S shirel משתמש מתחיל 80 0 נק' מוניטין: 0 0 80 0 18/4/09 #1 לתרגילים כמו סקווט לקנות נעל all star או ספורט רגילה? צריך נעל שטוחה נכון?
S shirel משתמש מתחיל 80 0 נק' מוניטין: 0 0 80 0 18/4/09 פותח/ת השרשור #3 ושאלה קטנה בקשר לטכניקה... המרפקים והכתפיים איך הם צריכים להיות? להצמיד מרפקים או בדיוק ההפך(כלומר יותר לכיוון מאוזן לריצפה?) תודה Upvote 0 Downvote
ושאלה קטנה בקשר לטכניקה... המרפקים והכתפיים איך הם צריכים להיות? להצמיד מרפקים או בדיוק ההפך(כלומר יותר לכיוון מאוזן לריצפה?) תודה
D Dark Muse משתמש כבוד 1,300 14 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 1,562 0 1,300 14 18/4/09 #4 מרפקים אחורה, חזה מורם. Upvote 0 Downvote
Seth Able משתמש משקיע 4,116 118 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 30,686 0 4,116 118 19/4/09 #5 נכתב ע"י shirel: לתרגילים כמו סקווט לקנות נעל all star או ספורט רגילה? צריך נעל שטוחה נכון? לחצו כדי להרחיב... נעל יעודית תהיה עדיפה בהרבה, אם אין אפשרות כזאת, all star או כל נעל עם סוליה קשיחה יהיו עדיפות על נעלי ספורט. Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י shirel: לתרגילים כמו סקווט לקנות נעל all star או ספורט רגילה? צריך נעל שטוחה נכון? לחצו כדי להרחיב... נעל יעודית תהיה עדיפה בהרבה, אם אין אפשרות כזאת, all star או כל נעל עם סוליה קשיחה יהיו עדיפות על נעלי ספורט.
S shirel משתמש מתחיל 80 0 נק' מוניטין: 0 0 80 0 19/4/09 פותח/ת השרשור #6 עוד שאלה קטנטנה יש לי זמן להתאמן בחדכ רק פעם בשבוע בשבת ככה שאני עושה FBW וגם מאמן טכניקה לסקווט תמיד כתף ימין מציקה לי קצת (זמן להתחיל תרגילים לrotator cuff) בכל מקרה, אחרי כל סט סקווט...הכתפיים שלי פשוט כאבו... כמו שעושים מתח ואז לוקח לכף יד לחזור למצב המקורי? מישהו מכיר? ידוע להתחלה? עשיתי גם בסך הכל כמה סטים חתירות.ובסך הכל 4 לחיצות חזה עם משקוליות 20 קג כל יום...אפילו לא לכשל....8-10 חזרות הכתפיים בעיקר המדיאלית אני חושב...פשוט כואבות... מישהו מכיר ת'נושא? או אני בדרך לדפיקה? (אני לא חושב שהעומס היה גדול מדי...) Upvote 0 Downvote
עוד שאלה קטנטנה יש לי זמן להתאמן בחדכ רק פעם בשבוע בשבת ככה שאני עושה FBW וגם מאמן טכניקה לסקווט תמיד כתף ימין מציקה לי קצת (זמן להתחיל תרגילים לrotator cuff) בכל מקרה, אחרי כל סט סקווט...הכתפיים שלי פשוט כאבו... כמו שעושים מתח ואז לוקח לכף יד לחזור למצב המקורי? מישהו מכיר? ידוע להתחלה? עשיתי גם בסך הכל כמה סטים חתירות.ובסך הכל 4 לחיצות חזה עם משקוליות 20 קג כל יום...אפילו לא לכשל....8-10 חזרות הכתפיים בעיקר המדיאלית אני חושב...פשוט כואבות... מישהו מכיר ת'נושא? או אני בדרך לדפיקה? (אני לא חושב שהעומס היה גדול מדי...)
Seth Able משתמש משקיע 4,116 118 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 30,686 0 4,116 118 20/4/09 #7 הכי טוב שתעלה סרטון עם הסקוואט שלך, ככה יהיה אפשר לראות אם הכאב הוא ממשהו שאתה עושה לא נכון או שנובע מאיזו בעיה אצלך. בכל מקרה, קח בחשבון שעם אימון אחד בשבוע יהיה לך מאוד קשה לראות תוצאות. Upvote 0 Downvote
הכי טוב שתעלה סרטון עם הסקוואט שלך, ככה יהיה אפשר לראות אם הכאב הוא ממשהו שאתה עושה לא נכון או שנובע מאיזו בעיה אצלך. בכל מקרה, קח בחשבון שעם אימון אחד בשבוע יהיה לך מאוד קשה לראות תוצאות.