הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נתקעתי בעלייה במשקל כדאי לקחת גיינר?

snir012

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
10
107
0
גובה 1.74
משקל התחלתי 54
משקל עכשיו 60
מתאמן כמעט 3 חודשים
כבר מתחילת החודש אני תקוע על 59-60 ואני עדיין במשקל הזה אני לא מצליח לעלות עוד, ירדתי ל 58 כי הייתי חולה ועליתי חזרה ל59-60 אבל אני תקוע במשקל הזה וזה מתסכל אותי למרות שאני כן עולה במשקלי עבודה שלי אני לא עולה ממש במשקל
כדאי לי להתחיל לקחת גיינר או להמתין עוד קצת לראות אם יש שינוי?
אם לקחת גיינר אז איזה לקחת? אני צריך גיינר כשר עם ערכים טובים ולא סתם שק של סוכר

בזבוז כסף לדעתי, להשיג פחמימות זה ממש לא בעיה ואתה גם יכול להכין גיינר ביתי עם בלנדר, פשוט תדחוף קצת שיבולת שועל, סקופ של חלבון וחמאת בוטנים בשביל הטעם ועם חלב כמובן.

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון וגיינר זה אותו מחיר אז אני לא רואה בזה בזבוז כסף
אבל בכלל היית ממליץ לי לקחת אבקה או להמתין עם זה עוד?
ואיזה מאכלים/ארוחות נחמדות אפשר להכין בבית שיש בהן הרבה קלוריות עם הרבה חלבונים ופחמימות?

בזבוז כסף לדעתי, להשיג פחמימות זה ממש לא בעיה ואתה גם יכול להכין גיינר ביתי עם בלנדר, פשוט תדחוף קצת שיבולת שועל, סקופ של חלבון וחמאת בוטנים בשביל הטעם ועם חלב כמובן.
+1וגם זה לא בעיה להשיג פחמימות מלאכול אורז לבן או תפוחי אדמה. ואת החלבון להשלים ממוצרים מהחי או מאבקות חלבון

אבקת חלבון וגיינר זה אותו מחיר אז אני לא רואה בזה בזבוז כסף
אבל בכלל היית ממליץ לי לקחת אבקה או להמתין עם זה עוד?
ואיזה מאכלים/ארוחות נחמדות אפשר להכין בבית שיש בהן הרבה קלוריות עם הרבה חלבונים ופחמימות?

אותו מחיר??? תבדוק שוב, אבקת חלבון בממוצע מספקת לך 75 מנות, גיינר יגמר לך מהר מאוד, תוך חודש או פחות.
תאכל פסטה, שיבולת שועל, דברים שאתה אוהב ותכניס פשוט הרבה מהם, הרבה יותר משתלם מגיינר

• פותח/ת השרשור
אה חחח לא התייחסתי אפילו כמה מנות יש באבקת חלבון, בכל מקרה תמיד אני מעדיף לא לבזבז כסף על דברים כאלה ולאכול הבעיה שבזמן האחרון אני לא מצליח לאכול מספיק תנו לי כמה טיפים נגיד סנדוויצ'ים מעניינים להכין לבית ספר
ומה מיוחד כ"כ בחמאת בוטנים? יש בה הרבה קלוריות כדאי לקנות כזאת ולאכול מדי פעם סנדוויץ' עם זה?

אה חחח לא התייחסתי אפילו כמה מנות יש באבקת חלבון, בכל מקרה תמיד אני מעדיף לא לבזבז כסף על דברים כאלה ולאכול הבעיה שבזמן האחרון אני לא מצליח לאכול מספיק תנו לי כמה טיפים נגיד סנדוויצ'ים מעניינים להכין לבית ספר
ומה מיוחד כ"כ בחמאת בוטנים? יש בה הרבה קלוריות כדאי לקנות כזאת ולאכול מדי פעם סנדוויץ' עם זה?

פשוט חמאת בוטנים מוסיפה טעם.
תעשה לך סנדוויצים עם נקניק, גבינות, שים לך רטבים שאתה אוהב ותאכל הרבה

• פותח/ת השרשור
טוב החלטתי שאני יקנה אבקה אבל אני לא יודע אם לקנות גיינר או אבקת חלבון, באותו מחיר אבקת חלבון מספיקה ליותר זמן ואפשר לעשות ממנה גיינר אבל גיינר זה כבר הכל מוכן
אני מעריך שאני צריך תוספת של 500-600 קלוריות ביום וזה עוד בהגזמה
את האבקה אני ישתה עם חלב
אם אני יקנה אבקת חלבון איך אני עושה איתה גיינר ביתי? מה לשים בה אבל שיהיה טעים, אני יקנה בטעם וניל עוגיות כנראה כי זה נראה לי טעם הכי ניטרלי שלא ימאס, ואיך הטעם של שיבולת שועל בשילוב עם כל זה? הוא מורגש? בחיים לא אכלתי שיבולת שועל אני לא יודע מה הטעם שלה אבל זה לא נשמע לי מי יודע מה טעים ואני לא רוצה לקנות סתם אבקת חלבון ולתכנן על שיבולת שועל בתור מקור לפחמימות ובסוף אני לא יאהב את זה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המחשבון היה עוזר אם הייתי יודע כמה לשים מכל דבר אבל חוץ מהאבקה שאני יודע שזה סקופ אחד שאני לא יודע כמה גרמים הוא וחלב שזה 300-400 מ"ל אני לא יודע כמה שיבולת שועל לשים וכל שאר התוספות אז אני צריך שתגידו לי בערך כמה קלוריות יוצאת מנה אחת כזאת

המחשבון היה עוזר אם הייתי יודע כמה לשים מכל דבר אבל חוץ מהאבקה שאני יודע שזה סקופ אחד שאני לא יודע כמה גרמים הוא וחלב שזה 300-400 מ"ל אני לא יודע כמה שיבולת שועל לשים וכל שאר התוספות אז אני צריך שתגידו לי בערך כמה קלוריות יוצאת מנה אחת כזאת

מה הבעיה להכניס 100 גרם שיבולת שועל לפני בישול ולבדוק? אתה רואה את הערכים ובודק איזה כמות להכניס אף אחד פה לא יבנה לך תפריט.

• פותח/ת השרשור
לא מבקש שתבנו לי כלום סך הכל רוצה לדעת כמה קלוריות יוצאת בערך מנה רגילה של גיינר ביתי כזה

לא מבקש שתבנו לי כלום סך הכל רוצה לדעת כמה קלוריות יוצאת בערך מנה רגילה של גיינר ביתי כזה

אני לא מכיר מתכונים אבל אם רשום שיבולת שועל 50 גרם לדוגמה אתה מכניס למחשבון 50 גרם לפני בישול ורואה זה לא סיפור גדול

• פותח/ת השרשור
ואיך הטעם של שיבולת שועל? הוא מזכיר טעם של משהו? שיהיה לי איזה מושג לדעת איך הטעם של זה ואם בכלל שווה לי לעשות את כל הקומבינה הזאת כי סך כל הפחמימות בגיינר הזה מגיעות מהשיבולת שועל ואני לא רוצה להתבאס עליה ואז סתם שרפתי כסף

אין לזה טעם דומיננטי מידי, מכניסים את זה רק בזכות הערכים המצוינים שלו. בכל אופן אתה יכול ללכת לקנות ולטעום זה לא מוצר יקר כלל.
תחפש בפורום מתכונים איזה שייק שנשמע לך טעים ותכין. בדר"כ במתכונים קיים גם הערך התזונתי שלו, לפחות מבחינת פחמימות חלבונים ושומנים.

• פותח/ת השרשור
דיברתי היום עם המאמן של החדר כושר שלי והוא אמר שהוא בעצמו עושה את השייק בבית עם אבקת חלבון ושיבולת שועל אבל הוא אמר שזה לא ממש טעים והשיבולת שועל די מורגשת, ואני תכלס אם משהו לא טעים לי אני לא מכריח את עצמי לאכול אותו אז אני לא רוצה לקחת סיכון, הוא המליץ לי על גיינר super effect, הוא אמר שאם אני לוקח רק מנת הגשה אחת ביום זה יספיק לי לחודשיים וחצי בערך שזה בדיוק הזמן שאני רוצה להרביץ מסה כדאי לי לקחת את הגיינר הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית