הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוטמין

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
1.האם גלוטמין זה תוסף שבאמת חשוב?
מה גלוטמין עושה בגוף במה הוא עוזר?

2.איזה פרי וורקאוט אתם חושבים שהוא הכי טוב ?
איזה עוד תוספים הייתם ממליצים לקחת חוץ מקריאטין ?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן עם טווח חזרות גבוה וזמן מנוחה יחסית קצר בין הסטים התוסף הזה מעולה בשבילך , מכיוון שהוא עובד כמעין מבודד של חומצות החלב בשרירי השלד וזה יכול לשפר את הביצועים שלך.

החסרון העיקרי של בטא אלנין היא הכמות הנדרשת כדי להגיע להשפעה הרצויה: 400-800 מ"ג, 4 פעמים ביום (סה"כ 1.6-3.2 גרמים ביום). חייבים לצרוך את החומר בשיטה הזו כדי להגיע להשפעות מירביות. אנשים מסויימים מדווחים שהשימוש גורם לתחושת עיקצוץ/גירוד/הסמקה. זה לא מסוכן, רק לא נעים.
מאתר קילוגרם******
וואי מגניב סוף סוף משהו שיהיה במקום הפרי וורקאוט אני קונה 2 חבילות של חצי קילו יחד הם קילו ואני יקח כל יום מנה של 2000 מ"ג
למה 4 פעמים ביום ולא הכל בפעם אחת ? ומתי לקחת את זה לפני אימון אחרי ? אחרי אוכל או לפני אוכל ? להיות על בטן ריקה ?
מה הכוונה מבודד את החומצות חלב בשריר השלד למה צריך לבודד אותם ?
ולמה מרגישים עיקצוצים מה ההסבר לזה ?

אז בכללי אתה אומר שג'אק עם קפאין לא ישנה לי את האימון או כל פרי וורקאוט אחר?
ג'ק (לפחות הגרסה הישנה) היא טיפה שונה והיא פתחה את עולם הPRE WORKOUT מחדש בכך ששמה את הDMMA..
מאז שהוא יצא מהחוק זה לא רלוונטי

ג'ק (לפחות הגרסה הישנה) היא טיפה שונה והיא פתחה את עולם הPRE WORKOUT מחדש בכך ששמה את הDMMA..
מאז שהוא יצא מהחוק זה לא רלוונטי

יש לציין שהמוצר לא חוקי במספר קטן של מדינות - אנגליה, קנדה, אוסטרליה וכו'.
בשאר המדינות אין בעיה להשיג את המוצר המקורי.

בזמן האחרון אני שומע הרבה על וויטמין C שהוא ממריץ, מישהו יכול להרחיב ?
ממה שאני יודע זה שפשוט יש לו אפקט מעורר..לא יותר מזה
יש לציין שהמוצר לא חוקי במספר קטן של מדינות - אנגליה, קנדה, אוסטרליה וכו'.
בשאר המדינות אין בעיה להשיג את המוצר המקורי.
גם בארה"ב.
שמשם אם אני לא טועה מתבצע ייבוא התוספים
מה הDMMA עושה ?
מצטער התבלבלתי
זה DMAA
בכל מקרה,אני לא יודע את כל ההסבר המדעי מה בדיוק הוא עושה בתאים וכ'ו..אבל זה מן עוד מוצר שהכניסו לPRE WORKLOUTS שנותן לך אנרגיה באימונים

וואי מגניב סוף סוף משהו שיהיה במקום הפרי וורקאוט אני קונה 2 חבילות של חצי קילו יחד הם קילו ואני יקח כל יום מנה של 2000 מ"ג
למה 4 פעמים ביום ולא הכל בפעם אחת ? ומתי לקחת את זה לפני אימון אחרי ? אחרי אוכל או לפני אוכל ? להיות על בטן ריקה ?
מה הכוונה מבודד את החומצות חלב בשריר השלד למה צריך לבודד אותם ?
ולמה מרגישים עיקצוצים מה ההסבר לזה ?
1] ככה החומר ייספג בצורה היעילה ביותר
2] לא חושב שזה משנה עם האוכל או על בטן ריקה פשוט תפצל את זה .
3] כשאתה תבודד את חומצות החלב תחושת ה"שריפה" בשריר תקטן וככה אתה תוכל לשפר את הביצועים שלך .
4] תופעת לוואי של החומר פשוט.

• פותח/ת השרשור
הבנתי בכללי מה שמצאתי זה רק את הבטא אלנין הDMAA הוא לא חוקי לפי מה שאמרתם בגלל זה גם אני לא יכול למצוא אותו לצערי :S

לא מציע לך להתעסק עם הבטא אלנין זה עושה עקצוצים וגירודים בכל הגוף כשזה במנה קטנה בתוך פריורקאוט, אתה תסבול עם תיקח את זה בכמויות גדולות

• פותח/ת השרשור
מוכרים באיביי DMAA.
עם המחיר אני מעדיף שלא לקנות
לא מציע לך להתעסק עם הבטא אלנין זה עושה עקצוצים וגירודים בכל הגוף כשזה במנה קטנה בתוך פריורקאוט, אתה תסבול עם תיקח את זה בכמויות גדולות
מה כל הזמן יהיה לי עיקצוצים ? מה זה ממש סבל העיקצוצים האלה ?

מציע לך בהתחלה לקנות כמות קטנה מאוד ולראות איך אתה מרגיש עם החומר, כל אחד מרגיש את זה קצת שונה.
אבל בכללי זה לא שווה שקל, עדיף שתקנה קריאטין זה באמת יעזור

• פותח/ת השרשור
ווואו עכשיו אני כבר משתגע אמרתם שזה מעולה לאימונים שאני עושה עם הטווח חזרות 15 והמנוחה הקצרה בין הסטים ועכשיו אומרים לי שזה לא שווה שקל
תחליטו :S
ויש לי קריאטין וקפאין אני רק רוצה לשפר

בזבוז כסף תאכל טוב כל היום לא צריך גם פרי וורקאווט ולא שום דבר עם התזונה שלך טובה אתה תבוא לאימון כמו שור מקסימום קפאין יותר מזה באמת שלא צריך

שבוע שעבר יצא לי בפעם הראשונה לקחת בטא אלאנין+קפאין 200 מ"ג בלי שום דבר נוסף.
לא הרגשתי שום עקצוצים והאירובי היה מדהים... בדרך כלל אחרי 4.5 קילומטר ריצה אני גמור.. הפעם הרגשתי שיכולתי לרוץ גם 8.. רצתי בסוף איזה 6 כי אין צורך יותר מזה, לא רציתי להכנס לגרעון גדול מדי בחיטוב
אני גם מעלה כל קילומטר את המהירות ריצה בעוד קצת והפעם החזקתי על המהירות הכי גבוהה שלי פי 2 זמן.
לא ניסיתי בטא אלאנין נקי לפני משקולות.
ממליץ בחום על התוסף בשילוב עם קפאין.

נו והייתה מרוצה מזה ?
לא הכי מרוצה,אבל שוב אפשר לסבול את זה.
שבוע שעבר יצא לי בפעם הראשונה לקחת בטא אלאנין+קפאין 200 מ"ג בלי שום דבר נוסף.
לא הרגשתי שום עקצוצים והאירובי היה מדהים... בדרך כלל אחרי 4.5 קילומטר ריצה אני גמור.. הפעם הרגשתי שיכולתי לרוץ גם 8.. רצתי בסוף איזה 6 כי אין צורך יותר מזה, לא רציתי להכנס לגרעון גדול מדי בחיטוב
אני גם מעלה כל קילומטר את המהירות ריצה בעוד קצת והפעם החזקתי על המהירות הכי גבוהה שלי פי 2 זמן.
לא ניסיתי בטא אלאנין נקי לפני משקולות.
ממליץ בחום על התוסף בשילוב עם קפאין.
לא לכולם יש תופעות לוואי ממנו,לי אישית לא ישר היו עקצוצים וגירודים ממנו.

PRE WORKOUT ישלו חיסרון גדול, הגוף מתרגל אליו ממש במהירות.
אני יכול להעיד על עצמי, לקחתי XTREME SHOCK בהתחלה זה פשוט העיף לי את הצורה, אחרי איזה שבועיים כבר לא הרגשתי כלום.
רק אם אני לוקח 2 סקופים ושותה קפה חזק אז זה ממש נותן לי בראש, אבל בלי הקפה זה רק מעורר אותי.
עכשיו הזמנתי CRAZE יש עליו ביקורות מעולות ואני כבר מת שהוא יגיע אלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית