הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לחיטוב

דבירקו

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
אני בן 18 התחלתי להתאמן לפני בערך 4 חודשים, הייתי די שחיף שקלתי 55 כרגע אני עומד על 67 (גובה 1.70) ואני חושב על להתחיל חיטוב כי בקרוב מתגייס ובצבא לא חושב שיהיה לי זמן להתעסק בתזונה ואימונים.
אז דבר ראשון, אתם חושבים שזה נכון להתחיל חיטוב עכשיו לתקופה של בערך חודש ?
ועכשיו לעיקר, אני מתאמן עם תוכנית AB (הA זה חזה, יד קדמית ורגליים, והB זה גב, כתפיים ויד אחורית) כבר חודש וקצת אחרי שעזבתי את האימון מכונות ולפי מה שהבנתי צריך בחיטוב להוסיף אימונים אירוביים בערך חצי שעה ומעלה בסוף אימון ככה שצריך להפחית בזמן האימון האנאירובי כי לוקח לי בערך שעה וחצי לסיים אימון אם לא יותר לפעמים וגם כי הבנתי שבגלל שאוכלים פחות פחמימות אז לגוף יש פחות כוח ויותר צפוי להיפגע
אז רציתי לבקש אם יש למישהו תוכנית אימונים נכונה בשבילי לחיטוב מהיר (לגבי התזונה אני כבר די מסודר) ואם אני צריך להישאר על AB או לעבור לABC או משהו אחר ?
ושאלה אחרונה בנוגע לתזונה, יצא לי תפריט חיטוב שמורכב מ2000 קלוריות שמתוכן 15 אחוז שומן, 50 אחוז חלבון ו35 אחוז פחמימה זה בסדר ?

נערך לאחרונה:
לגבי התוכנית: ממליץ יותר על fbw בדגש על תרגילים חופשיים מורכבים(רב מפרקיים) וכמה שפחות מכונות.

עלית 12 קילו ב-4 חודשים, או שזאת טעות הקלדה?

כן אח 12 קילו ב4 חודשים, בתכלס עליתי יותר אבל היה לי שבוע שהייתי חולה וירדתי
זה קצב ממש מהיר...
להבא, אני חושב שעדיף לך להאט טיפה את הקצב של העלייה, כדי להעלות פחות בשומן.

• פותח/ת השרשור
זה קצב ממש מהיר...
להבא, אני חושב שעדיף לך להאט טיפה את הקצב של העלייה, כדי להעלות פחות בשומן.
אוקיי תודה .
עוד אנשים אני צריך עזרה בבניית תוכנית ..

Back
למעלה תחתית