הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל פאור קלין

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
התחלתי לעשות פאוור קלין ואני רוצה לקבל קנה מידה למשקל נורמאלי עפ הנתונים שלי

סקוואט 105
בנצ 85
פרס 57
צין אפס 20 קג
דדליפט 130

תודה

• פותח/ת השרשור
כן בכללי קנה מידה למשקל ממוצע לדעת איפה אני אמור לעמוד

אה ועוד משהו בפאוור קלין זה חמש סטים של שלוש חזרות או הפוך בטקסס ?

נערך לאחרונה:
כן בכללי קנה מידה למשקל ממוצע לדעת איפה אני אמור לעמוד

אה ועוד משהו בפאוור קלין זה חמש סטים של שלוש חזרות או הפוך בטקסס ?

אל תשווה את עצמך לאף אחד. עבוד על טכניקה נכונה והמשקלים יגיעו.

פאוור קלין ב- TM?

• פותח/ת השרשור
כן האמתי נמאס לי מחתירה ואני יודע שפאוור קלין זה גם התרגיל המקורי וגם כוח מתפרץ ויכול להיות שאני אמשיך עם הרמות אולימפיות...

וגם אני עדיין מתלבט בין טקסס לביל לא יודע מה לעשות ...

וגם התכוונתי שנגיד אני אומר אני עושה עכשיו 150 קילו קלין לא הגיוני וגם 20 קילו לא הגיוני אז כמה נראלך משקל הגיוני ?

יש וריאציות של TM עם פאוור קלין, אבל באיזה יום אתה עומד לשבץ את התרגיל? שים לב שאם ביום העצימות אתה מתכנן להתקדם בדדליפט יכולה להיות בעיה אם תעשה פאוור קלין ביום הנפח, במיוחד אם השוני במשקלים גדול מדי (שלא נדבר על כך שלעשות PC אחרי 5x5 בסקוואט לא ממש עובד 😃).

לגבי הערכת משקל - אי אפשר לדעת, ג'סטין לסק (Lascek) נותן דוגמא בספר שלו לשני מתאמנים כשאחד עושה 40% מהדדליפט והשני עושה 66%. שמעתי גם סיפורים על משקולנים שעושים 90% (קלין מלא), אבל בהחלט יכול להיות שזה בגלל שהם בכלל לא עושים דדליפט בשיגרה.

• פותח/ת השרשור
נראלי אני אעשה לינארית מאדקו זה מסתדר יותר טוב עם הPC והדדליפט וגם אני אעשה CHINUPS בשלישי אחרי הדדליפט

מה אומר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית