הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי בעלייה במשקל כדאי לקחת גיינר?

snir012

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
10
107
0
גובה 1.74
משקל התחלתי 54
משקל עכשיו 60
מתאמן כמעט 3 חודשים
כבר מתחילת החודש אני תקוע על 59-60 ואני עדיין במשקל הזה אני לא מצליח לעלות עוד, ירדתי ל 58 כי הייתי חולה ועליתי חזרה ל59-60 אבל אני תקוע במשקל הזה וזה מתסכל אותי למרות שאני כן עולה במשקלי עבודה שלי אני לא עולה ממש במשקל
כדאי לי להתחיל לקחת גיינר או להמתין עוד קצת לראות אם יש שינוי?
אם לקחת גיינר אז איזה לקחת? אני צריך גיינר כשר עם ערכים טובים ולא סתם שק של סוכר

תפסיק לבלבל במוח ותתחיל לאכול.
אתה צריך 2600-2700 קלוריות ביום, לא סיפור גדול. אם זה לא מספיק תוסיף עוד.
ליטר חלב יכול לעזור.
אתה צריך 120 גרם חלבון, 60 שומן והשאר פחמימה. אם קשה לך עם הרבה פחמימות תוכל לרדת ל-200-250 גרם פחמימה ולהוסיף שומן שיש בכל דבר טעים (כמעט בכל דבר) כמו מלווח, בורקס, קוראסון וכו'.
אתה לא צריך גיינר- אתה תקבל המון קלוריות ממנו ותצטרך במשך יום שלם לאכול 1000-500 קלוריות. הגיוני? לא.
150 גרם בשר בקר = 300 קלוריות. עוד 4 פרוסות גבנצ 28% ויש לך 700 קלוריות, עוד 2 יופלה 1.5% מעודן ויש לך 1000. או במקום גבנצ 3 פרוסות לחם עם 3 כפות חמאת בוטנים (נניח 1.5 סנדוויצ'ים בוקר וערב). בתכל'ס הגיינר יקח יותר מדי.
פשוט תאכל, אנשים ששוקלים פי 2 ממך שורדים בלי זה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אני ינסה החודש הזה לתת פוש ממש רציני בתזונה ואם באמת אני לא יצליח לעלות במשקל אני יקנה גיינר/אבקת חלבון וממנה אני יעשה גיינר ביתי וישלב בתפריט כי התקיעה הזאת במשקל ממש מבאסת אותי וקצת מורידה לי את המוטיבציה

ליטר חלב יכול לעזור.
אתה צריך 120 גרם חלבון, 60 שומן והשאר פחמימה. אם קשה לך עם הרבה פחמימות תוכל לרדת ל-200-250 גרם פחמימה ולהוסיף שומן שיש בכל דבר טעים (כמעט בכל דבר) כמו מלווח, בורקס, קוראסון וכו'.
אתה לא צריך גיינר- אתה תקבל המון קלוריות ממנו ותצטרך במשך יום שלם לאכול 1000-500 קלוריות. הגיוני? לא.
150 גרם בשר בקר = 300 קלוריות. עוד 4 פרוסות גבנצ 28% ויש לך 700 קלוריות, עוד 2 יופלה 1.5% מעודן ויש לך 1000. או במקום גבנצ 3 פרוסות לחם עם 3 כפות חמאת בוטנים (נניח 1.5 סנדוויצ'ים בוקר וערב). בתכל'ס הגיינר יקח יותר מדי.

מלווח, בורקס וקוראסון??? כבר עדיף שיאכל מרגרינה בכפית לא?? אפשר לעלות במשקל בדרכים יותר ''בריאות'', אין שום סיבה שבעולם לאכול את החרא הזה
אלא אם כן מכינים את זה בבית עם חמאה ואז זה יותר סביר, אבל רוב האנשים קונים בחוץ

• פותח/ת השרשור
מלוואח ובורקסים אני קונה בסופר קפוא ומכין בבית
ואיזה דרכים בריאות יש שלא יהיו דלות קלוריות כי עם לאכול לחם מלא שישאיר אותי שבע להרבה מאוד זמן ורק חזה עוף כי אין בזה כמעט שומן אני לא יגיע ממש רחוק גם ככה לא קל לי להתרגל לאכול בכמויות האלה
ואני חושב שאני אוכל די הרבה פחמימות ביום, אני אוכל 2 לחמניות בזמן בית ספר ועוד ארוחה של הבית ספר שיש שם תוספת של פחמימות כמו אורז/פסטה/תפו"א וכו' ובבית אני אוכל גם עוד 2-3 לחמניות ובוקר אני אוכל תמיד קורנפלקס עם הרבה חלב שהבנתי שזה הרבה קלוריות וגם לפעמים בערב אני אוכל ככה
בתכלס התפריט שלי ככה אני לא יודע כמה קלוריות הוא יוצא:
ארוחת בוקר הרבה קורנפלקס עם כמעט חצי ליטר חלב
לחמניה עם גבינה צהובה 2 פרוסות
לחמניה עם חביתה מביצה אחת
ארוחה של הבית ספר לא יודע כמה הכמויות אבל יש נגיד שניצל ואורז או כל מיני דברים כאלה
ארוחת צהריים 2 שניצלים/קבבים/המבורגר + לחמניה או שתיים + כוס אורז לפני בישול/פסטה/תפו"א
ביניים לחמניה עם טונה/נקניק
לפני שינה קורנפלקס עם חלב כמו בבוקר או אם אני בשרי אז אני אוכל עוד לחמניה עם טונה/חביתה

נערך לאחרונה:
מלוואח ובורקסים אני קונה בסופר קפוא ומכין בבית
ואיזה דרכים בריאות יש שלא יהיו דלות קלוריות כי עם לאכול לחם מלא שישאיר אותי שבע להרבה מאוד זמן ורק חזה עוף כי אין בזה כמעט שומן אני לא יגיע ממש רחוק גם ככה לא קל לי להתרגל לאכול בכמויות האלה

אורז, תפו''א, אם אתה לא אוהב לאכול תפו''א נקי תעשה עם זה ציפס או משהו, פסטה, לחם(לא חייב חיטה מלאה, לא באמת משנה בתכלס), ואם זה לא מספיק לא יקרה כלום אם מדי כמה זמן תדפוק איזה גלידה של בן אנד ג'ריס, זה בוודאי עדיף על מאפים שמלאים במרגרינה
בלי קשר תאכל גם הרבה בשר, ביצים, דגים, לא חסר תאמין לי

• פותח/ת השרשור
כתבתי את מה שאני אוכל בד"כ ביום בעריכה בהודעה מעליך תתן חוות דעת בבקשה אם זה נראה מספיק ואיפה אני יכול להוסיף עוד

כתבתי את מה שאני אוכל בד"כ ביום בעריכה בהודעה מעליך תתן חוות דעת בבקשה אם זה נראה מספיק ואיפה אני יכול להוסיף עוד

נראה בסדר, לגבי הלחמניה עם החביתה שזה יהיה לפחות 3 ביצים, ביצה אחת זה כלום. בכל אופן צריך לבדוק את הערכים, פשוט תעקוב אחרי המשקל שלך, אם אתה רואה שאתה עולה אז זה בסדר, אם לא אז תוסיף עוד ארוחה עד שתתחיל לראות עליה

טוב החלטתי שאני יקנה אבקה אבל אני לא יודע אם לקנות גיינר או אבקת חלבון, באותו מחיר אבקת חלבון מספיקה ליותר זמן ואפשר לעשות ממנה גיינר אבל גיינר זה כבר הכל מוכן
אני מעריך שאני צריך תוספת של 500-600 קלוריות ביום וזה עוד בהגזמה
את האבקה אני ישתה עם חלב
אם אני יקנה אבקת חלבון איך אני עושה איתה גיינר ביתי? מה לשים בה אבל שיהיה טעים, אני יקנה בטעם וניל עוגיות כנראה כי זה נראה לי טעם הכי ניטרלי שלא ימאס, ואיך הטעם של שיבולת שועל בשילוב עם כל זה? הוא מורגש? בחיים לא אכלתי שיבולת שועל אני לא יודע מה הטעם שלה אבל זה לא נשמע לי מי יודע מה טעים ואני לא רוצה לקנות סתם אבקת חלבון ולתכנן על שיבולת שועל בתור מקור לפחמימות ובסוף אני לא יאהב את זה

לא ממליץ, לי הטעם נמאס כבר אחרי רבע דלי. עכשיו רק לחשוב על זה עושה לי בחילה, כשאני שותה את זה זה בשלוק כדי להעביר את הטעם מהר.
לעומת זאת, בכמה סקופים הראשונים זה ממש טעים, כמו גלידה. אבל בכל זאת, אולי זה רק אני.

• פותח/ת השרשור
לשיבולת שועל יש טעם כמו של הגרגירים בגרנולה? כי אם כן אז זה די סביר, הייתי אוכל גרנולה עם יוגורטים
יש מקום שאפשר לקנות בו גרנולה במשקל בבאר שבע? ובכמה זה יותר יקר משיבולת שועל? ואיפה בכלל אפשר לקנות שיבולת שועל במשקל?
עריכה:
קראתי עכשיו שאפשר להכין גיינר ביתי מאבקת חלבון ומלטודקסטרין שזה פחמימה מורכבת שעולה די זול ומשתמשים בה ברוב הגיינרים וגם אין לה טעם ככה שאין בעיה עם טעם של שיבולת שועל למרות שאני לא יודע מה הטעם שלה. מה אתם אומרים על הרעיון הזה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לשיבולת שועל יש טעם כמו של הגרגירים בגרנולה? כי אם כן אז זה די סביר, הייתי אוכל גרנולה עם יוגורטים
יש מקום שאפשר לקנות בו גרנולה במשקל בבאר שבע? ובכמה זה יותר יקר משיבולת שועל? ואיפה בכלל אפשר לקנות שיבולת שועל במשקל?

קראתי עכשיו שאפשר להכין גיינר ביתי מאבקת חלבון ומלטודקסטרין שזה פחמימה מורכבת שעולה די זול ומשתמשים בה ברוב הגיינרים וגם אין לה טעם ככה שאין בעיה עם טעם של שיבולת שועל למרות שאני לא יודע מה הטעם שלה. מה אתם אומרים על הרעיון הזה?
ואבקת חלבון איזה כדאי לקחת whey tropin או super effect?

נערך לאחרונה:

ואבקת חלבון איזה כדאי לקחת whey tropin או super effect?
משהו כזה, רק בלי שום מתיקות וכל מיני תוספות.

• פותח/ת השרשור
משהו כזה, רק בלי שום מתיקות וכל מיני תוספות.
אז אם אני יטחן את זה ויערבב עם אבקת חלבון וחלב הטעם של זה יהיה פחות מורגש והתוצאה סך הכל תהיה סבירה כן?
ואיזה אבקה כדאי לי לקנות whey tropin או super effect whey? ובאיזה טעם הכי כדאי

• פותח/ת השרשור
איזה טעם לקחת ב super effect whey? היא טעימה?
כמה שיבולת שועל וחלב וכמה סקופים אני צריך כדי לקבל של 500-600 קלוריות?

למה בכלל לפנות לדברים כאלה יקרים?
שים חלב, יוגורט וגרנולה עם צימוקים ושטויות...אתה יכול בכיף להגיע ל600-800 קלוריות לשייק כזה.

ליטר חלב יכול לעזור.
מלאווח בורקס קורסון ? לא הגזמת קצת? נראה לי זה לא בריא כל כך ,אם כבר שומן אז שמן זית קבנוס בשר בקר חלמון ביצה ,למה סתם לאכול זבל ?

מלאווח בורקס קורסון ? לא הגזמת קצת? נראה לי זה לא בריא כל כך ,אם כבר שומן אז שמן זית קבנוס בשר בקר חלמון ביצה ,למה סתם לאכול זבל ?
סתם דוג', לא חסרים מאכלים עם הרבה קלוריות שיספקו אותך.
ברור לא לאכול כל יום, אבל זה מעולה לקלוריות.

סתם דוג', לא חסרים מאכלים עם הרבה קלוריות שיספקו אותך.
ברור לא לאכול כל יום, אבל זה מעולה לקלוריות.
הייתי נמנע ממלוואח ובורקסים בלי קשר לקלוריות
אפשר למצוא הרבה דברים אחרים שהם פחות רעל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית