הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

זיוף ת.ז כדי להיכנס להופעה

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
ראיתי שהמסיבה של סטיב הוקי במרץ היא מגיל 18+ עכשיו חשבתי לעצמי אולי אפשר לקחת ת.ז של חבר שיש לו 18 ולהחליף תמונה וככה להכנס (אני וחברים שלי נראים לפחות 17) ...
עכשיו השאלה אם זה עברה על החוק או שזה כמו ילדיים שמעשנים שאי אפשר לעשות להם כלום ...
או שזה יכול לעשות לי תיק פלילי .

מצטער אם השאלה לא במקום אבל אני מכון לעשות הרבה דברים כדי להיות שם...
(אני בן 16)

אתה מודה לזה שזה עברה על החוק והעונש הוא מאסר, כן?

• פותח/ת השרשור
אתה מודה לזה שזה עברה על החוק והעונש הוא מאסר, כן?
גם אם זה להופעה ?? לא לסמים או אלכוהול .
אם תופסים אותי אכלתי אותה הא ?

תתחיל מהר תכנית SS כדי שתגדל ויכניסו אותך

• פותח/ת השרשור
אפשר מימשהו תשובה לעניין עד כמה הסיפור פה מסוכן ?

מאסר הוא לא יקבל על זה שהוא הלך עם ת.ז. מזויף להופעה, לא צריך להגזים.
בכל מקרה, איך תעשה את זה? לזייף לבד זה בעיה, זה תלוי גם כמה קפדני בדיקת התעודת זהות.

• פותח/ת השרשור
מאסר הוא לא יקבל על זה שהוא הלך עם ת.ז. מזויף להופעה, לא צריך להגזים.
בכל מקרה, איך תעשה את זה? לזייף לבד זה בעיה, זה תלוי גם כמה קפדני בדיקת התעודת זהות.
לא אני פשוט יקח למישהו שאני מכיר את הת.ז וישים תמונה שלי קשה לי להאמין שיתפסו אותי , אבל כדי לשקול את האופציות כי למשל העונש יהיה תיק פלילי זה לא שווה את הסיכון .

שמע, יש זיוף זהות, ויש זיוף זהות.
על ניסיון לכניסה להופעה לא יפתחו לך תיק. קח דברים בפרופרציה. בכל אופן למה הכניסה היא מגיל 18, יש סיבה מיוחדת?

סביר להניח שלא יתפסו אותך, במידה וכן הסלקטור רק יגיד לך להסתלק, לא יהיה לו את הזמן להזמין משטרה בשבילך, אבל כמובן שאי אפשר לדעת באמת מה יקרה

שמע, יש זיוף זהות, ויש זיוף זהות.
על ניסיון לכניסה להופעה לא יפתחו לך תיק. קח דברים בפרופרציה. בכל אופן למה הכניסה היא מגיל 18, יש סיבה מיוחדת?

בגלל האלכוהול

• פותח/ת השרשור
סטיב הוקי , הוא לא כול יום בישראל כנ''ל אם skrilex יבוא בקיץ
והמחיק הוא גם לא בשמיים 200-250ש''ח

אני מכיר הרבה שהשתמשו בתעודת זהות של אח/חבר שדומה להם וזה עבר בלי בעיות.

חבר שלי נתפס לפני כמה שנים שהוא נסה להכנס לבר עם ת.ז. מזויף. השומר פשוט אמר לו לעוף מהמקום.

ראיתי שהמסיבה של סטיב הוקי במרץ היא מגיל 18+ עכשיו חשבתי לעצמי אולי אפשר לקחת ת.ז של חבר שיש לו 18 ולהחליף תמונה וככה להכנס (אני וחברים שלי נראים לפחות 17) ...
עכשיו השאלה אם זה עברה על החוק או שזה כמו ילדיים שמעשנים שאי אפשר לעשות להם כלום ...
או שזה יכול לעשות לי תיק פלילי .

מצטער אם השאלה לא במקום אבל אני מכון לעשות הרבה דברים כדי להיות שם...
(אני בן 16)

כן עחי לזייף תעודות זהות זה כמו לעשן.. (בחייאת תקרא את זה חח).

בכל מקרה, גם אני אהיה בהופעה של סטיב אוקי ואינפקטד, אין הגבלת גיל לכרטיסים רגילים (200 שקל). יש 18+ רק למתחם VIP.

• פותח/ת השרשור

בכל מקרה, גם אני אהיה בהופעה של סטיב אוקי ואינפקטד, אין הגבלת גיל לכרטיסים רגילים (200 שקל). יש 18+ רק למתחם VIP.
🙌🙌🙌🙌🙌👏👏👏👏👏

עשית לי את היום !!!

🙌🙌🙌🙌🙌👏👏👏👏👏

עשית לי את היום !!!

🙌🙌🙌🙌🙌👏👏👏👏👏

עשית לי את היום !!!

סליחה זה בעיה בפורום לא התכוונתי לפרס כ''כ הרבה

נערך לאחרונה:

הכניסה היא כן מעל 18 כל המסיבות שיש הם מעל 18

הכניסה היא כן מעל 18 כל המסיבות שיש הם מעל 18

היום קנינו אני ו5 חברים כרטיס, כל אחד שאל איזה פעמיים את מי שענה לו לפני שהוא קטנה ואמרו להם שאין הגבלת גיל על הכרטיסים הרגילים.
רק הvip 18+

בקיצור תבדוק שוב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית