הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מניעת ספיחת נוזלים במהלך העמסה

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
טוב אחרי עוד ניסיון (שנראה כושל בינתיים) לחיטוב הגוף לא.ש נמוכים עלתה בי שאלה חדשה.
תפריט דל פחמימה של כ- 1500 קל ביום 150 גר חלבון,85 גר שומן , 30 גר פחמימה.
כרגיל אותו סיפור כמו כמו אשכול שאני פותח , מבצע העמסה נקייה (500-1000 קל' מעל התחזוקה) במשך יומיים
ומעלה כ -2.5 ק''ג שלוקח בערך עד יום חמישי להוריד אותו וחוזר חלילה.

יש אפשרות כזאת לבצע העמסה נקייה של כ-1000 קל' מעל התחזוקה במשך יום אחד ולהימנע משתייה במהלך אותו יום ?

אני לא רואה סיבה
לא לשתות לא יתרום לך יותר מידי ואולי יתן לך רק כאבי ראש.
אתה יכול לנסות אם זה ממש מפריע לך לעשות אירובי ביום שאחרי ההעמסה להורדת הנוזלים (קצת מאבד אבל מהקטע של ההעמסה)

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה סיבה
לא לשתות לא יתרום לך יותר מידי ואולי יתן לך רק כאבי ראש.
אתה יכול לנסות אם זה ממש מפריע לך לעשות אירובי ביום שאחרי ההעמסה להורדת הנוזלים (קצת מאבד אבל מהקטע של ההעמסה)

אני עושה אירובי 3 פעמים בשבוע אחרי אימון משקולות 30-40 דק' (פרוטוקולים רק בלי יהומבין כי אני על דל) .
אני מפספס פה משהו אין לי תשובה אחרת אחרי יותר משנה כמעט (עם הפסקות) שאני בחיטוב שאני עושה הכל לפי הספר ובאמת מקריב כל כך המון בשביל המלחמה הזאת נגד עצמי להגיע לא.ש נמוכים אני חושב שזה הניסיון האחרון שלי לפני שאני מתייאש (ובאמת שהקרבתי כל כך הרבה) ועובר למסה .

טוב אחרי עוד ניסיון (שנראה כושל בינתיים) לחיטוב הגוף לא.ש נמוכים עלתה בי שאלה חדשה.
תפריט דל פחמימה של כ- 1500 קל ביום 150 גר חלבון,85 גר שומן , 30 גר פחמימה.
כרגיל אותו סיפור כמו כמו אשכול שאני פותח , מבצע העמסה נקייה (500-1000 קל' מעל התחזוקה) במשך יומיים
ומעלה כ -2.5 ק''ג שלוקח בערך עד יום חמישי להוריד אותו וחוזר חלילה.

יש אפשרות כזאת לבצע העמסה נקייה של כ-1000 קל' מעל התחזוקה במשך יום אחד ולהימנע משתייה במהלך אותו יום ?

ארז הימנעות מהשתיה זה משהו אחד, אבל עצם האכילה של הפחמימות היא זו שתעלה לך את הנוזלים.
אגירת הפחמימות כגליקוגן סופחת הרבה נוזלים לגוף

• פותח/ת השרשור
ארז הימנעות מהשתיה זה משהו אחד, אבל עצם האכילה של הפחמימות היא זו שתעלה לך את הנוזלים.
אגירת הפחמימות כגליקוגן סופחת הרבה נוזלים לגוף
רגע רגע נראה לי שכל החשיבה שלי היה מוטעית.
העלייה במשקל בזמן העמסה נובעת ממשקל הפחמימות שנאגרות בגוף ? או שזה נובע משילוב של השתיים ז''א לפי מייטב הבנתי הפחמימה עצמה סופחת אליה נוזלים ועלייה במשקל נובעת מספיחת נוזלים אל הפחמימה .
בגלל זה שאלתי אם אני נמנע (לא לגמרי מן הסתם ) משתיית נוזלים בזמן העמסה אני ממזער את העלייה במשקל ?

יאללה ארז, עבור למאסהההה 🤘
תאמין לי שאני רוצה אני מרגיש שבמסה אני יכול להוסיף כל כך הרבה משקל למוט, אבל אין זה מלחמה עם עצמי אני כל כך הרבה זמן שקוע בזה ומשקיע כל כך הרבה שאני לא יכול לוותר ..

אני עושה אירובי 3 פעמים בשבוע אחרי אימון משקולות 30-40 דק' (פרוטוקולים רק בלי יהומבין כי אני על דל) .
אני מפספס פה משהו אין לי תשובה אחרת אחרי יותר משנה כמעט (עם הפסקות) שאני בחיטוב שאני עושה הכל לפי הספר ובאמת מקריב כל כך המון בשביל המלחמה הזאת נגד עצמי להגיע לא.ש נמוכים אני חושב שזה הניסיון האחרון שלי לפני שאני מתייאש (ובאמת שהקרבתי כל כך הרבה) ועובר למסה .
כמה א.ש אתה?
ואיך אתה בדיוק שנה עם הפסקות בחיטוב? כמה שקלת?

• פותח/ת השרשור
כמה א.ש אתה?
ואיך אתה בדיוק שנה עם הפסקות בחיטוב? כמה שקלת?
סביבות 11 %
היה לי הפסקות לדוגמא של חודש וחצי פעם אחת ו הפסקות של ניטראלי במהלך כל השנה הזו התזונה שלי הייתה סביב החיטוב.
התחלתי כ-74 היום אני 67-69 עולה ויורד

סביבות 11 %
היה לי הפסקות לדוגמא של חודש וחצי פעם אחת ו הפסקות של ניטראלי במהלך כל השנה הזו התזונה שלי הייתה סביב החיטוב.
התחלתי כ-74 היום אני 67-69 עולה ויורד
אתה מבין שזה דיי משוגע?
הדחף הזה של לנסות לרדת מ11% לוקח ממך מלא משאבים וזמן יקר..
מציע לך לעבור למאסה ולנסות בעתיד
או שישמשהו שאני לא יודע..
אשמח אם תספר לי איך הלכה כל השנה הזו על מנת שאוכל לעזור לך יותר,אל תתקמצן בכתיבה

רגע רגע נראה לי שכל החשיבה שלי היה מוטעית.
העלייה במשקל בזמן העמסה נובעת ממשקל הפחמימות שנאגרות בגוף ? או שזה נובע משילוב של השתיים ז''א לפי מייטב הבנתי הפחמימה עצמה סופחת אליה נוזלים ועלייה במשקל נובעת מספיחת נוזלים אל הפחמימה .
בגלל זה שאלתי אם אני נמנע (לא לגמרי מן הסתם ) משתיית נוזלים בזמן העמסה אני ממזער את העלייה במשקל ?

..

ארז הגוף פשוט ינסה לספוח את שארית הנוזלים שיש לך בגוף כדי לאגור את הפחמימות בצורה טובה יותר.
אם לא תישתה בכלל לצורך העניין, אתה לא אמור לצבור נוזלים, תראה למשל את הבודי בילדרים לפני תחרות הם מעמיסים פחמימות,אבל עושים יבוש יומים לפני,והם נשארים יבשים

תנסה להעמיס רק עם שיבולת שועל, אולי זה נשמע מוזר אבל היתה לי בעיה דומה והההעמסות עם השיבולת עזרו.
ואתה חייב לשתות הרבה מים מאוד חשוב בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שזה דיי משוגע?
הדחף הזה של לנסות לרדת מ11% לוקח ממך מלא משאבים וזמן יקר..
מציע לך לעבור למאסה ולנסות בעתיד
או שישמשהו שאני לא יודע..
אשמח אם תספר לי איך הלכה כל השנה הזו על מנת שאוכל לעזור לך יותר,אל תתקמצן בכתיבה

אין ספק שזה גוזל ממני המון המון זמן המון כסף ועל חשבון חיי החברה ,פייר התרגלתי .
אני תכננתי להתחיל מסה סוף חודש כי אני מתחיל ללמוד וכמה שאני פנאטי בנושא , יש לי סדר עדיפויות והאימונים נמצאים במקום השני מתחת ללימודים .
בכל מקרה יהיה קשה לספר על כל השנה כי פייר אני לא זוכר הכל כבר,
היו תקופות שהייתי על דל פחמימה 30 על 1300 קלוריות ביום והייתי עושה פרוטוקולים עם יהימבין טירוזין קפאין בשעות 3 פעמים בשבוע +ביל סטאר 5X5 ולא הייתי מוסיף את הקלוריות שהייתי שורף אלא נשאר על 1500 , באותה תקופה הייתי יורד ל-67 ושוב חוזר בעיית הנוזלים אז הייתי מנסה לעשות העמסות שבוע כן שבוע לא וירדתי למשקל של 66 בהעמסות חוזר ל-68 ובמהלך השבוע חוזר ל66 וכך האלה, החבריה בפורום אומרים שאולי אני במצב של אימון יתר שאני יצא לשבועיים ניטראלי ולחזור.
אז ניסיתי שיטה אחרת של דל פחמימה 1300-1400 קל ביום בלי הרבה שומן סביבות 40-50 בלי פרוטוקלים(אירובי 30 דק' אחרי כל אימון) עם העמסות שבועיות לא הלך כל כך טוב .
יצאתי לשבועיים ניטארלי עם פחמימה וחזרה לעוד סיבוב בראבק אך התחיל מטעות קודם כל ישר התחלתי מדל פחמימה 1200 קל' 60-70 גם שומן 30 פחמימה פעם הייתי משלים קלוריות אחרי אימון פעם לא, העמסות שבועיות אומנם נקי (רק פחמימה) אך לא מבוקר ... קיצר לא הלך שוב פעם לא הצלחתי כל כך
יצאתי לשבועיים ניטראלי ולעכשיו לדיטאה הנוכחית
1500 קל' 140-150 גר חלבון 80-90 שומן 30 פחמימה משלים קלוריות אחרי אימון . עדיין עם ביל סטאר ואחר כל אימון מבצע פרוטוקולים פעם 1,3,4 התחלתי סייקל קלן לפני שבועיים ונגמר מחר , העמסות שבועיות נקיות (100 גר חלבון כל השאר פחמימה) אך לא מבוקר כל כך .
משקל נוכחי מהיוןם 68 ק''ג ..
אתמול היה לי שבירה כי אני עובד מ8 עד 8 בערב וחזרתי עייף ולא הכנתי אוכל מראש ופשוט התחלתי להעמיס פייר נשברתי .. קמתי היום חזרתי לשגרה (ד''א היה לי אימון מטורף ! ) ובגדול מחר אני אמור לעשות העמסה מתלבט אולי לדחות אותה בשבוע .
שוקל להוריד לאיזור ה- 1300-1400 קל' .
מכאן אתה מבין למה אני רוצה לנסות העמסה בלי לשתות יותר מידי ?

וואו אני חופר ...

ארז הגוף פשוט ינסה לספוח את שארית הנוזלים שיש לך בגוף כדי לאגור את הפחמימות בצורה טובה יותר.
אם לא תישתה בכלל לצורך העניין, אתה לא אמור לצבור נוזלים, תראה למשל את הבודי בילדרים לפני תחרות הם מעמיסים פחמימות,אבל עושים יבוש יומים לפני,והם נשארים יבשים
איזה אפקט בריאותי להעמסת פחמימות ללא שתייה מרובה ?

תנסה להעמיס פעם ב10 ימים.. אבל לדעתי המלחמה שלך מיותרת 11 אחוז זה מעולה ותתחיל מסה כמו שצריך, תחזור לחיטוב בעתיד חבל על הזמן היקר שאתה מבזבז !

אין ספק שזה גוזל ממני המון המון זמן המון כסף ועל חשבון חיי החברה ,פייר התרגלתי .
אני תכננתי להתחיל מסה סוף חודש כי אני מתחיל ללמוד וכמה שאני פנאטי בנושא , יש לי סדר עדיפויות והאימונים נמצאים במקום השני מתחת ללימודים .
בכל מקרה יהיה קשה לספר על כל השנה כי פייר אני לא זוכר הכל כבר,
היו תקופות שהייתי על דל פחמימה 30 על 1300 קלוריות ביום והייתי עושה פרוטוקולים עם יהימבין טירוזין קפאין בשעות 3 פעמים בשבוע +ביל סטאר 5X5 ולא הייתי מוסיף את הקלוריות שהייתי שורף אלא נשאר על 1500 , באותה תקופה הייתי יורד ל-67 ושוב חוזר בעיית הנוזלים אז הייתי מנסה לעשות העמסות שבוע כן שבוע לא וירדתי למשקל של 66 בהעמסות חוזר ל-68 ובמהלך השבוע חוזר ל66 וכך האלה, החבריה בפורום אומרים שאולי אני במצב של אימון יתר שאני יצא לשבועיים ניטראלי ולחזור.
אז ניסיתי שיטה אחרת של דל פחמימה 1300-1400 קל ביום בלי הרבה שומן סביבות 40-50 בלי פרוטוקלים(אירובי 30 דק' אחרי כל אימון) עם העמסות שבועיות לא הלך כל כך טוב .
יצאתי לשבועיים ניטארלי עם פחמימה וחזרה לעוד סיבוב בראבק אך התחיל מטעות קודם כל ישר התחלתי מדל פחמימה 1200 קל' 60-70 גם שומן 30 פחמימה פעם הייתי משלים קלוריות אחרי אימון פעם לא, העמסות שבועיות אומנם נקי (רק פחמימה) אך לא מבוקר ... קיצר לא הלך שוב פעם לא הצלחתי כל כך
יצאתי לשבועיים ניטראלי ולעכשיו לדיטאה הנוכחית
1500 קל' 140-150 גר חלבון 80-90 שומן 30 פחמימה משלים קלוריות אחרי אימון . עדיין עם ביל סטאר ואחר כל אימון מבצע פרוטוקולים פעם 1,3,4 התחלתי סייקל קלן לפני שבועיים ונגמר מחר , העמסות שבועיות נקיות (100 גר חלבון כל השאר פחמימה) אך לא מבוקר כל כך .
משקל נוכחי מהיוןם 68 ק''ג ..
אתמול היה לי שבירה כי אני עובד מ8 עד 8 בערב וחזרתי עייף ולא הכנתי אוכל מראש ופשוט התחלתי להעמיס פייר נשברתי .. קמתי היום חזרתי לשגרה (ד''א היה לי אימון מטורף ! ) ובגדול מחר אני אמור לעשות העמסה מתלבט אולי לדחות אותה בשבוע .
שוקל להוריד לאיזור ה- 1300-1400 קל' .
מכאן אתה מבין למה אני רוצה לנסות העמסה בלי לשתות יותר מידי ?

וואו אני חופר ...

איזה אפקט בריאותי להעמסת פחמימות ללא שתייה מרובה ?
אני מבין שאתה כרגע עובד עצות ורוצה לנסות הכל על מנת לקבל את המראה הזה שרצית
אבל לפעמים צריך לעצור ולנשום ולחשוב כבר מה טוב לך..אני חושב שמרוב עצים לא רואים את היער,כבר ניסית כ"כ הרבה לרדת במשקל ונלחמת ששכחת למה נכנסת לזה מלכתחילה.
לדעתי,
הקרב הזה נהיה לא קרב שלך נגד המשקל אלא קרב נגד משהו אחר..נגד משהו שנגדו אנחנו לא מפעילים את השיקול דעת הכי נכון.
בוא נחשוב על זה רגע,אתה 11% שומן, שוקל 68,אתה צריך להוריד עוד קילו-קילו וחצי של שומן כדי להגיע למטרה שלך ומה אז?,אתה נשאר במצב הזה אולי שבועיים במקרה הטוב ומאבד את זה (בוא לא נדבר על כמה מהר תאבד את המראה(ישר שתחזור לאכול פחמימה)).
הנושא גזל ממך המון כסף ,זמן וחיי חברה וזה בשביל שבועיים שאחרי זה היית "הורס" אותם במו ידיך ובספק אם היית מרוצה מהתוצאות.
יש לך מוטיבציה-יש לך כוח רצון מטורף שאנשים רק יכולים לחלום עליו,נסה לנצל את הטוב שבזה ולהשקיע אותם בתבונה..
מה גם שכל זה על משהו שלא בהכרח נכון ב100%,אי אפשר לבדוק אחוז שומן במדויק במכשירים הנמצאים בבתים או במכונים (אלא אם כן בדקת בוינגייט או באולטסאונד?).

עצתי היא-עזוב את הקיצוץ בנוזלים,עזוב את החיטוב,אל תראה את ה"ויתור" על הגעה לא.ש חד ספרתי כהפסד שלך במלחמה.
תתחיל מאסה,תגדל ותאמין לי שאחרי זה החיטוב יראה לך הרבה יותר כמו שצריך.
ובכל זאת,בכל מה שאתה מחליט,שתהיה דרך צלחה.
מתנצל אם זה קצת מסורבל,סידור זה לא הצד החזק שלי

בהעמסה איכותית לא אמורים להראות מנופחים יותר מנוזלים אלא להראות מסיביים הרבה יותר - ורידים בולטין שרירים בולטים וכו'...
לפני שאתה הולך לישון אחרי העמסה תשתה חומץ(לא זוכר אם לייל ממליץ על חומץ תפוחים?)
תנסה העמסה עם סוג פחממה ספציפי(פעם עם פחממות כמו אורז,תפו'א",פירה ואם לא עובד אז עם לחמים ותנסה יותר להימנע מהמוצרים המעובדים זה מה שעבד לי).

• פותח/ת השרשור
אבל לפעמים צריך לעצור ולנשום ולחשוב כבר מה טוב לך..אני חושב שמרוב עצים לא רואים את היער,כבר ניסית כ"כ הרבה לרדת במשקל ונלחמת ששכחת למה נכנסת לזה מלכתחילה.
לדעתי,
הקרב הזה נהיה לא קרב שלך נגד המשקל אלא קרב נגד משהו אחר..נגד משהו שנגדו אנחנו לא מפעילים את השיקול דעת הכי נכון.
בוא נחשוב על זה רגע,אתה 11% שומן, שוקל 68,אתה צריך להוריד עוד קילו-קילו וחצי של שומן כדי להגיע למטרה שלך ומה אז?,אתה נשאר במצב הזה אולי שבועיים במקרה הטוב ומאבד את זה (בוא לא נדבר על כמה מהר תאבד את המראה(ישר שתחזור לאכול פחמימה)).
הנושא גזל ממך המון כסף ,זמן וחיי חברה וזה בשביל שבועיים שאחרי זה היית "הורס" אותם במו ידיך ובספק אם היית מרוצה מהתוצאות.
יש לך מוטיבציה-יש לך כוח רצון מטורף שאנשים רק יכולים לחלום עליו,נסה לנצל את הטוב שבזה ולהשקיע אותם בתבונה..
מה גם שכל זה על משהו שלא בהכרח נכון ב100%,אי אפשר לבדוק אחוז שומן במדויק במכשירים הנמצאים בבתים או במכונים (אלא אם כן בדקת בוינגייט או באולטסאונד?).

עצתי היא-עזוב את הקיצוץ בנוזלים,עזוב את החיטוב,אל תראה את ה"ויתור" על הגעה לא.ש חד ספרתי כהפסד שלך במלחמה.
אתה כל כך צודק במה שכתבת, זה גם נורא נגע בי כי זה אשכרה האמת לפרצוף.
תודה רבה מעריך את העזרה , הפנמתי את מה שכתבת אני יתן לזה עד סוף החודש כמו שתיכננתי גם אם אני ירד וגם אם לא אני יעבור למסה !

בהעמסה איכותית לא אמורים להראות מנופחים יותר מנוזלים אלא להראות מסיביים הרבה יותר - ורידים בולטין שרירים בולטים וכו'...
לפני שאתה הולך לישון אחרי העמסה תשתה חומץ(לא זוכר אם לייל ממליץ על חומץ תפוחים?)
תנסה העמסה עם סוג פחממה ספציפי(פעם עם פחממות כמו אורז,תפו'א",פירה ואם לא עובד אז עם לחמים ותנסה יותר להימנע מהמוצרים המעובדים זה מה שעבד לי).

גם לך היה בעיה כזאת של ספיחת נוזלים מוגברת שמנעה ממך להוריד במשקל?
חומץ תפוחים ? מה הרעיון ?
בעיקרון אתה מחלק את הפחמימות למורכבים ופשוטים, מה עבד לך ?

כן זה לרוב השמנים לשעבר הבעיה הזאת.. מה שעבד לי זה לאכול פחממות מבושלות במיים + בייגלים\לחמים שונים ולהוריד את כל היוגורטים\גלידות\מוצרים מיוחדים ומעובדים מדי למיניהם
כמוכן לשתות הרבה מים דווקא ולא קצת!

לדעתי,

אהבתי תתגובה שלך ממש לעניין 😃 קבל מוניטין (
ש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין לSweetBamba. )

אין דבר כזה לא לשתות. מלבד זאת שגם במזון יש נוזלים.

הפחמימה נאגרת כגליקוגן בכבד ובשרירים ואיתם גם הנוזלים. יש פה גם את המשקל והיחס הגנטי לגבי א.ש. נמוך - הרצון שלך חשוב מאוד וראוי להערכה.

אם אתה זמן מה (3 חודש וצפונה) בדיאטה - ניתן לשקול כמה ימים עמוסי פחמימה - במאזן חיובי (אולי אפילו ללא בקרה קלורית).

מבחינה ויזואלית בא.ש. נמוך העמסה אכן מוסיפה נוזלים אבל כמו שנאמר מביאה למראה מסיבי וחטוב (ורידים בולטים וכדומה) ולא דווקא הורסת לגמריי את המראה היבש.

העמסה נקייה - איננה נמדדת ב500-1000 מעל לתחזוקה.

היא מורכבת יותר ומבוססת על פחמימה בעיקר, חלבון ומעט שומן.

לא קראתי את הכל אבל אני אתפרץ לדלת פתוחה.

אני רק יכול לומר לך שצבירת נוזלים גם קשורה לרמות אסטרוגן בגוף, כך שיתכן שיש לך רמות קצת גבוהות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית