ייעוץ איך התפריט לחיטוב?

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
עד עכשיו הייתי בלי תפריט עם גרעון של בערך 400 כל יום, חישבתי כל יום מה וכמה אכלתי... אבל זה לא הלך הכי טוב, היה הרבה ימים שיצא הרבה מידי קלוריות\קצת חלבון וכו' אז החלטתי ללכת כבר לפי תרפיט.
BMR: 2337
משקל גוף 80 גובה 178 גיל 16...

הנה התפריט:
tafrit.jpg
וביום של אימון להוסיף איזה 150 קלוריות...
ויש לי שאלה, אחרי כל אימון משקולות (אני עושה את הלינארית של ביל) אני מתאגרף קצת בשק איגרוף בבית שלי, אני נותן 20 מכות עם כל יד בכמה סוגים שונים של מכות, יוצא שאני מביא בערך 160 אגרופים, וגם עם רגליים יוצא 80 מכות, כמה קלוריות זה יכול לשרוף?

אל תתייחסו לתמונה איפה שכתוב תמונות מצורפות...

קבצים מצורפים

• tafrit.jpg
    tafrit.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 164
1.פעם הבאה תקרא חוקים ותעלה את התפריט כמו שאומרים לך.
2.התפריט הראשון לחיטוב-גרעון גדול מידי,נסה לעשות עדיין גרעון 400 כמו שהיה לך ולראות איך הולך..ותוריד את הסוכר לתה,זה מטומטם,תשתה בלי סוכר.
3.לא יודע זה תלוי בקצב ולאיזה דופק אתה מגיע בממוצע

• פותח/ת השרשור
1.פעם הבאה תקרא חוקים ותעלה את התפריט כמו שאומרים לך.
2.התפריט הראשון לחיטוב-גרעון גדול מידי,נסה לעשות עדיין גרעון 400 כמו שהיה לך ולראות איך הולך..ותוריד את הסוכר לתה,זה מטומטם,תשתה בלי סוכר.
3.לא יודע זה תלוי בקצב ולאיזה דופק אתה מגיע בממוצע
למה יש איזשהו חסרון בלרדת ל500 ופשוט להשאר שם יחסית הרבה זמן?

למה יש איזשהו חסרון בלרדת ל500 ופשוט להשאר שם יחסית הרבה זמן?
גדול מידי להתחלה לטעמי
צריך לחשוב הלאה כי ככל שהזמן עובר תצטרך להגדיל את הגרעון ואם אתה כבר ב-500 ,אז נגיד והורדת עוד 300
אתה בגרעון 800 ואפילו לא סיימת את החיטוב...וזה אומר שסביר להניח שהורדת הקלוריות הבאה זה גרעון גדול מידי אשר יכול לפגוע בירידה שלך(שריפת האנרגיה שלך יכולה לבוא על חשבון שריר)

• פותח/ת השרשור
גדול מידי להתחלה לטעמי
צריך לחשוב הלאה כי ככל שהזמן עובר תצטרך להגדיל את הגרעון ואם אתה כבר ב-500 ,אז נגיד והורדת עוד 300
אתה בגרעון 800 ואפילו לא סיימת את החיטוב...וזה אומר שסביר להניח שהורדת הקלוריות הבאה זה גרעון גדול מידי אשר יכול לפגוע בירידה שלך(שריפת האנרגיה שלך יכולה לבוא על חשבון שריר)
אוקי תודה אחי, ועוד כמה זמן אתה חושב להוריד קלוריות?

ומה אתה אומר על זה?
tafrit.jpg

ומה אתה אומר להוסיף ביום של אימון? חח כבר אין לי מושג איזה מאכל להסויף... וכמה קלוריות בערך אני שורף ביחד עם האימון ואז האימון הקצר של האיגרוף, אני עושה את זה בקצב לא ממש מהיר, כמו שאמרתי אני נותן נגיד 20 מכות כל יד מכל סוג של מכה, נגיד מסיים את הישרים עם שני הידיים (40 מכות) עובר לאפרקט וכך האלה... ככה אני נותן את כל ה120 מכות...

נערך לאחרונה:
התפריט לדעתי ממש לא טוב
אמנם ערכיו טובים על הנייר..
אבל לא הייתי שותה חלב בחיטוב ושותה תה עם סוכר

• פותח/ת השרשור
התפריט לדעתי ממש לא טוב
אמנם ערכיו טובים על הנייר..
אבל לא הייתי שותה חלב בחיטוב ושותה תה עם סוכר
אני שותה תה עם סוכר כי בני לא יכול בלי, זה מגעיל :( אני חייב איזה כוס תה כשאני קם.
ולמה לא לשתות חלב? יש איזה סיבה מיוחדש? מה היית מציע לשנות? אין לי בעייה לשנות פשוט לא יודע מה ולמה...
זה איזה 2 כוסות תה\קפה ביום כל כוס עם 2 כפיות סוכר, אני יכול להוריד ל1 אם זה באמת משנה משהו...
אני גם לוקח קריאטין כל יום 5 גרם אם זה משנה משהו (כבר איזה חודשיים-שלוש), וכדור קפאין של פרו לאב עם כוס קפה לפני אימון.

עד עכשיו הייתי בלי תפריט עם גרעון של בערך 400 כל יום, חישבתי כל יום מה וכמה אכלתי... אבל זה לא הלך הכי טוב, היה הרבה ימים שיצא הרבה מידי קלוריות\קצת חלבון וכו' אז החלטתי ללכת כבר לפי תרפיט.
BMR: 2337
משקל גוף 80 גובה 178 גיל 16...

הנה התפריט:
צפה בקובץ המצורף 10167
וביום של אימון להוסיף איזה 150 קלוריות...
ויש לי שאלה, אחרי כל אימון משקולות (אני עושה את הלינארית של ביל) אני מתאגרף קצת בשק איגרוף בבית שלי, אני נותן 20 מכות עם כל יד בכמה סוגים שונים של מכות, יוצא שאני מביא בערך 160 אגרופים, וגם עם רגליים יוצא 80 מכות, כמה קלוריות זה יכול לשרוף?

אל תתייחסו לתמונה איפה שכתוב תמונות מצורפות...

תסביר לי איך הגעת ל20 גרם פחמימה בתה? כל כפית סוכר=5 גרם = 5גרם פחמימה בלבד... אלא אם כן אתה שותה 4 כוסות?
סלט ירקות 0 פחמימות? לא נכון.!...

קריאטין סופח נוזלים קח בחשבון כשתגיע לשלבים מתקדמים בחיטוב...

• פותח/ת השרשור
תסביר לי איך הגעת ל20 גרם פחמימה בתה? כל כפית סוכר=5 גרם = 5גרם פחמימה בלבד... אלא אם כן אתה שותה 4 כוסות?
סלט ירקות 0 פחמימות? לא נכון.!...

קריאטין סופח נוזלים קח בחשבון כשתגיע לשלבים מתקדמים בחיטוב...
כל כוס תה 2 כפיות = 2X5 גרם = 10 גרם, שתי כוסות תה = 20 גרם פחמימה = 80 קלוריות.
בסלט עשיתי תוספת אישית ורשמתי כמה קלוריות זה סלט, לא התייחסתי לפחמימות ממנו...
20 גרם פחמימה מהירקות לא ישנה הרבה...

אני שותה תה עם סוכר כי בני לא יכול בלי, זה מגעיל :( אני חייב איזה כוס תה כשאני קם.
ולמה לא לשתות חלב? יש איזה סיבה מיוחדש? מה היית מציע לשנות? אין לי בעייה לשנות פשוט לא יודע מה ולמה...
זה איזה 2 כוסות תה\קפה ביום כל כוס עם 2 כפיות סוכר, אני יכול להוריד ל1 אם זה באמת משנה משהו...
אני גם לוקח קריאטין כל יום 5 גרם אם זה משנה משהו (כבר איזה חודשיים-שלוש), וכדור קפאין של פרו לאב עם כוס קפה לפני אימון.
לא לשתות חלב כי זה לא משביע וזה עתיר קלוריות..וזה לא מתאים לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
לא לשתות חלב כי זה לא משביע וזה עתיר קלוריות..וזה לא מתאים לחיטוב.
אבל אם אני לא רעב וסתם הכנסתי חלב כדי שלא יהיה גרעון גדול מידי וזה משהו שתמיד קיים בבית, שאני לא אצטרך תמיד לאלטר ולא להצמד לתפריט?

הייתי מעיף את הסלט, הנקניק והחלב, ושם במקום משהו משביע, כמו אורז, תפוחי אדמה, לחם וכו'.
[מניסיון, זה כדאי].

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית