מסכים. מה גם שהדת מוגנת בחוק והגיון בריא לא.
אתה בכוח מנסה להוציא את עצמך לא חכם?
מדברים איתך על עניין נקודתי בעל הגיון נקודתי ללא קשר גם לדת ואתה מתחיל עם דמגוגיה זולה על כל הדת ?
שתהיה לי בריא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים. מה גם שהדת מוגנת בחוק והגיון בריא לא.
כל כך נכון...הבעייה שלי עם זה זה שאף אחד כאן לא הזכיר את העובדה שדתות זה בכלל משהו שגוי מראש
ושאנשים שמאמינים בנחשים מדברים מתעסקים בצורת הבורקס שאכילה שלו ביחס לזמן שבו אכלת בשר משפיעה על האם תגיע לגן עדן
ושדת זה לגיטימי ולהאמין בשדים ורוחות או דרקונים ומכשפות זה לא לגיטימי
כבר הספקתם לשכוח שמדובר באנשים שטוענים שכל היצורים נבראו בצורתם הנוכחית, ע"י אלוהים, לפני ~5700 שנה, שיונה חי 3 ימים בבטן של דג, שהיה נחש מדבר, תיבת נוח וכו'
אני מתחיל לחשוב שבאמת לא התפתחנו מהקוף
ולא בקטע של לא הוא ה"אבא" שלנו
אלא בקטע של לא התפתחנו ממנו
אנחנו עדיין קופים מפגרים
אתאיסט מס***ח, מי אתה בכלל שתדבר ככה על היהדות?הבעייה שלי עם זה זה שאף אחד כאן לא הזכיר את העובדה שדתות זה בכלל משהו שגוי מראש
ושאנשים שמאמינים בנחשים מדברים מתעסקים בצורת הבורקס שאכילה שלו ביחס לזמן שבו אכלת בשר משפיעה על האם תגיע לגן עדן
כבר הספקתם לשכוח שמדובר באנשים שטוענים שכל היצורים נבראו בצורתם הנוכחית, ע"י אלוהים, לפני ~5700 שנה, שיונה חי 3 ימים בבטן של דג, שהיה נחש מדבר, תיבת נוח וכו'
אנחנו עדיין קופים מפגרים
בן אדם שחושב בהיגיון ולא מאמין בקוסם שמתוך שיעמום ברא עולם ל-6000 שנים ורוצה שהיצורים האלה יתפללו אליו 24/7 בשביל לנפח את האגו שלו?אתאיסט מס***ח, מי אתה בכלל שתדבר ככה על היהדות?
חופש הביטוי עובד רק באינטרנט לא בחברת אנשים מחוץ למסך ששם היו מפרקים אותו במכות, קצת כבוד לשני הצדדים אין לי בעיה אם לא מאמינים וככה אני רוצה שיכבדו אותי. חופש הביטוי לא אומר שאפשר לומר כל דבר אחרת אני יכול לצדד את היטלר ולהגיד הייל היטלר ומוות ליהודונאצים ואתה תסכים איתי שזה חופש הביטוי לא?......
חופש הביטוי עובד רק באינטרנט לא בחברת אנשים מחוץ למסך ששם היו מפרקים אותו במכות, קצת כבוד לשני הצדדים אין לי בעיה אם לא מאמינים וככה אני רוצה שיכבדו אותי. חופש הביטוי לא אומר שאפשר לומר כל דבר אחרת אני יכול לצדד את היטלר ולהגיד הייל היטלר ומוות ליהודונאצים ואתה תסכים איתי שזה חופש הביטוי לא?
אז ככה שלא ידבר על היהדות ויכבד את המדינה שבה הוא חי, לא מתאים לו שיעבור לחיות במדינה אחרת
הייתי מפנה אותך לאיזה רב, אבל אתה אתאיסט גמור אני לא חשוב שזה יתקן אותך במשהו..לא, חופש הביטוי לא קיים רק באינטרנט. אולי כדאי שתחזור לשיעורי אזרחות. וממתי לכבד את המדינה אומר לכבד את הדת? אנחנו איראן? ולמה אני צריך לכבד את המדינה? אנחנו משטר פאשיסטי? בחיי שיש אנשים שאני לא מבין איך הם נושמים לבד.
אה, ואין לי שום כבוד לדת שהחסידים שלה אומרים שלוש פעמים ביום על דתות אחרות: "מאמינים בדברי הבל ומתפללים לאל לא יושיע", בעוד שהיא עצמה מאמינה בנחש מדבר ובמקל שהופך לנחש, והאל שלה לא עשה כלום כשישיה מיליונים מעמו הנבחר הושמדו, וששינתה את השם של ישוע לישו כדי לקבל את ראשי התיבות: "ימח שמו וזכרו".
אז בפעם הבאה שאתה דורש כבוד, תסתכל במראה.
אתה מודע לכך שבזמן חופש הביטוי הצטרף לחוקת המדינה, לא היה אינטרנט וטלוויזיה?חופש הביטוי עובד רק באינטרנט לא בחברת אנשים מחוץ למסך ששם היו מפרקים אותו במכות, קצת כבוד לשני הצדדים אין לי בעיה אם לא מאמינים וככה אני רוצה שיכבדו אותי. חופש הביטוי לא אומר שאפשר לומר כל דבר אחרת אני יכול לצדד את היטלר ולהגיד הייל היטלר ומוות ליהודונאצים ואתה תסכים איתי שזה חופש הביטוי לא?
אז ככה שלא ידבר על היהדות ויכבד את המדינה שבה הוא חי, לא מתאים לו שיעבור לחיות במדינה אחרת
הייתי מפנה אותך לאיזה רב, אבל אתה אתאיסט גמור אני לא חשוב שזה יתקן אותך במשהו..
אם אתה לא מבין המדינה הזאת הולכת יד וביד עם הדת היהודית, על כן על שמה היא קמה, ורוב תשוביה מאמינים ביהדות ובזכות השיבה שלנו על ארץ זו, אז אין לך מה לחפש כאן. אם אתה עוד אחד מהמתיפיפים שחושבים שיכול לקרות כאן הפרדת דת ומדינה, אני אומר שוב, תעבור למדינה אחרת.
המדינה קמה, חיה ומושתת על עקרונות היהדות אני מציע שתחזור לשיעור אזרחות כדי לקרוא את מגילת העצמאות.
אז שוב זו מדינה יהודית ודמוקרטית ואם זה לא מתאים לך אתה יכול לעבור. אני לא תומך בש"ס וקיצונים כאלה ואני בעד מתווה גיוס החרדים, אין זה אומר שהמדינה הזאת היא יכולה להיות מדינה כמו צרפת שבה יש חופש מדת. גם בארה"ב יום ראשון הוא יום חופש בגלל הדת. יש לך בעיה עם זה?
אתם אחוז נזעם מאוכלוסית העולם 0.0002 ואין לכם מה לעשות, אתם לא תקבעו את סדר היום של המדינה הזאת בתור איש חילוני אני אומר לך את זה.
בנוגע לישו עוד שטות של כופרים שהמציאו, אין לזה שום עדויות והוכחות
הייתי מפנה אותך לאיזה רב, אבל אתה אתאיסט גמור אני לא חשוב שזה יתקן אותך במשהו..
אם אתה לא מבין המדינה הזאת הולכת יד וביד עם הדת היהודית, על כן על שמה היא קמה, ורוב תשוביה מאמינים ביהדות ובזכות השיבה שלנו על ארץ זו, אז אין לך מה לחפש כאן. אם אתה עוד אחד מהמתיפיפים שחושבים שיכול לקרות כאן הפרדת דת ומדינה, אני אומר שוב, תעבור למדינה אחרת.
המדינה קמה, חיה ומושתת על עקרונות היהדות אני מציע שתחזור לשיעור אזרחות כדי לקרוא את מגילת העצמאות.
אז שוב זו מדינה יהודית ודמוקרטית ואם זה לא מתאים לך אתה יכול לעבור. אני לא תומך בש"ס וקיצונים כאלה ואני בעד מתווה גיוס החרדים, אין זה אומר שהמדינה הזאת היא יכולה להיות מדינה כמו צרפת שבה יש חופש מדת. גם בארה"ב יום ראשון הוא יום חופש בגלל הדת. יש לך בעיה עם זה?
אתם אחוז נזעם מאוכלוסית העולם 0.0002 ואין לכם מה לעשות, אתם לא תקבעו את סדר היום של המדינה הזאת בתור איש חילוני אני אומר לך את זה.
בנוגע לישו עוד שטות של כופרים שהמציאו, אין לזה שום עדויות והוכחות
הבעייה שלי עם זה זה שאף אחד כאן לא הזכיר את העובדה שדתות זה בכלל משהו שגוי מראש
אנחנו עדיין קופים מפגרים
כל כך נכון...
מר הורביץ, אלעד הורביץ, מי אתה חושב שאתה בדיוק?תגיד - עד כמה אתה חושב שאנחנו מפגרים? הנה עוד כמה ניקים שהתחברת מהם, וכולם נחסמו. אתה טרול לא מוצלח במיוחד.
וספציפית לטיעונים שלך: למה אני צריך ללכת לרב שיתקן אותי? למה לא לאימאם? למה לא לכומר? למה לא לכהן וודו של האל זבבה?
המדינה היא מדינה ללאום היהודי, המדינה הוקמה ע"י אתאיסטים, וזה לא סותר הפרדת דת ממדינה. גם בארה"ב רוב האנשים מאמינים, וגם ברוב מדינות העולם.
ואולי כדאי שתקרא גם את חוקי היסוד של המדינה שלך על חופש דת וחופש מדת.
מר הורביץ, אלעד הורביץ, מי אתה חושב שאתה בדיוק?
קודם כל אלו אינם משתמשים שלי.
אתה בטח סתם נתת להם באן וחשבתי שכולם שייכים לטרול מסתורי שבמקרה גם קשור אלי.
*קישור לאשכול SS הראשון שלך משנת 2010, לא נותן לפרסם קישורים, LOG SS YNDTP**
אתה מתאמן 3 שנים במכון כושר. מתוכן כבר באוגוסט 2010 הגעת לבנץ 80, סקוואט 100. בשנתיים וחצי מאוגוסט ועד פבואר 2013 שזה עכשיו שיפרת את הסקוואט שלך רק ב20-30 קילו, ואת הבנץ ב8 קילו בלחץ. אתה לא מתביש??? לאדם ליצן שאין לו ידע באימונים ותזונה ורק תוקע אוכל לפי רצונו יהיו משקלים יותר גבוהים בשלוש שנים האלה. אתה יודע מה אפשר להיות בשלוש שנים? חייה. מסקוואט 0 לסקוואט 180-200.
אתה חתיכת ליצן, אדיוט, איש רקוב שכבר בן 30 ועדיין לא התחתן.
לך לך תוציא את התסכול שלך מהחיים על משתמשים רנדומלים באינטרנט בכך שתלחץ להם על כפתור הבאן, אולי זה יגדיל לך את האיבר בס"מ, לך תוציא את התסכול שלך מהחיים על הדת היהודית ועל זה שאתה נכשלת וכושל גם עכשיו, בין אם זה באימונים ובין אם זה בחיים במקצוע, לימודים, חברה ואישה לחיים.
אני גמרתי איתך. ובקשר לטיעונים שלך: למה? כי אתה יהודי, נולדת יהודי. אם אתה לא יהודי, עוף מהארץ. אתה עושה טעות גדולה אבל אתה בחרת את הדרך הזו, אין לי זכות להגיד לך במה להאמין כמו שלך אין לי, אבל פן תזלזל בדת שלנו, אני מזהיר אותך. כבד את הערכים והמסורת של העם שלך.
קודם כל אתה אדם מגעיל ושפל, שיורד לפסים אישיים כי הוא מקבל באן. פשוט מגעיל.מר הורביץ, אלעד הורביץ, מי אתה חושב שאתה בדיוק?
אתה מתאמן 3 שנים במכון כושר. מתוכן כבר באוגוסט 2010 הגעת לבנץ 80, סקוואט 100. בשנתיים וחצי מאוגוסט ועד פבואר 2013 שזה עכשיו שיפרת את הסקוואט שלך רק ב20-30 קילו, ואת הבנץ ב8 קילו בלחץ. אתה לא מתביש??? לאדם ליצן שאין לו ידע באימונים ותזונה ורק תוקע אוכל לפי רצונו יהיו משקלים יותר גבוהים בשלוש שנים האלה. אתה יודע מה אפשר להיות בשלוש שנים? חייה. מסקוואט 0 לסקוואט 180-200.
לך לך תוציא את התסכול שלך מהחיים על משתמשים רנדומלים באינטרנט בכך שתלחץ להם על כפתור הבאן, אולי זה יגדיל לך את האיבר בס"מ, לך תוציא את התסכול שלך מהחיים על הדת היהודית ועל זה שאתה נכשלת וכושל גם עכשיו, בין אם זה באימונים ובין אם זה בחיים במקצוע, לימודים, חברה ואישה לחיים.
אני גמרתי איתך. ובקשר לטיעונים שלך: למה? כי אתה יהודי, נולדת יהודי. אם אתה לא יהודי, עוף מהארץ. אתה עושה טעות גדולה אבל אתה בחרת את הדרך הזו, אין לי זכות להגיד לך במה להאמין כמו שלך אין לי, אבל פן תזלזל בדת שלנו, אני מזהיר אותך. כבד את הערכים והמסורת של העם שלך.
פחחחחחחחחחחחחחחחח......
אתה אדם מגוחך שאין לי אפילו מאיפה להתחיל. אתה יודע למה לא התקדמתי כ"כ הרבה? כי מאז 2010 לא עשיתי מאסה, אני שוקל כיום 77 ק"ג, ואני מרים משקלים שגם אנשים ששוקלים 100 ק"ג היו חותמים עליהם בשנייה. לא מצאת אד הומינם שלא יעניין מישהו שעבר את גיל 16?
אתה צודק, אני בן 30, לא התחתנתי, לא מעניין אותי להתחתן, מעניין אותי רק לזיין, ויש לי גם זין ענק שאני לא צריך להגדיל אותו. שאל את האקסיות. אני בוגר מדעים מדויקים, יש לי רישיון פנסיוני, רישיון תיווך נדל"ן, תעודת מתכנת של מיקרוסופט, וכיום אני עובד בעבודה שתוך כמה חודשים מהיום אני אוכל לעשות עשרות אלפי דולרים ביום בלי לצאת בכלל מהבית.
מבחינת תחביבים - רכבתי על אופנועים 220 קמ"ש על הרגלית, אני צוללן, ויש לי ידע כללי ששקול בהיקפו לשלושה תארים נוספים.
אתה אדם מסכן שפותח עשרה יוזרים שונים שכל אחד מהם רק מיועד להתריס, מה עשית בחיים שלך, אה?
לא, זה שנולדתי יהודי לא הופך אותי ליהודי. היהדות היא לא גזע ואני אזלזל בדת כמה שאני רוצה - לא מתאים לך? אני מתאמן בגו אקטיב ראשל"צ, רח' ישראל גלילי 11. רק תגיד לי מתי אתה בא לשם. אני לא אכבד מסורת של חיתוך בולבולים בדיוק כמו שאני לא אכבד מסורת של חיתוך דגדגנים. ואני לא אכבד אמונה בנחש מדבר.