הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב סויה, רע או טוב?

• פותח/ת השרשור Kenny
  • פורסם בתאריך

Kenny

משתמש פעיל
363
0
נק' מוניטין:
0
363
0
לא פעם נתקלתי באנשים בכל מיני פורומים שאומרים שחלב סויה לא טוב\לא בריא, אני אחד שאלרגי ללקטוז לכן חלב לא בא בחשבון, וכל יום במשך שנתיים - שלוש אני שותה חלב סויה.
מה הדעות שלכם בקשר לחלב סויה? ובבקשה אל תזרקו סתם משפטים אם אתה לא מבינים בנושא יותר מדי.

תודה.

בעיקרון זה אחלה של דבר מבחינת ערכיים תזונתיים , חלב סויה בריא , אבל !!! יש בוא אסטרוגן ולכן הוא מזיק לפוריות , ככה שאם עוד לא הבאת ילדים לעולם ואתה כן מתכוון לעשות כך זאת לצומת לב .
אני לא אומר שאם תשתה חלב סויה זה אומר שאתה לא תוכל להביא ילדים אבל מזיק זה כן , כמה ? אני לא יודע .
עכשיו זה לא רק חלב סויה זה כל מה שבא מסויה (גם טופו).

זה מלא בהורמונים נשיים וחומצה פיטית, החלבון של הסויה הוא נחות, ויש בזה כמוית אפסיות של אומגה 3 ושומן רווי. בקיצור, תוותר על זה.אין למשקה הזה יתרונות.תשתה חלב מלא, הרבה יותר טוב ומזין.

זה מלא בהורמונים נשיים וחומצה פיטית, החלבון של הסויה הוא נחות, ויש בזה כמוית אפסיות של אומגה 3 ושומן רווי. בקיצור, תוותר על זה.אין למשקה הזה יתרונות.תשתה חלב מלא, הרבה יותר טוב ומזין.

מה לא היה מובן באלרגי ללקטוז?

יכול להיות תחליף טוב לחלב אבל מכיל פיטואסטרוגנים, אז לא הייתי מגזים בצריכה.

סלחו לי אבל אני חייב לשאול, איך אתה שותה את זה? אני ניסיתי פעם לשתות חלב סויה הטעם של זה עשה לי בחילות במשך 3 דקות.
אני היחיד שסולד מהטעם?

סלחו לי אבל אני חייב לשאול, איך אתה שותה את זה? אני ניסיתי פעם לשתות חלב סויה הטעם של זה עשה לי בחילות במשך 3 דקות.
אני היחיד שסולד מהטעם?
על טעם וריח אין להתווכח.
(צריכים להכניס את זה לחוקים של הפורום)

• פותח/ת השרשור
אני לא מתווכח;tasaz

אני לא שותה אותו בכוס או משהו, אני אוכל ברנפלקס עם חלב סויה, אז השילוב יוצא סבבה :]
ודרך אגב תודה על התגובות, הפסקתי לשתות חלב סויה כבר יומיים והפסיקו לי ה "נודים" סליחה על המילה, ואף פעם לא ידעתי ממה הם נגרמים לי...

למה עודף של זה יכול לגרום?
העלאת רמות אסטרוגן.
על טעם וריח אין להתווכח.
(צריכים להכניס את זה לחוקים של הפורום)
אני מסכים איתו שיש לזה טעם של גרביים (לפחות בארץ, בארה"ב טעמתי מדהימים אבל שם יש בכלל חלב אמיתי נטול לקטוז אז לא כל כך צריך את זה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית