הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PRE WORKOUT או קריאטין לחיטוב ? + שאלה לגבי מעבר לחיטוב

• פותח/ת השרשור aaviv
  • פורסם בתאריך

aaviv

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-18
54
0
אני אחרי 4 חודשים של מאסה , עליתי 13 קילו כרגע שוקל 86 , גובה 1.79
עכשיו אני רוצה לחזור לחיטוב , קודם התחלתי לצמצם בתפריט( הייתי במאזן קלורי של + 800 קלוריות ביום ) ובערך על 450 גרם פחמימה , כל שבוע מוריד בערך 200 קלוריות מהמאזן החיובי , עכשיו אני על +400 ... ובערך 350 גרם פחמימה , איך הכי מומלץ לעשות את המעבר לחיטוב ? ולאבד כמה שפחות שריר בדרך
עוד משהו זה שאני לא מרגיש שאני רואה שינוי גדול כלכך , לא צילמתי תמונות , אין יותר קוביות וורידים , מן הסתם 13 קילו .. אחוזי שומן לא מדדתי , אבל יש עליה במשקלי העבודה , ( בהכל חוץ מהחזה ) , התרחב הגב הכתפיים והרגליים , הידיים והחזה נשארו אותו הדבר, יש הגיון ? או פשוט גנטיקה ? ידיים נשארו כמעט באותו היקף.. גדלו באיזה ס"מ וחצי אולי לא יותר מזה , למשל עליתי כמעט 4 מידות בגינסים .. אני משתגע לא מבין אם זאת גנטיקה או עבודה לא נכונה... ( העניין שהידיים והחזה נשארו אותו הדבר )
עבדתי ממש לפי הספר מבחינת אימונים ,כמובן שהמאסה לא הייתה 100% נקייה .. הרבה שטויות מסביב בכל זאת להתפנק..
אבל העלתי המון במשקלי עבודה ..

בכל אופן ,בגדול, מה זה יכול להיות , ואיך הכי מומלץ לעשות את המעבר חזרה לחיטוב..

לגבי ה PRE WORKOUT והקריאטין , מה יהיה הכי מומלץ לקחת בזמן החיטוב ?
היה לי קריאטין מונו של CHAMPION .. פשוט זוועה וגם לא הרגשתי משהו מיוחד , ניסיתי כדורים קפאין של 4EVER.. מעורר אבל לא ממריץ כמו שציפיתי ..
ועכשיו יש לי JACK3D החדש .. בשבוע הראשון זה היה מורגש מאוד ונתן המון מרץ . עכשיו זה סתם מעורר .. פחות פאמפ באימונים ממה שהיה בהתחלה

לא יודע מה לעשות ומה הכי כדאי לקחת .. וגם אם יש לכם המלצה
יש לי אפשרות לPRE WORKOUT C4 ל 60 מנות
או קריאטין של PRO MERA - CONCRET ל 96 מנות ,
שניהם באותו מחיר .. ואם יש המלצה למשהו אחר .. בגדול ההתלבטות היא בין קריאטין כלשהו ל PRE WORKOUT , ומה יהיה יעיל יותר מניסיון שלכם ..

תודה לעוזרים.

אני אחרי 4 חודשים של מאסה , עליתי 13 קילו כרגע שוקל 86 , גובה 1.79
עכשיו אני רוצה לחזור לחיטוב , קודם התחלתי לצמצם בתפריט( הייתי במאזן קלורי של + 800 קלוריות ביום ) ובערך על 450 גרם פחמימה , כל שבוע מוריד בערך 200 קלוריות מהמאזן החיובי , עכשיו אני על +400 ... ובערך 350 גרם פחמימה , איך הכי מומלץ לעשות את המעבר לחיטוב ? ולאבד כמה שפחות שריר בדרך
עוד משהו זה שאני לא מרגיש שאני רואה שינוי גדול כלכך , לא צילמתי תמונות , אין יותר קוביות וורידים , מן הסתם 13 קילו .. אחוזי שומן לא מדדתי , אבל יש עליה במשקלי העבודה , ( בהכל חוץ מהחזה ) , התרחב הגב הכתפיים והרגליים , הידיים והחזה נשארו אותו הדבר, יש הגיון ? או פשוט גנטיקה ? ידיים נשארו כמעט באותו היקף.. גדלו באיזה ס"מ וחצי אולי לא יותר מזה , למשל עליתי כמעט 4 מידות בגינסים .. אני משתגע לא מבין אם זאת גנטיקה או עבודה לא נכונה... ( העניין שהידיים והחזה נשארו אותו הדבר )
עבדתי ממש לפי הספר מבחינת אימונים ,כמובן שהמאסה לא הייתה 100% נקייה .. הרבה שטויות מסביב בכל זאת להתפנק..
אבל העלתי המון במשקלי עבודה ..

בכל אופן ,בגדול, מה זה יכול להיות , ואיך הכי מומלץ לעשות את המעבר חזרה לחיטוב..

לגבי ה PRE WORKOUT והקריאטין , מה יהיה הכי מומלץ לקחת בזמן החיטוב ?
היה לי קריאטין מונו של CHAMPION .. פשוט זוועה וגם לא הרגשתי משהו מיוחד , ניסיתי כדורים קפאין של 4EVER.. מעורר אבל לא ממריץ כמו שציפיתי ..
ועכשיו יש לי JACK3D החדש .. בשבוע הראשון זה היה מורגש מאוד ונתן המון מרץ . עכשיו זה סתם מעורר .. פחות פאמפ באימונים ממה שהיה בהתחלה

לא יודע מה לעשות ומה הכי כדאי לקחת .. וגם אם יש לכם המלצה
יש לי אפשרות לPRE WORKOUT C4 ל 60 מנות
או קריאטין של PRO MERA - CONCRET ל 96 מנות ,
שניהם באותו מחיר .. ואם יש המלצה למשהו אחר .. בגדול ההתלבטות היא בין קריאטין כלשהו ל PRE WORKOUT , ומה יהיה יעיל יותר מניסיון שלכם ..

תודה לעוזרים.
קריאטין 93 מנות במחיר של C4 ? זה שוד לאור יום
במחיר של פרה וורקאוט אתה יכול לקנות קפאין וקריאטין יעשה עבודה מעולה.

• פותח/ת השרשור
זה המחיר של הקריאטין של פרומרה .. אני לא יודע מה מיוחד בו ששווה את זה חוץ מהעובדה שהוא מממש טעים... בכל אופן לקחתי קפאין , בלי קריאטין.. לא הרגשתי איזשהי הרגשה של מרץ חוץ מזה שהייתי קצת יותר עירני.. לעומת זאת הג'ק בשבוע הראשון נתן ממש הרבה מרץ.. אבל עכשיו הוא רק מעורר אותי וטיפה ממריץ.. ובכל זאת עדיין נותן לי הרגשה יותר טובה מכדור קפאין לבד.... פסיכולוגי? זה נשמע כאילו אני משכנע את עצמי ללכת ל pre אבל הייתי רוצה חוות דעת המלצות יתרונות חסרונות וכו...

זה המחיר של הקריאטין של פרומרה .. אני לא יודע מה מיוחד בו ששווה את זה חוץ מהעובדה שהוא מממש טעים... בכל אופן לקחתי קפאין , בלי קריאטין.. לא הרגשתי איזשהי הרגשה של מרץ חוץ מזה שהייתי קצת יותר עירני.. לעומת זאת הג'ק בשבוע הראשון נתן ממש הרבה מרץ.. אבל עכשיו הוא רק מעורר אותי וטיפה ממריץ.. ובכל זאת עדיין נותן לי הרגשה יותר טובה מכדור קפאין לבד.... פסיכולוגי? זה נשמע כאילו אני משכנע את עצמי ללכת ל pre אבל הייתי רוצה חוות דעת המלצות יתרונות חסרונות וכו...
כל מה שיש בפרה וורקאוט אתה יכול לקנות בנפרד, לא קונים קריאטין בטעם קונים מונו.
יצא לי פעם אחת להשתמש בפרה ורקאוט ולא הרגשתי משהו שונה מהקפאין לפי דעתי זה פסיכולוגי אצלך.(פעם היה בפרה וורקאוט חומר בשם Dimethylamylamin והוא באמת היה עושה את ההבדל היום בעיני זה קפאין עם קריאטין בטעמים.)

