הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים+תזונה לחיטוב,אודה לתיקונים/הערות/הארות

RANDOMIZE

משתמש מתחיל
74
1
נק' מוניטין:
21
74
1
היי חברים,בקצרה הסיפור שלי.
לפני כ-7 שנים התאמנתי במשך כשנה רצוף במתכונת AB ארבע פעמים בשבוע.לאחר כשנה נראיתי דיי גדול אבל עם אחוזי שומן סביב ה 17-20 .
הפעם החלטתי לעשות אימון שהוא דמוי מסה ABC מפאת חוסר זמן במהלך 3 החודשים האחרונים ולפני כשבועיים התחלתי חיטוב.
המשקל גובה שלי הוא 197 המשקל הוא 113.לפני 3 חודשים שהתחלתי להתאמן הייתי על 29 אחוז שומן(ע"פ בדיקה במכשיר שקר כלשהוא במכון),אין לי מושג על כמה אני עכשיו.
ע"פ חישובים שונים שעשיתי אני שורף במנוחה סביב ה 2600 קלוריות ליום.
ולתוכניות:
התזונה:
בבוקר:אבקת חלבון+2-3 פריכיות אורז+2 אגוזי מלך
10:00 קופסת קוטג' 5%+מלפפון+2 לחמית
12:30 סלמון כ-180 גרם+אטריות ביצים כ-160 גרם(בהקפצה ללא שמן)+2 כפות טריאקי.
15:00 מנדרינה/תפוח
16:30-17:00 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה+4-5 פסטרמה דלה+מלפפון
לפני אימון(במידה ויש)-חצי כוס דגנים/קורנפלקס/בננה.
*במידה ומדובר באימון משקולות-לוקח חצי חלבון בבוקר וחצי חלבון לפני אימון+חצי כוס דגנים/קורנפלקס/בננה.
אחרי אימון:אבקת חלבון+בננה
שעה אחרי אימון:טונה בשמן/במים+מלפפון+כף טחינה+2 פרוסות לחם מחיטה מלאה.
לפני שינה:יוגורט 0 %+2 אגוזי מלך
אימון:מתחלק ל-2
3 ימים חצי שעה אירובי
3 ימים שעה כוח+20 דקות אירובי.
אימון הכוח מתנהל כך:(וסלחו לי מראש על המינוחים,אני כלכלן במקצועי אך מעולם לא הצלחתי לזכור את השמות של התרגילים 😃 )
חזה
דחיקת חזה 3-12
דחיקת חזה בזווית של 45 מעלות 3-8
קרוס לחזה 2-15

רגליים
סקוואט 12-3

גב
פולי עליון 3-15
מתקן שבו חצי עומדים חצי שוכבים ומושכים משקולת(סליחה על החוסר מינוח- תרגיל גב) 3-15

יד קידמית
הרמת שתי משקולות יד במקביל בעמידה 3-15
מוט ישר 3-12
יד אחורית
מוט W בשכיבה הסטת המוט אל מאחורי הראש ויישור 3-12
כתפיים
משיכת מוט W אל עבר הסנטר(בידיים צמודות) 3-12
הנפות לצדדים 3-12
וואו זה היה ארוך...
בשבוע שעבר עקב פציעה קטנה ביד לא התאמנתי משקולות אלא רק אירובי 3 פעמים וירדתי 3.2 קילו.השבוע נעצרתי,והיום בבוקר אף עליתי חצי קילו לעומת אתמול בבוקר...האם אני עושה משהו לא נכון?האם מישהו יכול לתת טיפים לשיפור?
תודה רבה

לא הבנתי מה המטרה שלך ? CUT או BULK?
תקשיב זה טוב ויפה שעשית לך תוכנית אבל אני מציע לך לקחת תוכנית מוכרת ומוכחת שמקצוענים בנו אותה כמו SS או HCT 12.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על המענה

לא הבנתי מה המטרה שלך ? CUT או BULK?
תקשיב זה טוב ויפה שעשית לך תוכנית אבל אני מציע לך לקחת תוכנית מוכרת ומוכחת שמקצוענים בנו אותה כמו SS או HCT 12.

דבר שני,אין לי מושג מה רשמת.מה זה BULK ומה זה CUT?
תוכנית התזונה שלי נבנתה בעזרת אתרים רבים שבהם קראתי ולפי העדפותי כמובן.כך גם תוכנית האימון שנבנתה לפי מודל FBW.
SS לטעמי וממה שאני קורא לא כל כך מתאימה לחיטוב עקב ההתאוששות האיטית וכמו כן אני יכול להגיע לחדר כושר 3 פעמים בלבד בשבוע.
השאלה שלי היא האם התזונה ותוכנית האימונים נראות בסדר או שיש מה לשפר?🆘

דבר שני,אין לי מושג מה רשמת.מה זה BULK ומה זה CUT?
תוכנית התזונה שלי נבנתה בעזרת אתרים רבים שבהם קראתי ולפי העדפותי כמובן.כך גם תוכנית האימון שנבנתה לפי מודל FBW.
SS לטעמי וממה שאני קורא לא כל כך מתאימה לחיטוב עקב ההתאוששות האיטית וכמו כן אני יכול להגיע לחדר כושר 3 פעמים בלבד בשבוע.
השאלה שלי היא האם התזונה ותוכנית האימונים נראות בסדר או שיש מה לשפר?🆘

רשמת "דבר שני" בלי "דבר ראשון"? :nono:
Bulk = מסה ו- Cut=חיטוב.
אני הצלחתי להבין שאתה מעוניין בחיטוב.
תרשום בבקשה ערכים סופיים של התפריט שרשמתי כדי שאפשר יהיה להעריך אותו.
כמו כן, בנוגע לאימונים, האימון fbw שכתבת לא נראה מאוזן ויקח לך המון זמן לסיים אותו במיוחד בשילוב עם האירובי, לדעתי תחליף לאחת התוכניות המוכנות מאחד מהאתרים הרבים שביקרת בהם אלא אם כן אתה מתכוון לבלות ימים שלמים בחדר כושר.

נ.ב
מתקן שבו חצי עומדים חצי יושבים ומושכים משקולת = T-bar 🤩

• פותח/ת השרשור
היי תודה על המענה.היה דבר ראשון רק שנראה שהוא נעלם ואני לא זוכר אותו.facepalm
לגבי הערכים,אם מדובר על קלוריות אז מדובר על כ 1950 קלוריות שאני צורך ביום +-.(תזכורת-אני מוציא 2600 במנוחה)
לגבי האימונים,הורדתי תרגיל אחד חזה ואחד כתפיים ולקחתי תרגיל אחד שעובד גם חזה עליון וגם על כתפיים אז זה חוסך לי קצת.
למרות שהתוכנית נראית עמוסה,אני מספיק אותה כולל ריצה של 20 דקות בשעה ו-25 דקות בערך.האם יש צורך לשנות משהו?
שוב תודה על ההתייחסות

תעבוד ככה-
סקוואט 3X8-5
דדליפט 1X5
מתח 3X5
לחיצת חזה 3X8-6
פרס (לחיצת כתפיים) 3X5
כפיפת מרפקים במוט אולימפי 1X8
פשיטת מרפקים בפולי עליון 1X8
בטן 2X10
תחלק את זה ל:
A
סקוואט
דדליפט
מתח
כפיפה
B
לחיצת חזה
לחיצת כתפיים
יד אחורית
בטן

או שפשוט תקח תוכנית מהפורטל וזה יהיה הכי טוב.

Back
למעלה תחתית