הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נוקיה לומיה - מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
נראה נחמד מבחינת עיצוב. שינוי די נחמד מכל האייפונים.
קצת גדול... אבל חוץ מזה מה אתם חושבים?

לא התנסתי במכשיר אבל אחרי שהיה לי מכשיר סימביאן אני בחיים לא אקנה בחיים נוקיה.

לא התנסתי במכשיר אבל אחרי שהיה לי מכשיר סימביאן אני בחיים לא אקנה בחיים נוקיה.
הוא עם W8 אם אני לא טועה .

בכל מקרה נראה אחלה מכשיר, בכיף הייתי לוקח אותו רק חבל שהמחיר כל כך גבוה .

אם אתה רוצה תחליף לאייפון הייתי הולך על הגלקסי 3, עשיתי את המעבר הזה ואני לא מתחרט לרגע

פלאפון נחמד אבל אני חושב שהWP היא מערכת הפעלה עדיין לא כל כך בשלה יחסית לios ואנדרואיד

הוא עם W8 אם אני לא טועה .

בכל מקרה נראה אחלה מכשיר, בכיף הייתי לוקח אותו רק חבל שהמחיר כל כך גבוה .

המערכת הפעלה לא משנה לי, שאתה קונה טלפון של חברה מסוימת והוא נסדק לך בכיס נכבה כל רגע ונתקע לא תקנה שוב טלפון של אותה החברה

המערכת הפעלה לא משנה לי, שאתה קונה טלפון של חברה מסוימת והוא נסדק לך בכיס נכבה כל רגע ונתקע לא תקנה שוב טלפון של אותה החברה
אתה לא יכול לעשות השוואה כזו, זה כמו מה שמוטורולה היו פעם ומה שהם עכשיו- שמים וארץ .
חוץ מזה, עזוב להשוות בין מכשירים ישנים לחדשים, W8 שונה מסימביאן במאה ואחת תכונות
ולפסול את החברה בגלל מה שפעם היה איתה זו טעות לדעתי .
אבל זה עניין שלך, אני שמעתי רק דברים טובים על המכשיר .

אתה לא יכול לעשות השוואה כזו, זה כמו מה שמוטורולה היו פעם ומה שהם עכשיו- שמים וארץ .
חוץ מזה, עזוב להשוות בין מכשירים ישנים לחדשים, W8 שונה מסימביאן במאה ואחת תכונות
ולפסול את החברה בגלל מה שפעם היה איתה זו טעות לדעתי .
אבל זה עניין שלך, אני שמעתי רק דברים טובים על המכשיר .

מבחינתי לנוקיה אין אמינות, איך שהזדמן לי החלפתי את הנוקיה באיפון 4 ומאז אני לא סובל משום בעיה הנוקיה לא נפל לי פעם אחת ונשבר האייפון נופל לי 4 פעמים ביום ואין לי עליו כמעט שריטה ..

מבחינתי לנוקיה אין אמינות, איך שהזדמן לי החלפתי את הנוקיה באיפון 4 ומאז אני לא סובל משום בעיה הנוקיה לא נפל לי פעם אחת ונשבר האייפון נופל לי 4 פעמים ביום ואין לי עליו כמעט שריטה ..
גם אם היית שם מגן טוב על הנוקיה לא היה קורה לו כלום, אייפון זה אחד המכשירים הכי שבירים ועדינים שיש.. (בתור אחד שיש לו גם אייפון 4)
בנוסף לזה אל תשפוט שום דבר עד שתנסה, זה קו חדש של מכשירים וכל עוד לא יצא לך להתנסות
אל תקבע, חוץ מזה נוקיה בעיני אחלה חברה וזה שהיה לך מכשיר אחד לא מוצלח זה לא אומר שצריך לקבוע
שהחברה לא טובה. ומה אם היית נופל על אייפון פגום? אז גם אפל לא טובים?
מה לגבי מוטרולה ? לפני כמה שנים המכשירים שלהם היו שנואים ואף אחד לא התקרב אליהם, היום יש להם סמארטפונים
ומכשירים מצויינים, מה שהיה לפני שנים זה היסטוריה מבחינתי- אני מתייחס לנתונים עכשיו .

לא בשלה? מערכות וינדוס, למכשירים ניידים, קיימים משנת 1996
לא במובן הזה, מבחינת טאצ' המכשיר מעולה טאצ' באמת מטורף העיצוב יפה ולפי מה שאומרים הוא יציקה אחת
אבל המערכת באמת לא בשלה אין הרבה אפליקציות יקח להם זמן לצמצם פערים. אבל באופן כללי באמת שהם הפתיעו
כששיחקתי איתו לא האמנתי שאני מחזיר נוקיה ביד

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית