הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרבנות תובעת: בורקס גבינה - משולשים בלבד

מצב
השרשור נעול
פס' כ"ג :ויאמר ה' אל תאפה מאפה שלא למשולש . פס' כ"ד וילך משה להר חברון ויעש בורקס עמלקי משולש.

אם כל כך משעמם להם שילכו לעבוד.

לא שומר כשרות ולמרות זאת אני לא מבין מה כולם קופצים.
מה הבעיה פה?
יש ציבור שזה חשוב לו, אז מה אכפת לי איזה צורה תהיה למאפה? אם זה חשוב להם שיהיה מצידי משולש - בורקס תחת, מרובע - בורקס חלווה.
בתור אחד שלא שומר זה לא משנה לי אם יהיו צורות קבועות או לא. אבל אם זה חשוב לקבוצה מסויימת אז למה להתנגד ולהוציא את זה כפיגור?

לא מבין אתכם, יש הרגשה של עדר פה לפעמים, בחיי.

אם יש פה מישהו שרואה בורקס משולש ובורקס מרובע, ועדיין לא הפנים שמשולש זה גבינה ומרובע זה תפו"א...
באמת, אבל באמת... שצריך להרוג אותו.
וגם אף פעם לא הבנתי למה צריך מלקחיים, אני רואה למשל אנשים שלוקחים שני בורקסים בשקית ואוכלים עם הידיים
אבל לא... להרים את הבורקסים מהמגש הם לא ירימו בלי מלקחיים.
אנשים,
איכס.

אם יש פה מישהו שרואה בורקס משולש ובורקס מרובע, ועדיין לא הפנים שמשולש זה גבינה ומרובע זה תפו"א...
זה העניין..... הם רוצים שתיהיה צורה יחידה ואחידה לכל סוג.

וגם אף פעם לא הבנתי למה צריך מלקחיים, אני רואה למשל אנשים שלוקחים שני בורקסים בשקית ואוכלים עם הידיים
אבל לא... להרים את הבורקסים מהמגש הם לא ירימו בלי מלקחיים.
אנשים,
איכס.
מה יש פה לא להבין?? למה צריך חמישים ידיים שמנות ומגעילות על מגש במקום זוג מלקחיים וכל אחד לוקח את מה שהוא רוצה בסדר מסויים , ויותר מזה, למה אני צריך לקנות בורקסים שמישהו אחר החליט להרים ולהחזיר?

זה העניין..... הם רוצים שתיהיה צורה יחידה ואחידה לכל סוג.

מה יש פה לא להבין?? למה צריך חמישים ידיים שמנות ומגעילות על מגש במקום זוג מלקחיים וכל אחד לוקח את מה שהוא רוצה בסדר מסויים , ויותר מזה, למה אני צריך לקנות בורקסים שמישהו אחר החליט להרים ולהחזיר?

דיברתי על בן אדם אחד, שרוצה בורקס אחד, (או שניים) ובבוקר שהוא מגיע לעמדת מאפים בעבודה שלי חופר למה אין מלקחיים (בזמן שהן במטבח)
תרים בורקס אחד, שים בשקית ותסתום כבר.
אבל עזוב מלנתח את הכוונה שלי,
ביום שבאמת תרצה להפסיק לאכול בורקס תתקשר אליי, אני אשמח לספר לך כמה ידיים נגעו לך בבורקס עוד לפניי שהגיעו למגש הנכסף

הם מסבירים בכתבה שיש מאפיות שעושות את זה הפוך (לטענתם בכוונה).
ברוב המקרים אכן משולש זה גבינה ומרובע זה תפו"א אבל על זה בדיוק הם מדברים שמאפיות שמשנות את "הנוהל" על דעת עצמן סתם מבלבלות.

הם מסבירים בכתבה שיש מאפיות שעושות את זה הפוך (לטענתם בכוונה).
ברוב המקרים אכן משולש זה גבינה ומרובע זה תפו"א אבל על זה בדיוק הם מדברים שמאפיות שמשנות את "הנוהל" על דעת עצמן סתם מבלבלות.

תודה.

חצי ממי שהגיב פה לא קרא את הכתבה
הם רוצים שכמו שיש על אוכל כשר תג בשרי וחלבי
בבורקסים יזהו לפי צורה פרווה או חלבי
מה כואב לכם ?

אין לי שום בעיה, זה באמת מפגר.
מה זה יפריע לכם אם זה יהיה ככה?
גם ככה חצי ממכם מתבאסים כשאתה דופקים ביס לבורקס תפו"א ובסוף זה גבינה :bad:

אין לי שום בעיה, זה באמת מפגר.
מה זה יפריע לכם אם זה יהיה ככה?
גם ככה חצי ממכם מתבאסים כשאתה דופקים ביס לבורקס תפו"א ובסוף זה גבינה :bad:
איכססססססססססססססססססססססססססססססס
תפו"א עדיף על גבינה?? בעעעעעע
חוץ מזה שזה פחמימות לא איכותיות וזה גורם לכרס ליפטרים1

מה אכפת לכם בכל מקרה בורקסים זה קטבולי 🤡

" שלחנו פקחים מהיחידה להונאה בכשרות, "

אכפת לי כי:
אלו ההחלטות שמקבלות ועדות שממומנות ע"י כספי ציבור (אנחנו הציבור). יש ועדה שאתה ואני מממנים שבה אנשים יושבים ואומרים "וואלה זה לא בסדר הצורה של הבוקרס, זה מבלבל".
לא בא לי שוועדת דוסים תחליט על צורת המאפים שלי "דנו באפשרויות ההאחדה של כל המאפים – החל בקרואסונים ומאפי פילו וכלה בקובה."
יהיה צורך בכוח אדם ומשאבים לעקוף את כל התקנות האלה בסוף.
זה נטו מטומטם.
אני שונא בורקס.

אכפת לי כי:
אלו ההחלטות שמקבלות ועדות שממומנות ע"י כספי ציבור (אנחנו הציבור). יש ועדה שאתה ואני מממנים שבה אנשים יושבים ואומרים "וואלה זה לא בסדר הצורה של הבוקרס, זה מבלבל".
לא בא לי שוועדת דוסים תחליט על צורת המאפים שלי "דנו באפשרויות ההאחדה של כל המאפים – החל בקרואסונים ומאפי פילו וכלה בקובה."
יהיה צורך בכוח אדם ומשאבים לעקוף את כל התקנות האלה בסוף.
זה נטו מטומטם.
אני שונא בורקס.

חבל פשוט שיש אנשים שמקשרים כל דבר לדת ולא להגיון בריא.

מסכים. מה גם שהדת מוגנת בחוק והגיון בריא לא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית