עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול בבקשה לפרט יותר ? מה כן לעשות על מנת לעשות HB כמו שצריך .לא נראה לי שאתה מבין מה זה HB. זה לא רק המנח של המוט. חוץ מזה אתה לא שובר מקביל בחלק מהחזרות.
כנירא , אבל אני כבר רגיל ל HB , אני יעלה טכניקה לLB ביום שני.אתה ערבבת בין 2 הטכניקות של הסקוואט, אתה עומד רחב, חסר לך עומק, אתה לא מקבל באונס.
לא יותר פשוט כבר לעבור לLB?
לא נראה לי שאתה מבין מה זה HB. זה לא רק המנח של המוט. חוץ מזה אתה לא שובר מקביל בחלק מהחזרות.
זה לא מה ששאלתי...מצטרף גם לשאלה של אריאל..
תוכל לפרט יותר על השוני? (כן אני יודע שיש את זה בפורום אבל החיפושים לא כ"כ הבהירו לי במדויק)
הוא אמר ש-HB זה לא רק המנח של המוט, ואתה אמרת "זה לא מה ששאלתי...
חשבתי ששאלת מה ההבדל בין HB לLBהוא אמר ש-HB זה לא רק המנח של המוט, ואתה אמרת "מה כן לעשות על מנת לעשות HB כמו שצריך ."
זה בערך אותו דבר מה שאני מתכוון..
אתה בטוח ? אני הפעם שמתי דגש גדול על לדחוף ברכיים לצדדים והפיסוק היה קצת יותר מרוחב הכתפיים (2-1 ס''מ גג)אתה בכלל מכווץ גב תחתון?
בכל מקרה, משהו פה נראה מוזר, ואתה לא דוחף ברכיים לצדדים מספיק, יש פעמים שאתה קורס פנימה, וקצת GM.
תנסה אולי רוחב פיסוק שונה.
לפי משה בשלב מסויים זה נהפך לסומו סקוואט ולכן אסור להגזים עם הפיסוק, אז איך איזה רוחב שנוח?זה מה שאני רואה מכאן.
אגב, רק שתבין, אין בעיה לעמוד באיזה רוחב שנוח לך.
לפי משה בשלב מסויים זה נהפך לסומו סקוואט ולכן אסור להגזים עם הפיסוק, אז איך איזה רוחב שנוח?
שיהפוך, זה עדיין סקוואט, ואם זה יותר נוח ויותר טבעי לו והוא יכול להוסיף יותר משקל, למה לא?לפי משה בשלב מסויים זה נהפך לסומו סקוואט ולכן אסור להגזים עם הפיסוק, אז איך איזה רוחב שנוח?
למה לא?תשמור על חזה אתה קורס, ותתפוצץ למעלה בבור אתה נתקע. על תקריב עומק בשביל עומד משקל על המוט
אשכרה משפט בילדרים-תשמור על חזה אתה קורס, ותתפוצץ למעלה בבור אתה נתקע. על תקריב עומק בשביל עומד משקל על המוט