• פותח/ת השרשור
כל מה שיש בפרה וורקאוט אתה יכול לקנות בנפרד, לא קונים קריאטין בטעם קונים מונו.
יצא לי פעם אחת להשתמש בפרה ורקאוט ולא הרגשתי משהו שונה מהקפאין לפי דעתי זה פסיכולוגי אצלך.(פעם היה בפרה וורקאוט חומר בשם Dimethylamylamin והוא באמת היה עושה את ההבדל היום בעיני זה קפאין עם קריאטין בטעמים.)

למה לא לקנות קריאטין בטעמים ?
ומה ההבדל בין CONCRET לקריאטין נניח של OPTIMUM .. חוץ מהעלות ביחס לכמות ... גם כתוב שב CONCRET לא צריך העמסה , ובאמת שהוא טעים ונוח להשתמש בו ..
ואני לא יודע עד כמה זה פסיכולוגי אבל בכל אופן את הקפאין ניסיתי לפני שהתחלתי להשתמש ב JACK... ההשפעה הייתה ממש קטנה לעומת ה JACK וגם עכשיו שההשפעה של ה JACK ירדה קצת וניסיתי קפאין שוב .. עדיין מרגיש יותר טוב עם ה JACK

חייב לצרוך את הקפאין עם קריאטין ? כי אני כבר מעל 3 חודשים לא משתמש בקריאטין בכלל ..

מה היתרונות הבולטים של קריאטין על PRE WORKOUT בתקופת חיטוב ולהפך ? ונניח ותיהיה לי האפשרות , כדאי לשלב ביניהם ? על ה JACK למשל רשום בבירור לא לעשות את זה...

• פותח/ת השרשור
עוד מישהו עם דעה ? זה דיי דחוף אני צריך לבצע הזמנה ביומיים הקרובים ואני צריך לדעת מה לבחור .. C4 או קריאטין

לגבי החיטוב, אל תוותר על אף גרם חלבון או שומן, הפחמימה היא האוייב, ממנה תיפטר.
מה משקלי עבודה?
ופרי וורקאוט מיותר.

• פותח/ת השרשור
לגבי החיטוב, אל תוותר על אף גרם חלבון או שומן, הפחמימה היא האוייב, ממנה תיפטר.
מה משקלי עבודה?
ופרי וורקאוט מיותר.

אני יודע שבחיטוב לשמור על חלבון ושומן , כבר עברתי חיטוב אחד של 3 חודשים
אבל השאלה איך לעשות את המעבר ממאסה בצורה הכי נכונה ? הייתי ב + 800-1000 קלוריות , ועכשיו אני כל שבוע בערך מקצץ 200 קלוריות וכמה פחמימות .. השאלה אם כדאי לעשות ככה עד שמגיעים לניטרלי על בערך 300 גרם פחמימה , ומשם להתחיל להוריד בהדרגה גם כן ? עד למצב של נגיד -500 קלוריות ו 120 גרם פחמימה ?

הפרי וורקאוט זה אחד הדברים היותר מוצלחים שיצא לי לנסות .. בגלל זה אני עדיין בהתלבטות פשוט כולם פה ממליצים על קריאטין + קפאין .. וקפאין לא נתן לי מה שפרי וורקאוט נתן.. , אם אחסוך עוד כמה גרושים , יש טעם לקחת C4 + קריאטין מונו בסיסי כמו OPTIMUM ? או UNIVERSAL , ואם כן איזה קריאטין הכי מומלץ חשוב שיהיה כמה שיותר מרוסק ולא הרבה גרגרים.. אם אני כן יעשה ככה המטרה היא לקחת PRE לפני אימון וקריאטין יחד עם השייק לאחר האימון.. כדאי?

משקלי עבודה - כעיקרון אני משנה תוכנית כמעט כל חודש אבל רק משנה סדר של תרגילים ואימונים ודברים כאלו..

בנץ פרס - 90 קילו 6-8 חזרות
שיפוע עליון עם דאמבלים - 37.5 קילו כל יד 6-8 חזרות אותו דבר תחתון

יד אחורית 8-12 חזרות בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט W עם 40 קילו
פשיטת מרפקים כנגד מוט - 100 קילו

יד קדמית 8-10 חזרות - פטישים 25 קילו כל יד
עם מוט W - זה 45 קילו כולל המוט

גב 6-10 חזרות
פולי עליון - 100 קילו
חתירה עם דאמבלים - 37.5 קילו ליד
PULL OVER - עם משקולת של 30 קילו

רגליים 6-12- לא עושה סקוואטים כואב לי הגב ניסיתי את כל הטכניקות..
לחיצת רגליים 250-320 קילו תלוי בטווח חזרות
HACK SQUAT - לא יודע כמה זה במשקל , 15 פלטות מתוך 20 פלטות
LEG EXTENSION - , זה 15 פלטות מתוך 20 פלטות
HAMSTRINGS - כל הפלטות 20/20.. אני חייב לברר איכשהו כמה זה במשקל אצלנו במכון לא כתוב כלום

כתפיים - 8-10 חזרות
לחיצות כתפיים עם דאמבלים 25-30 קילו
פשיטות לצדדים עם 15 קילו ביד
מגוון בין התרגילים כל הזמן

בגדול אלו המשקלים , דד ליפט לא עושה , גם הגב לא יודע כבר אם זה פסיכולוגי או לא , עשיתי טכניקות נכונות ליד מדריכים ועדיין כואב
, עושה HYPEREXTENSIONS עם 15 קילו עליי

נראלי פירטתי יותר מידי לא יודע איך בדרך כלל אני אמור להסביר את המשקלי עבודה
קורע בכל האימונים , כמעט בכל תרגיל מעלה בסט האחרון טיפה משקל ועובד עם ספוטר

לא יודע עוד מה הבעיה אצלי .. יש שיפור וגדילה , חוץ מהידיים והחזה שגודלים הרבה פחות משאר הגוף...

אתה עוד במאסה? [הכוונה לפלוס קלורי], צא לשבועיים ניטראלי, ואחר כך תתחיל לקצץ 200 כל כמה זמן [וככה תיכנס לגירעון].

• פותח/ת השרשור
כן אני בדרך לניטרלי .. מקצץ את הפלוס כל שבוע ב 200 קלוריו... עוד שבוע וחצי אני יהיה ניטרלי.. בכל אופן יש איזו דעה לגבי הגדילה האיטית בידיים וחזה? ויש איזשהי תוכנית מומלצת לחיטוב? מה שבפורטל מרגיש לי לא אפקטיבי מספיק ... ואני מתאמן חזק מאוד

כן אני בדרך לניטרלי .. מקצץ את הפלוס כל שבוע ב 200 קלוריו... עוד שבוע וחצי אני יהיה ניטרלי.. בכל אופן יש איזו דעה לגבי הגדילה האיטית בידיים וחזה? ויש איזשהי תוכנית מומלצת לחיטוב? מה שבפורטל מרגיש לי לא אפקטיבי מספיק ... ואני מתאמן חזק מאוד
הלינארית של ביל סטאר הכי מומלצת, אבל אתה כנראה עצלן מידי בשביל ללמוד את הטכניקה.
לך על FBW\AB לחיטוב מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי אותם כבר.. לא מרגיש שאני מתקדם איתם ואני באמת עובד חזק עד מצב של כשל מרגיש שחסר לי סטים או שהחלוקה לא נכונה.. למשל רגליים אני מעדיף לעשות ביום נפרד לעבוד בכל התרגילי רגליים .. 15 סטים סהכ.. השיפור ברגליים ככה גם הרבה יותר גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית