הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקה שנייה של טכניקת דדליפט - 90 Kg

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4

אין מה יותר מדי לומר.
מצפה לביקורת לגבי הטכניקה של הדדליפט. כל תגובה תתקבל בברכה =]

תודה לעוזרים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נראה בסדר, למה אתה לא נועל?
תרים חזה לתקרה, ותשים לב שאתה לא עושה T&G.

אוקי , חזה באמת שאני מנסה כל הזמן להוציא .. למה יש כאן חזרות מסוימות שעשיתי T&g ? ... אני מאמין שברגע שהמשקל יהיה יותר גבוה אני אצטרך גם ככה עוד כמה שניות של נשימות לפני כל חזרה.

נראה טוב כל הכבוד ! תשתדל לא להביט לצדדים בשום חזרה. מה לעזאל עושה הילד בסמיט facepalm

תודה ! זה מן הרגל ישן שצריך להפטר ממנו .. לפני תחילת החזרה זה בסדר להסתכל ? . ת'אמת יש לי חבר שכל הזמן היה עושה דדליפט כשהוא מסתכל ככה הצידה למראה ולא הייתה לא שום בעיה (היה עושה 140 Kg ... ) .

*חחחח עזוב מה שהולך היום במכון כל אחד אחרי חודש של אימונים מקבל ABC כשאין לא מושג מה הוא עושה בכלל 16 חזרות 4 תרגילים בקיצר עזוב חח . וזה בכלל בנאדם סביבות גיל ה 20 .

עוד משהו חשוב שיש לתקן?

אין חזרות T&G, אבל אתה לא נח ממש בין החזרות, כנראה בגלל המשקל הקל.
פשוט שלא תגרור הרגל רע.

• פותח/ת השרשור
אין חזרות T&G, אבל אתה לא נח ממש בין החזרות, כנראה בגלל המשקל הקל.
פשוט שלא תגרור הרגל רע.

אוקי, אז אני אנסה להבין אותך יותר לעומק ... מה זה אומר לנוח בין החזרות ? ובאיזה טווח זמן המנוחה הזאת ?

אוקי, אז אני אנסה להבין אותך יותר לעומק ... מה זה אומר לנוח בין החזרות ? ובאיזה טווח זמן המנוחה הזאת ?
לנוח בין החזרות, המוט על הרצפה, אתה רפוי, לוקח 2 נשימות, נכנס לסטאפ ומרים.
בנתיים תמשיך ככה, כשהמשקל יגדל זה בטח כבר יסתדר לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית