הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבולבל קצת...

• פותח/ת השרשור 321AC
  • פורסם בתאריך
3

321AC

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
היי, לפני כחודש התחלתי להתאמן במכון כושר, התוצאות מרשימות יחסית לזמן הקצר, עכשיו אני קצת מבולבל מכל הכתבות ומהמדריכים שפורסמו ברשת, אני רואה שהגוף שלי מקבל צורה ומתחיל להתחטב, ואני מרוצה , עם זאת אני מעוניין גם בגידלת מסה של השריר, לפי מה שהבנתי יש תהליך של פיתוח ויש תהליך של חיטוב, אני בתור מתחיל שרק רוצה להראות חטוב ושרירי (לא הענק הירוק), לא כל מצליח להבין איזה תהליך אני צריך לבחור, בגדול יש לי 13 אחוזי שומן בגוף, אני מטר 83 אם זה חשוב, אם הרבה רצון ומוטיבציה, משתדל לאכול את כמות החלבונים הרצויה, אשמח להצעות ולתגובות בעניין... תודה מראש.!!!!

ד"א

השינוי וההתקדמות בנפח של השרירים שחלו עד עכשיו ימשיך להתפתח, באותו כמות זמן שהתפתח עד עכשיו? או שההתפתחות המרשימה שחלה עד עכשיו זה רק הזינוק הראשוני של המתחיל?

אם אתה רוצה לגדול במסה אז תעשה תקופת של BULK שזה תקופה שאתה אוכל הרבה ועושה קצת ארובי (אין מה לעשות אתה גם תשמין קצת אבל תוריד את זה אחר כך)
אם אתה רוצה להישאר במשקל הנוכחי ופשוט להתחטב אז אתה ממשיך להתאמן אוכל כמות קלוריות מתאימה לחיטוב וגם משלב קרדיו כמובן.

אני אישית ממליץ לך בגלל שאתה רק מתחיל להתאמן ויש לך רק 13 אחוז שומן - להיכנס לתקופת BULK/מסה ואחרי שאתה חושב שגדלת מספיק תיכנס לתקופת חיטוב, שיהיה לך בהצלחה.

לגבי קצת ההתפתחות - בדרך כלל בהתחלה כולם רואים שינויים דיי מהר בהשוואה למה שהם התחילו כי הגוף לא רגיל לזה - אבל אחרי כמה שנים כבר יותר קשה מאשר בהיה בהתחלה כמובן.

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה על התגובה, ועל ההסבר, שנית
אם אני מפתח גוף ומעלה את המסה של השריר, הגוף שלי לא יראה חטוב, כאילו חזה מוצק ויפה, זרועות גדולות?

Back
למעלה תחתית