עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא עם W8 אם אני לא טועה .לא התנסתי במכשיר אבל אחרי שהיה לי מכשיר סימביאן אני בחיים לא אקנה בחיים נוקיה.
לא בשלה? מערכות וינדוס, למכשירים ניידים, קיימים משנת 1996פלאפון נחמד אבל אני חושב שהWP היא מערכת הפעלה עדיין לא כל כך בשלה יחסית לios ואנדרואיד
הוא עם W8 אם אני לא טועה .
בכל מקרה נראה אחלה מכשיר, בכיף הייתי לוקח אותו רק חבל שהמחיר כל כך גבוה .
אתה לא יכול לעשות השוואה כזו, זה כמו מה שמוטורולה היו פעם ומה שהם עכשיו- שמים וארץ .המערכת הפעלה לא משנה לי, שאתה קונה טלפון של חברה מסוימת והוא נסדק לך בכיס נכבה כל רגע ונתקע לא תקנה שוב טלפון של אותה החברה
אתה לא יכול לעשות השוואה כזו, זה כמו מה שמוטורולה היו פעם ומה שהם עכשיו- שמים וארץ .
חוץ מזה, עזוב להשוות בין מכשירים ישנים לחדשים, W8 שונה מסימביאן במאה ואחת תכונות
ולפסול את החברה בגלל מה שפעם היה איתה זו טעות לדעתי .
אבל זה עניין שלך, אני שמעתי רק דברים טובים על המכשיר .
גם אם היית שם מגן טוב על הנוקיה לא היה קורה לו כלום, אייפון זה אחד המכשירים הכי שבירים ועדינים שיש.. (בתור אחד שיש לו גם אייפון 4)מבחינתי לנוקיה אין אמינות, איך שהזדמן לי החלפתי את הנוקיה באיפון 4 ומאז אני לא סובל משום בעיה הנוקיה לא נפל לי פעם אחת ונשבר האייפון נופל לי 4 פעמים ביום ואין לי עליו כמעט שריטה ..
לא במובן הזה, מבחינת טאצ' המכשיר מעולה טאצ' באמת מטורף העיצוב יפה ולפי מה שאומרים הוא יציקה אחתלא בשלה? מערכות וינדוס, למכשירים ניידים, קיימים משנת 1996