לוג הכנה לגיבוש צנחנים (Guyb)

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ריצה היום:
מרחק: 8.05 ק"מ.
זמן: 47 דקות.

סוף סוף קניתי נעלי ריצה.. (נייק פגסוס אם זה משנה למישהו). לא יודע אם זה קשור לזה שהנעל חדשה והרגל לא רגילה אליה אבל קיבלתי בשתי הכפות רגליים יבלות ענקיות.

לא היה קל..

*נ.ב. לאנשים שאומרים שאני רץ כמו זקנה (וצודקים) פעם ראשונה שאני רץ ריצות למרחק כזה.. לפני שהתחלתי את הלוג הזה הריצה הכי ארוכה בחיים שלי הייתה 4 ק"מ~ וגם אותה רצתי איזה פעמיים. אז אני מרוצה לפחות שאני מצליח לעלות מרחק כל הזמן. התוצאה תבוא אני לא מודאג.
גם אם הרמה שלי לא תהיה מספיק גבוה עד הגיבוש צנחנים (שגם איתו יש בעיות בינתיים) לפחות אני יודע שעד הגיוס הרמה שלי תהיה טובה מאוד אם אני אמשיך להתמיד ואני אנסה להגיע כמה שיותר רחוק ביחידה שאני אהיה אחרי הגיוס.
בקיצור אני לא דואג, זה מה שאני מסוגל כעת ומקווה עוד כמה חודשים לצחוק על זה.

*בטן- 150x2.

נערך לאחרונה:
כל הכבוד יפה שאתה בונה בסיס קרדיו טוב - אבל כל הגיבושון של צנחנים בנוי מסביב לספריטים - תעבוד כמה שיותר על ספרינטים בעליות. וגם אחרי זה ביחטיות 70% מהגיבוש זה ספרינטים - אז קדימה חבר לעבודה!

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד יפה שאתה בונה בסיס קרדיו טוב - אבל כל הגיבושון של צנחנים בנוי מסביב לספריטים - תעבוד כמה שיותר על ספרינטים בעליות. וגם אחרי זה ביחטיות 70% מהגיבוש זה ספרינטים - אז קדימה חבר לעבודה!
תודה אחי! לגבי הספרינטים, אני מודע לזה. אבל תקרא כמה פוסטים לפני כבר אמרו לי את זה ועניתי. יכול להיות שאני אוסיף בהמשך.

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא תהיה ריצה היום. אחרי אתמול יש לי כאבים בברך שמאל שהיו לי איתה בעיות בעבר. מן תחושת היתפסות כזאת מאחורי הברך, קשה לקפל אותה או ליישר.
קרה לי אותו דבר לפני כשנה\ שנה וחצי כשהתחלתי SS עם טכניקה לקויה בסקוואט וכשהלכתי בזה ראש בקיר הושבתתי לכמעט חצי שנה.
בקיצור קומפרסים קרים ואני אתן לברך לנוח קצת היום שיעבור מהר.

נערך לאחרונה:
אתה מרגיש שהtabata עוזרת לך גם במס החזרות המקסימלי שאתה יכול לעשות רצוף? (זאת אומרת לא לפי זמן מסויים אלא עד שאתה לא מצליח יותר)

• פותח/ת השרשור
גם אני רוצה לקבל עצות מZAPTAMASTER
בל מקרה שיהיה בהצלחה
אני חושב שלהתכונן לזה במיוחד זה WAY TO MUCH מחברים שלי שצנחנים עכשיו..אבל שיהיה בהצלחה

יש לי שאלה לגבי הטאבטה
שאתה עושה למשל שכיבות שמיכה או מתח
איך אתה יודע שזה 20 שניות עבודה?
או שאתה עושה מקסימום חזרות כל סיבוב ונח 10 שניות בין כל סיבוב?

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה לגבי הטאבטה
שאתה עושה למשל שכיבות שמיכה או מתח
איך אתה יודע שזה 20 שניות עבודה?
או שאתה עושה מקסימום חזרות כל סיבוב ונח 10 שניות בין כל סיבוב?

מה זאת אומרת איך אני יודע ש20-10 שניות? סטופר.
ואני בדר"כ דואג שיהיה איתי מישהו שימדוד זמנים בשביל שזה יהיה מדויק.

