הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לאימונים- אדידס או אולסטאר?

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
אני רוצה לקנות נעליים לאימונים, אני מתאמן SS מה אתם ממליצים את האדידס המקצועיות של המשקולנים או אולסטאר פשוטות?

אני די מצטער שקניתי אולסטאר יש הרבה נעלים יפות שתוכל להשתמש בהם מחוץ לחדר כושר עם סולייה שטוחה כמו adidas samba ועוד..

• פותח/ת השרשור
אם לא הבנתם אני מדבר על הדגם הזה של אדידס שרואים אותו בכל סרט של משקולנים ביוטיוב
weight-lifting-shoes-adidas-adistar-weight-mens-weightlifting-shoes.jpg

ההבדל שאתה לא משקולן לפי דעתי אין טעם לקנות כזאת נעל מספיק נעל שלא תשקע בה וזהו..

אני מקפיץ את הנושא כי הוא שוב רלוונטי, מה זה VS? על איזה נעל אתה ממליץ? אני מוכן להשקיע.
VS athletics, נעלי הרמה, הנעליים מההזמנה הקבוצתית שהייתה אז.
יש אפשרות גם לקנות את הWarrior בארץ במחיר בדיחה של 350 שקלים.

• פותח/ת השרשור
תקנה אולסטאר זול וטוב. תאמין לי שלא תיראה שום הבדל ברמת האימונים שלך אתה לא מרים טונות

אחי זה לא משנה תקנה נעל שטוחה וזהו... מי שלא מתאמן לתחרויות זה לא חשוב

אני מרגיש באולסטאר שהרגל שלי יותר מדי חופשיה, שהיא מטיילת לי בתוך הנעל ושהרגליים לא מאוזנות, כל רגל מתמקת אחרת בתוך הנעל. רואים שזו לא נעל שמתאימה לאימונים. זה נעל שעשויה מחומר מאוד חלש וגמיש. ככה שאני לא מסכים עם הקביעה שלכם.
חוץ מזה, יש לי שאיפות מאוד גבוהות אז למה שאני לא אקנה אותם כבר עכשיו?

נערך לאחרונה:
שני הדברים היחידים שאתה באמת צריך להשקיע בהם (בהנחה שאין לך פציעה כלשהי שמצריכה משהו בשבילה), הם נעליים וחגורה. חגורה זו השקעה לטווח ארוך, אפילו ארוך מאוד - ונעליים אמורות להחזיק כמה שנים טובות אם שומרים עליהן טוב.
הכל שאלה של תקציב - אולסטאר במאה שקל יכולות לעשות עבודה טובה מאוד, במיוחד כשמתחשבים בעלות-תועלת. אבל נעלי הרמת משקולות מתישהו יהיו חשובות מאוד. יש הרבה אפשרויות, ככה שאם אתה הולך על נעלי הרמת משקולות השאלה היא קודם כל התקציב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית