עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה העניין..... הם רוצים שתיהיה צורה יחידה ואחידה לכל סוג.אם יש פה מישהו שרואה בורקס משולש ובורקס מרובע, ועדיין לא הפנים שמשולש זה גבינה ומרובע זה תפו"א...
באמת, אבל באמת... שצריך להרוג אותו.
מה יש פה לא להבין?? למה צריך חמישים ידיים שמנות ומגעילות על מגש במקום זוג מלקחיים וכל אחד לוקח את מה שהוא רוצה בסדר מסויים , ויותר מזה, למה אני צריך לקנות בורקסים שמישהו אחר החליט להרים ולהחזיר?וגם אף פעם לא הבנתי למה צריך מלקחיים, אני רואה למשל אנשים שלוקחים שני בורקסים בשקית ואוכלים עם הידיים
אבל לא... להרים את הבורקסים מהמגש הם לא ירימו בלי מלקחיים.
אנשים,
איכס.
זה העניין..... הם רוצים שתיהיה צורה יחידה ואחידה לכל סוג.
מה יש פה לא להבין?? למה צריך חמישים ידיים שמנות ומגעילות על מגש במקום זוג מלקחיים וכל אחד לוקח את מה שהוא רוצה בסדר מסויים , ויותר מזה, למה אני צריך לקנות בורקסים שמישהו אחר החליט להרים ולהחזיר?
אם יש פה מישהו שרואה בורקס משולש ובורקס מרובע, ועדיין לא הפנים שמשולש זה גבינה ומרובע זה תפו"א...
באמת, אבל באמת... שצריך להרוג אותו.
הם מסבירים בכתבה שיש מאפיות שעושות את זה הפוך (לטענתם בכוונה).
ברוב המקרים אכן משולש זה גבינה ומרובע זה תפו"א אבל על זה בדיוק הם מדברים שמאפיות שמשנות את "הנוהל" על דעת עצמן סתם מבלבלות.
במקרה שלך, יש לשנות ל:
איכסססססססססססססססססססססססססססססססאין לי שום בעיה, זה באמת מפגר.
מה זה יפריע לכם אם זה יהיה ככה?
גם ככה חצי ממכם מתבאסים כשאתה דופקים ביס לבורקס תפו"א ובסוף זה גבינה :bad:
אכפת לי כי:
אלו ההחלטות שמקבלות ועדות שממומנות ע"י כספי ציבור (אנחנו הציבור). יש ועדה שאתה ואני מממנים שבה אנשים יושבים ואומרים "וואלה זה לא בסדר הצורה של הבוקרס, זה מבלבל".
לא בא לי שוועדת דוסים תחליט על צורת המאפים שלי "דנו באפשרויות ההאחדה של כל המאפים – החל בקרואסונים ומאפי פילו וכלה בקובה."
יהיה צורך בכוח אדם ומשאבים לעקוף את כל התקנות האלה בסוף.
זה נטו מטומטם.
אני שונא בורקס.