לגבי החזרות למקסימום: לדוגמה בשכיבות סמיכה- סיבובים ראשונים אין בעיה להמשיך עד שפשוט נגמרות ה20 שניות. בסיבובים האחרונים יכול אפילו להגיע מצב שאני לא מצליח לנעול חזרה ונשאר ככה עד שייגמר הזמן, או נופל קם ומנסה להחזיק במצב 2 עד סוף הסיבוב.
גם אני רוצה לקבל עצות מZAPTAMASTER
בל מקרה שיהיה בהצלחה
אני חושב שלהתכונן לזה במיוחד זה WAY TO MUCH מחברים שלי שצנחנים עכשיו..אבל שיהיה בהצלחה
תודה, והאמת שצריך לשנות את השם של הלוג. לפי המנילה לא בטוח בכלל שיהיה גיבוש צנחנים. בכל מקרה בשביל להתקדם כמו שצריך איפושהו שאני לא אשרת אני רוצה לבוא בכושר הכי טוב שאני יכול להשיג עד אז.

ותודה! ללא ספק לגבי zaptamaher זכיתי.

נערך לאחרונה:
מה זאת אומרת איך אני יודע ש20-10 שניות? סטופר.
ואני בדר"כ דואג שיהיה איתי מישהו שימדוד זמנים בשביל שזה יהיה מדויק.

לגבי החזרות למקסימום: לדוגמה בשכיבות סמיכה- סיבובים ראשונים אין בעיה להמשיך עד שפשוט נגמרות ה20 שניות. בסיבובים האחרונים יכול אפילו להגיע מצב שאני לא מצליח לנעול חזרה ונשאר ככה עד שייגמר הזמן, או נופל קם ומנסה להחזיק במצב 2 עד סוף הסיבוב.

תודה, והאמת שצריך לשנות את השם של הלוג. לפי המנילה לא בטוח בכלל שיהיה גיבוש צנחנים. בכל מקרה בשביל להתקדם כמו שצריך איפושהו שאני לא אשרת אני רוצה לבוא בכושר הכי טוב שאני יכול להשיג עד אז.

ותודה! ללא ספק לגבי zaptamaher זכיתי.
התכוונתי כשאתה עושה שכיבות שמיכה מה אתה שם סטופר מול העיניים כאילו?
או שאתה עושה סקוואטים משקל גוף אתה כל שניה מסתכל בסטופר?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי כשאתה עושה שכיבות שמיכה מה אתה שם סטופר מול העיניים כאילו?
או שאתה עושה סקוואטים משקל גוף אתה כל שניה מסתכל בסטופר?
שם על הריצפה ומסתכל. אבל כמו שאתה רומז זה באמת לא נוח ורוב הפעמים אני מחפש מישהו שימדוד לי זמנים.

הבנתי אותך
טוב, בהצלחה אחי אל תשכח שלא משנה כמה אתה רואה שיש כאלה שטובים יותר ממך תמיד תמשיך ואל תפרוש בגלל אגו (מה שהיה איתי..)

אם יש לך אייפוד או אייפון יש את האפלקצייה TABATA TIMER שזה מצפצף לך בסוף כל סט ובסוף כל מנוחה

• פותח/ת השרשור
טבאטה היום:

סקוואט:
סיבובים 1,2,3: 26 חזרות.
סיבובים 4,5: 27 חזרות.
סיבוב 6- 25 חזרות.
סיבוב 7: 26 חזרות.
סיבובים 8-9: 27 חזרות.

עד הסיבוב ה8- 210 חזרות. 10 יותר משבוע שעבר.

החבר שהיה עם הסטופר וספר, התבלבל במספר הסיבובים שצריכים להיות ועשיתי בטעות סיבוב אחד יותר.

שכיבות סמיכה:
סיבוב 1: 34 חזרות.
סיבוב 2: 23 חזרות.
סיבוב 3: 16 חזרות.
סיבוב 4: 10 חזרות.
סיבובים 5,6,7: 6 חזרות.
סיבוב 8: 7 חזרות.

על הפנים. עשיתי סה"כ 95 חזרות. 10 פחות משבוע שעבר !הרגשתי אפס ושויתרתי לעצמי ואחרי מנוחה קטנה עשיתי עוד 2 סטים.
סט ראשון 30 חזרות, סט שני 20 חזרות.

מתח:
סיבוב 1: 6 חזרות.
סיבובים 2,3,4,5,6: 3 חזרות.
סיבובים 7,8: 2 חזרות.

סה"כ 25 חזרות. חזרה אחת יותר משבוע שעבר.

* ריצת אלפיים קלה.

כפיפות בטן:
סט ראשון- 300 חזרות.
סט שני- 200 חזרות.

סה"כ 500 חזרות, 50 יותר משבוע שעבר.

למה לא? לא סימנת 5?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית