותר לצדדיים ותוציא כמה שיותר את התחת החוצה .

• פותח/ת השרשור
לבעיה היותר פשוטה : שים לב שיש לך בסרטון למטה אפשרות לשנות איכות (אני מתכוון למי שצופה בסרטון יש את האפשרות הזאת ). אפשר לשים את זה על האיכות הכי גבוהה , כלומר HD ואז רואים יופי =]

סקוואט : אתה ממש קורס קדימה . דחוף ברכיים כמה שיותר לצדדיים ותוציא כמה שיותר את התחת החוצה .

אוקיי תודה רבה לקחתי לתשומת ליבי.
אני אעלה עוד סרטון יותר מאוחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית