עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מתי אוכל להתחיל לאכול מאכלים עם עמילן? 200 גרם פחמימה מירקות זה לא אפשרי. נראלי אני פשוט בהדרגה אוכל יותר ויותר ויראה איך המשקל מגיב.. עד שאוכל נורמלי והמשקל ישאר כי בקיץ אני זוכר טחנתי מלא מלא והמשקל נשאר אותו דבר.א. דעתי היא כדעתו - לא הרחבתי פה את הנימוקים.
ב. רשמתי ללא עמילן.
ג. רצוי בהדרגה.
ד. ה' יודע.
אני קורא מלא על אנשים שהעלו אפילו עודף בגלל דיאטה, אז חשבתי פשוט שזה מה שיקרה לי. יום שלישי העמסה ואחריה אני אוכל נורמלי ומסתכל אחרי המשקל וחטיפים פעם בשבוע. מאז שהתחלתי דיאטה עברתי לאורח חיים בריא. אגב, מתי להתחיל את המסה? (תודה) ומה לגבי העמסה בלי בקרה קלוריות? פשוט יום שלישי אני נוסע עם המשפחה לצימר ליום אחד, אז ארוחת בוקר וערב יהיו בחדר אוכל של מלון אז אוכל לנצל את זה.גבר אתה מתעסק בחרא יותר מדי תפסיק לשאול שאלות ותתחיל לאכול, כלום לא נפגע ואם כן אז אולי רק 15% מהBMR במקרה המאוד רע, כל האנשים משמינים ומתנפחים אחרי דיאטות כי הם חושבים שהם יכולים לחזור לאכול ולטחון ולא מאמציים אורך חיים נכון.
תעשה העמסת פחממה של כ2700 קלוריות רובן מפחממה שלאחריה פשוט תוכל על הנייטרלי המשוער שלך(הייתי ממליץ על משקל בליברות כפול 13-14) עם כ150 גרם פחממה ותעקוב אחרי המשקל.
אז מתי אוכל להתחיל לאכול מאכלים עם עמילן? 200 גרם פחמימה מירקות זה לא אפשרי. נראלי אני פשוט בהדרגה אוכל יותר ויותר ויראה איך המשקל מגיב.. עד שאוכל נורמלי והמשקל ישאר כי בקיץ אני זוכר טחנתי מלא מלא והמשקל נשאר אותו דבר.
תספר על האימונים שלך, אתה מתאמן מתחיל? מה התוכנית\משקלים? ואני מדבר מניסיון פשוט חבל לי שתעבור את הבזבוז זמן וכוח ומוח שאני עברתי שהייתי בגילך ועוד היום יש לי שרידים ממנו 😃
בכל אופן אני ממליץ לך כפי שאמרתי העמסה קטנה שלאחריה נייטרלי משוער לפי ליברות כפול 13-14 ולהישאר על הנייטרלי כחודש וחצי ואחר כך אם אתה רוצה מאסה תעלה בפלוס קלורי קטן 200-300 מעל המאזן הנייטרלי ותעקוב אחרי המשקל, תישאר עם יד על הדופק.
זה רע שאני אעשה העמסה? בניתי על זה חחזה לא כל כך קשור למשקל אלא לדברים אחרים. העמסה לא קשורה לעניין. ולא רלוונטית (לא מדובר פה על מילוי מאגרי גליקוגן).
אכול תקופה מסוימת ראה שאין בעיות עיכול, או רצון לאכילה מוגברת של פחמימה ותוכל לשלב גם מוצרי עמילן.
תודה אבל נתת המלצה וזרקת אותה לאוויר. מה זה לעלות 20-30 גרם פחמימה ולהמנע מעמילן? לכמה זמן? מה לעשות אחרי? לא מבינים מהעצה הזאת.עניתי לך ואתה ממשיך לשאול. נתתי לך כאן המלצה מספר של מומחה. ואתה בוחר לקבל עיצות מילדים בפורום.
יאללה סלאמת אחי בהצלחה.
הוא כתב לך:תודה אבל נתת המלצה וזרקת אותה לאוויר. מה זה לעלות 20-30 גרם פחמימה ולהמנע מעמילן? לכמה זמן? מה לעשות אחרי? לא מבינים מהעצה הזאת.
אני כבר שבועיים בלי מוצרי עמילן, זה מספיק זמן?הוא כתב לך:
"אכול תקופה מסוימת ראה שאין בעיות עיכול, או רצון לאכילה מוגברת של פחמימה ותוכל לשלב גם מוצרי עמילן."
אתה לוקח את הכמות הקלורית שאכלת כרגע ומוסיף כל שבוע 100-200 קלוריות. נשקל פעם בשבוע על בטן ריקה לאחר השירותים של הבוקר ואם אתה עולה יותר מידי במשקל (נניח יותר מחצי ק"ג), אז תוריד במעט את העלייה בקלוריות בשבוע שלאחר מכן. סביר להניח שתעלה 2-3 ק"ג של מים כבר בשבוע הראשון, אז הייתי מתחיל להתייחס למשקל באופן מדוייק רק מהשבוע השני. כשתגיע לנטראלי תשאר שם 10-14 ימים ותלך לעשות בדיקות דם, כל מה שכתוב כאן בתחתית העמוד:
http://www.lbs.co.il/consultfaq.php
בהצלחה.
אתה לוקח את הכמות הקלורית שאכלת כרגע ומוסיף כל שבוע 100-200 קלוריות. נשקל פעם בשבוע על בטן ריקה לאחר השירותים של הבוקר ואם אתה עולה יותר מידי במשקל (נניח יותר מחצי ק"ג), אז תוריד במעט את העלייה בקלוריות בשבוע שלאחר מכן. סביר להניח שתעלה 2-3 ק"ג של מים כבר בשבוע הראשון, אז הייתי מתחיל להתייחס למשקל באופן מדוייק רק מהשבוע השני. כשתגיע לנטראלי תשאר שם 10-14 ימים ותלך לעשות בדיקות דם, כל מה שכתוב כאן בתחתית העמוד:
http://www.lbs.co.il/consultfaq.php
בהצלחה.