הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

לא נראה לי שאתה מבין מה זה HB. זה לא רק המנח של המוט. חוץ מזה אתה לא שובר מקביל בחלק מהחזרות.

אתה ערבבת בין 2 הטכניקות של הסקוואט, אתה עומד רחב, חסר לך עומק, אתה לא מקבל באונס.
לא יותר פשוט כבר לעבור לLB?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאתה מבין מה זה HB. זה לא רק המנח של המוט. חוץ מזה אתה לא שובר מקביל בחלק מהחזרות.
אתה יכול בבקשה לפרט יותר ? מה כן לעשות על מנת לעשות HB כמו שצריך .

אתה ערבבת בין 2 הטכניקות של הסקוואט, אתה עומד רחב, חסר לך עומק, אתה לא מקבל באונס.
לא יותר פשוט כבר לעבור לLB?
כנירא , אבל אני כבר רגיל ל HB , אני יעלה טכניקה לLB ביום שני.

מצטרף גם לשאלה של אריאל..
תוכל לפרט יותר על השוני? (כן אני יודע שיש את זה בפורום אבל החיפושים לא כ"כ הבהירו לי במדויק)

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
אתה בכלל מכווץ גב תחתון?
בכל מקרה, משהו פה נראה מוזר, ואתה לא דוחף ברכיים לצדדים מספיק, יש פעמים שאתה קורס פנימה, וקצת GM.
תנסה אולי רוחב פיסוק שונה.

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל מכווץ גב תחתון?
בכל מקרה, משהו פה נראה מוזר, ואתה לא דוחף ברכיים לצדדים מספיק, יש פעמים שאתה קורס פנימה, וקצת GM.
תנסה אולי רוחב פיסוק שונה.
אתה בטוח ? אני הפעם שמתי דגש גדול על לדחוף ברכיים לצדדים והפיסוק היה קצת יותר מרוחב הכתפיים (2-1 ס''מ גג)

זה מה שאני רואה מכאן.
אגב, רק שתבין, אין בעיה לעמוד באיזה רוחב שנוח לך.

לפי משה בשלב מסויים זה נהפך לסומו סקוואט ולכן אסור להגזים עם הפיסוק, אז איך איזה רוחב שנוח?
שיהפוך, זה עדיין סקוואט, ואם זה יותר נוח ויותר טבעי לו והוא יכול להוסיף יותר משקל, למה לא?
*לא שאני מכיר סומו סקוואט, אבל אני מכיר מספר חברים שמסקוויטים רחב ואפילו התחרו ככה.
תשמור על חזה אתה קורס, ותתפוצץ למעלה בבור אתה נתקע. על תקריב עומק בשביל עומד משקל על המוט
למה לא?

תשמור על חזה אתה קורס, ותתפוצץ למעלה בבור אתה נתקע. על תקריב עומק בשביל עומד משקל על המוט
אשכרה משפט בילדרים-
"אל תרד עמוק בסקוואט, עדיף לעשות 250 ק"ג סקוואט ל-8 עם ירידה של 2 ס"מ מאשר 50 ק"ג עד מקביל"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית