הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט DEADLIFT בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור Cham
  • פורסם בתאריך

Cham

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
מסה,15,SS
1.75-1.80 לא בטוח אני חושב ש 1.78 ואולי יותר
שוקל 74ק''ג

<strong>
המשקל הוא 92ק''ג
טוב דברים שאני שמתי לב אליהם :
1.אחרי שאני מרים את המוט ועומד איתו אז אני הולך עם הגב אחורה יותר מידי ואני יתקן להבא (אפשר לראות את זה בבירור בחזרה האחרונה)
2.התחת לדעתי היה קצת יותר מידי גבוה ולכן זה הקשה עליי לעלות עם גב ישר יותר - תקנו אותי אם אני טועה
וזהו אני חושב עכשיו אתם תגידו לי אם יש עוד מה לשפר וזהו תודה.😃

אה ועוד משהו שרציתי לשאול בדדליפט איך הולך הנשימה אני לא בטוח..
לפני שאני עולה אני לוקח נשימה ומוציא את האוויר בעלייה או אחרי שאני מסיים את החזרה (כשהמוט חוזר לרצפה)?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הייפראקסטנשיין, ידיים לא ישרות, אתה לא מוציא את התחת, התחת עולה מהר מידי ואתה לא לוחץ עם הרגליים.

• פותח/ת השרשור
הייפראקסטנשיין, ידיים לא ישרות, אתה לא מוציא את התחת, התחת עולה מהר מידי ואתה לא לוחץ עם הרגליים.

חחח חיכתי שתגיב , תודה גבר ואתה יכול להסביר לי מה זה אומר
הייפראקסטנשיין ?
לגבי הידיים להשאיר אותן ישרות לאורך כל החזרה ?
ולגבי הלחיצה עם הרגליים בעלייה לא להשתמש בכוח של הידיים אלא רק של הרגליים רגליים ? ורק אחרי שהידיים עוברות את הברכיים להשתמש בידיים?
אני אעלה תיקון של כל מה שאמרת , תודה.
מחכה לתשובות שלך

חחח חיכתי שתגיב , תודה גבר ואתה יכול להסביר לי מה זה אומר
הייפראקסטנשיין ?
לגבי הידיים להשאיר אותן ישרות לאורך כל החזרה ?
ולגבי הלחיצה עם הרגליים בעלייה לא להשתמש בכוח של הידיים אלא רק של הרגליים רגליים ? ורק אחרי שהידיים עוברות את הברכיים להשתמש בידיים?
אני אעלה תיקון של כל מה שאמרת , תודה.
מחכה לתשובות שלך
הכוונה היא שאתה מושך את הכתפיים אחורה מידי, ומעגל את הגב לכיוון השני.
ישרות תמיד, אלא אם כן אתה רוצה קרע בביספס.
תחשוב על ללחוץ את הרצפה, לא למשוך.

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שאתה מושך את הכתפיים אחורה מידי, ומעגל את הגב לכיוון השני.
ישרות תמיד, אלא אם כן אתה רוצה קרע בביספס.
תחשוב על ללחוץ את הרצפה, לא למשוך.

אוקיי הבנתי והקטע עם הלחיצה ולא משיכה ללחוץ לאורך כל החזרה ובכלל לא להשתמש בכוח של הידיים או להשתמש בידיים אחרי שהמוט עובר את קו הברכיים?
תודה גבר

אתה מרים עם גב עגול בגלל הוצאת אגן לא טובה ועובר להיפראקסטנשיין בסוף התנועה בגלל הישענות מוגזמת אחורה.
1. תעבוד על הוצאת האגן - התחת צריך לפנות אחורה ולמעלה בתחילת התנועה.
2. הגב צריך להיות נעול באקסטנשיין לאורך כל התנועה.

• פותח/ת השרשור
הידיים הן רק חבלים.
סליחה על ההקפצה פשוט רציתי לשאול אותך איך לתקן את זה שהתחת עולה ראשון?
תיקנתי כל מה שאמרת רק יש לי קשיים עם התנועה של התחת איך אני גורם לתחת לא לעלות ראשון?

- עמידה ברוחב נחיתה מקפיצה במקום, זה אמור לצאת מעט צר יותר מסקוואט.
- מוט מעל אמצע כף הרגל. (שים אותו מעל הלשון של הנעל. זה לרוב תופס)
- אחרי שהמוט מעל אמצע כף הרגל, אחוז את המוט מבלי לכופף את הברכיים.
- כופף ברכיים עד שהשוקיים נוגעות במוט מבלי להזיזו.
- גב חזק בפשיטה, תחשוב על להרים את החזה לתקרה(ולא להוריד את התחת אלא רק להרים את החזה), להקפיד שהכתפיים מקדימה למוט ושהמוט לא זז קדימה.
- דחוף חזק עם הרגליים את הרצפה למטה ותשמור על מרפקים ישרים לאורך כל התנועה, ברגע שהמוט מגיע לברך אתה דוחף את התחת קדימה ומשלים את הנעילה של התנועה.
- ירידה בסדר ההפוך, מוציא את הנעילה מהברכיים, מטה את הגב קדימה עד שהמוט בברכיים ואז מכופף ברכיים.
- מוט נח על הרצפה לפני כל חזרה, תעשה את הsetup כל פעם מחדש. אם אתה משתמש בבאונס שהמוט נותן לך מהרצפה זה לא באמת דדליפט, כי המוט לא מת על הרצפה.

• פותח/ת השרשור
- עמידה ברוחב נחיתה מקפיצה במקום, זה אמור לצאת מעט צר יותר מסקוואט.
- מוט מעל אמצע כף הרגל. (שים אותו מעל הלשון של הנעל. זה לרוב תופס)
- אחרי שהמוט מעל אמצע כף הרגל, אחוז את המוט מבלי לכופף את הברכיים.
- כופף ברכיים עד שהשוקיים נוגעות במוט מבלי להזיזו.
- גב חזק בפשיטה, תחשוב על להרים את החזה לתקרה(ולא להוריד את התחת אלא רק להרים את החזה), להקפיד שהכתפיים מקדימה למוט ושהמוט לא זז קדימה.
- דחוף חזק עם הרגליים את הרצפה למטה ותשמור על מרפקים ישרים לאורך כל התנועה, ברגע שהמוט מגיע לברך אתה דוחף את התחת קדימה ומשלים את הנעילה של התנועה.
- ירידה בסדר ההפוך, מוציא את הנעילה מהברכיים, מטה את הגב קדימה עד שהמוט בברכיים ואז מכופף ברכיים.
- מוט נח על הרצפה לפני כל חזרה, תעשה את הsetup כל פעם מחדש. אם אתה משתמש בבאונס שהמוט נותן לך מהרצפה זה לא באמת דדליפט, כי המוט לא מת על הרצפה.

ידעתי פה כמעט הכל ותיקנתי כמעט הכל , בכל זאת עבר דיי הרבה זמן מאז שפתחתי את האשכול פשוט הייתה לי בעיה עם התנועה של התחת הגיבו לי שצריך להוריד אותו עוד יותר וכמו שאתה אמרת להוציא חזה ממש חזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית