הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הערות/הארות לתוכנית אימונים - פוסט ראשון 😃

YoC_NogA

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
Focus
היי חברים,
פוסט ראשון שלי בפורום, מקווה לעשות את זה כמה שפחות חופר וכמה שפחות חוזר על עצמו.
קצת יבש: בן 23.8, 75 קילו, 1.71 ס"מ, נכון להיום משרת בתור מהנדס בצבא (יוצא מסלול עתודה).
*לגבי אחוז שומן בגוף, אין לי נתון מדוייק - מעלה תמונה להתייחסות בעניין זה.

יש לי היסטוריה של אימונים קצרים (כחודש,חודשיים של רצינות) במשך ה4 שנים האחרונות - והפעם החלטתי כי לא עוד ואני לוקח את הנושא ברצינות יתרה.
אחרי חודש וחצי של קריאת מאמרים מכל סוג, חרישות על הפורומים הרלוונטיים - הגעתי לתוכנית שבניתי לעצמי ורוצה לבדוק מול המומחים פה, מה דעתכם?

אז ככה:
מטרה: העלאת מסת שריר לקראת תקופת חיטוב.
תוכנית אימונים: ABC (מפורום קילוגרם, 'תוכנית אימונים לתקופת מסה' , 4-5 פעמים בשבוע )
תפריט: נבנה ע"פ חישובים (מסתמך בעיקר על מאמר מפורום קילוגרם 'המדריך השלם לעלייה במסת שריר', ותפריטים לדוגמא מפורום קילוגרם 'תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאת מסת שריר').

סדר היום שלי:
מתעורר 5:45, מגיע לבסיס בסביבות 8:00 - 8:30 אוכל סנדביץ' חביתה עם טונה, פטריות, גבינת שמנת וסלט קטן.
בסביבות השעה 11:40-12:30 אוכל ארוחת צהרייים ראשונה קוסקוס/אורז/פסטה + עוף/חזה עוף/קציצות בקר + סלט.
לקראת השעה 16:00 אוכל ארוחת צהריים שנייה קוסקוס/אורז/פסטה + עוף/חזה עוף/קציצות בקר + סלט.(- הכל בכמות קטנה יותר מהצהריים)
באזור 19:30 מגיע לבית, מתארגן ויוצא לאימון לפי התוכנית (כשעה וחצי הכל כולל הכל לפי קבוצת השרירים של אותו היום).
באזור 21:00 - 21:30 , חוזר מהאימון, שייק חלבון של Super Effect, מקלחת וארוחה אחרונה חביתה עם טונה וסלט.
ב 23:00 - 23:30 עולה לישון וחוזר חלילה.

* במהלך היום, מנשנש תמרים עם אגוזי מלך או שקדים.
* יודע שזה עניין די סובייקטיבי, אבל שינויים קוראים אצלי בגוף בצורה מאוד מהירה (כנראה חילוף חומרים גבוה).
* אחד הדברים שאני לא סגור עליהם היא תוכנית האימון, האם מתאימה לי נכון לעכשיו או שיש עדיפות למשהו יותר כולל?
* מצ"ב תמונה להתייחסות בעניין אחוז שומן

זהו 😃
אשמח מאוד לשמוע הערות/הארות
, גם אם לדעתכם אני טועה בהכל תאמרו לי אני רוצה לדעת שאני לא עושה עבודה סתם!
תודה מראש לעוזרים.

WhatsApp Image 2017-08-04 at 13.46.49 (1).jpeg WhatsApp Image 2017-08-04 at 13.46.49.jpeg

נערך לאחרונה:
ברוך הבא לפורום!
לגבי התוכנית, אני לא הייתי הולך על ABC בשלב שלך, אלא הולך על FBW או AB מקסימום, אין צורך לפצל את האימונים בשלב שלך כי אתה יכול להשתפר בהכל כל אימון, אז חבל לפצל, או לפחות לפצל יותר מדי
לגבי התפריט, תעשה חישוב של הערכים הסופיים שיוצאים ותרשום אותם פה: קלוריות, חלבון, שומן ופחמימה
בנוסף, תרשום מה יצא לך כ-RMR שלך

רק אוסיף שחשוב לזכור שRMR וכל החישובים של ההוצאה הקלורית הן השערות, ובעיקר באות בשביל "ניחוש" מוצלח של איך להתחיל מסה או חיטוב. עם הזמן ובהתאם לשקילות שבועיות תווסת את ההכנסה לפי השינויים במג.

Back
למעלה תחתית