עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואי מגניב סוף סוף משהו שיהיה במקום הפרי וורקאוט אני קונה 2 חבילות של חצי קילו יחד הם קילו ואני יקח כל יום מנה של 2000 מ"גאם אתה מתאמן עם טווח חזרות גבוה וזמן מנוחה יחסית קצר בין הסטים התוסף הזה מעולה בשבילך , מכיוון שהוא עובד כמעין מבודד של חומצות החלב בשרירי השלד וזה יכול לשפר את הביצועים שלך.
החסרון העיקרי של בטא אלנין היא הכמות הנדרשת כדי להגיע להשפעה הרצויה: 400-800 מ"ג, 4 פעמים ביום (סה"כ 1.6-3.2 גרמים ביום). חייבים לצרוך את החומר בשיטה הזו כדי להגיע להשפעות מירביות. אנשים מסויימים מדווחים שהשימוש גורם לתחושת עיקצוץ/גירוד/הסמקה. זה לא מסוכן, רק לא נעים.מאתר קילוגרם******
ג'ק (לפחות הגרסה הישנה) היא טיפה שונה והיא פתחה את עולם הPRE WORKOUT מחדש בכך ששמה את הDMMA..אז בכללי אתה אומר שג'אק עם קפאין לא ישנה לי את האימון או כל פרי וורקאוט אחר?
ג'ק (לפחות הגרסה הישנה) היא טיפה שונה והיא פתחה את עולם הPRE WORKOUT מחדש בכך ששמה את הDMMA..
מאז שהוא יצא מהחוק זה לא רלוונטי
מה הDMMA עושה ?ג'ק (לפחות הגרסה הישנה) היא טיפה שונה והיא פתחה את עולם הPRE WORKOUT מחדש בכך ששמה את הDMMA..
מאז שהוא יצא מהחוק זה לא רלוונטי
ממה שאני יודע זה שפשוט יש לו אפקט מעורר..לא יותר מזהבזמן האחרון אני שומע הרבה על וויטמין C שהוא ממריץ, מישהו יכול להרחיב ?
גם בארה"ב.יש לציין שהמוצר לא חוקי במספר קטן של מדינות - אנגליה, קנדה, אוסטרליה וכו'.
בשאר המדינות אין בעיה להשיג את המוצר המקורי.
מצטער התבלבלתימה הDMMA עושה ?
1] ככה החומר ייספג בצורה היעילה ביותרוואי מגניב סוף סוף משהו שיהיה במקום הפרי וורקאוט אני קונה 2 חבילות של חצי קילו יחד הם קילו ואני יקח כל יום מנה של 2000 מ"ג
למה 4 פעמים ביום ולא הכל בפעם אחת ? ומתי לקחת את זה לפני אימון אחרי ? אחרי אוכל או לפני אוכל ? להיות על בטן ריקה ?
מה הכוונה מבודד את החומצות חלב בשריר השלד למה צריך לבודד אותם ?
ולמה מרגישים עיקצוצים מה ההסבר לזה ?
מוכרים באיביי DMAA.הבנתי בכללי מה שמצאתי זה רק את הבטא אלנין הDMAA הוא לא חוקי לפי מה שאמרתם בגלל זה גם אני לא יכול למצוא אותו לצערי :S
עם המחיר אני מעדיף שלא לקנותמוכרים באיביי DMAA.
מה כל הזמן יהיה לי עיקצוצים ? מה זה ממש סבל העיקצוצים האלה ?לא מציע לך להתעסק עם הבטא אלנין זה עושה עקצוצים וגירודים בכל הגוף כשזה במנה קטנה בתוך פריורקאוט, אתה תסבול עם תיקח את זה בכמויות גדולות
לי היו גירודים כשהשתמשתי בבטא אלנין,זה מציק אבל אפשר לסבול.עם המחיר אני מעדיף שלא לקנות
מה כל הזמן יהיה לי עיקצוצים ? מה זה ממש סבל העיקצוצים האלה ?
נו והייתה מרוצה מזה ?לי היו גירודים כשהשתמשתי בבטא אלנין,זה מציק אבל אפשר לסבול.
לא הכי מרוצה,אבל שוב אפשר לסבול את זה.נו והייתה מרוצה מזה ?
לא לכולם יש תופעות לוואי ממנו,לי אישית לא ישר היו עקצוצים וגירודים ממנו.שבוע שעבר יצא לי בפעם הראשונה לקחת בטא אלאנין+קפאין 200 מ"ג בלי שום דבר נוסף.
לא הרגשתי שום עקצוצים והאירובי היה מדהים... בדרך כלל אחרי 4.5 קילומטר ריצה אני גמור.. הפעם הרגשתי שיכולתי לרוץ גם 8.. רצתי בסוף איזה 6 כי אין צורך יותר מזה, לא רציתי להכנס לגרעון גדול מדי בחיטוב
אני גם מעלה כל קילומטר את המהירות ריצה בעוד קצת והפעם החזקתי על המהירות הכי גבוהה שלי פי 2 זמן.
לא ניסיתי בטא אלאנין נקי לפני משקולות.
ממליץ בחום על התוסף בשילוב עם קפאין.