הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור shiber
  • פורסם בתאריך

shiber

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
2nk3siu.jpg
[/IMG]

20fyfl1.jpg

גובה 1.76
משקל 78.

נראה טוב מאוד לדעתי השיקול בידיים שלך. או שאתה רוצה לרדת לאחוז מאוד נמוך או להמשיך ולגדול.

תתחיל\תמשיך מאסה , חודשיים לפני תחילת הקיץ כנס לחיטוב . בסה"כ אחלה גוף .

• פותח/ת השרשור
תתחיל\תמשיך מאסה , חודשיים לפני תחילת הקיץ כנס לחיטוב . בסה"כ אחלה גוף .
שאלה,
יש מצב שאני עושה מסה, ויורד באחוז שומן? אם כן,
אין לי בעיה עם אירובי/אימוני HIIT אני בכושר מעולה.
אם אתה מבין בזה, ותוכל להמליץ לי על תוכנית זה יעזור לי מאוד,
תודה מראש.

נערך לאחרונה:
אל תתעסק בשטויות בשביל זה יש חיטוב.
מה שאתה רוצה לעשות זה מתכון להישאר במקום.

שאלה,
יש מצב שאני עושה מסה, ויורד באחוז שומן? אם כן,
אין לי בעיה עם אירובי/אימוני HIIT אני בכושר מעולה.
אם אתה מבין בזה, ותוכל להמליץ לי על תוכנית זה יעזור לי מאוד,
תודה מראש.
אפשרי מאוד, אתה תעלה קצת יותר שריר משומן וככה תשאר על אותו אחוז או אפילו תרד. אבל זה מאוד קשה אתה צריך להכיר את הגוף טוב מאוד ןלדעת בדיוק כמה לאכל כדי לעלות נקי.

אפשרי מאוד, אתה תעלה קצת יותר שריר משומן וככה תשאר על אותו אחוז או אפילו תרד. אבל זה מאוד קשה אתה צריך להכיר את הגוף טוב מאוד ןלדעת בדיוק כמה לאכל כדי לעלות נקי.
זה לא אפשרי, קרא את המאמר בפורטל.

בואו נעשה סדר.

אי אפשר לעלות במסת שריר ולרדת במסת השומן באותו זמן, זה פשוט לא הגיוני.
כלומר: אם התחלת ב50 קילו כאשר 25 קילו שריר ו25 קילו שומן. אז באחוזים מדובר ב50% שריר ו%50 שומן (רק לצורך דוגמא, כמובן שיש נוזלים, עצמות, איברים וכו')

עכשיו עשית מסה ועכשיו אתה שוקל 100 קילו, ונניח ועשית מסה "נקייה" כלומר נצמדת לתפריט מדוקדק של פלוס קלורי מוקפד צריכת שומנים וחלבונים ביחס מדוייק.
אז נניח ועכשיו יש עליך 70 קילו שריר ו30 קילו שומן אז באחוזים מדובר ב- 70% שריר ו30% שומן.

בכוונה הבאתי דוגמא קיצונית כזאת לשם המחשה טובה יותר.
האחד מדבר על עגבניות והשני על תפוחי אדמה ולמעשה כל אחד צודק בתחום שלו.
לא ניתן לרדת במסת השומן הכללית בגוף (באופן טבעי) תוך כדי פלוס קלורי - זה פשוט לא אפשרי כי הגוף מקבל יותר ממה שהוא למעשה צריך.
כן ניתן להפחית את יחס השומן/שריר בגוף בזמן מסה.

אנשים הרבה פעמים חושבים שהם יורדים בשומן כשהם בעצם עולים במסת השריר כי עלייה במסת השריר נותנת מראה חטוב יותר ומוצק יותר, שטח השריר גדל וגם פיזור השומן ולכן לעיתים נראה כאילו אתה גם יורד בשומן באותו הזמן.
כמובן שמדובר באשליה.

נערך לאחרונה:

מה שהבאת

"
למה אני כותב את כל זה? הסיבה פשוטה. רוב האנשים כאן מחפשים לרדת ב-% השומן בגופם וירידה באחוז השומן יכולה להתחלק ל-2:
1. לעלות את מסת השריר בגופך, תוך כדי שמסת השומן בק"ג (לא באחוזים!) נשארת זהה (או שאת עולה יותר שריר ביחס לשומן). לדוגמה, את 60 ק"ג על 20% שומן, משמע 12 ק"ג שומן בגופך, עלית ל-65 ק"ג (5 ק"ג שריר) ונשארו לך 12 ק"ג שומן בגופך. כרגע % השומן בגופך הוא 18.46%. זאת אומרת שעלית 5 ק"ג שריר וירדת 1.54% שומן בו זמנית."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית