הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אליפות סין בהרמת משקולות

Seth Able

משתמש משקיע
4,116
118
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
30,686
4,116
118

למי שמתעניין, הנה התוצאות מאליפות סין שהיתה בסוף השבוע האחרון - http://www.polska-sztanga.h2.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=15250

אם מישהו מוצא סרטונים מהתחרות, אני אשמח.

סתם בשביל לקבל מושג לגבי הרמה בתחרות, הנה השוואה של התוצאות של המקום הראשון (בקרב 2, הנפה+דחיקה) בתחרות בסין לעומת אליפות אירופה שהיתה עכשיו -

קטגוריה סין ארופה
56 289 252
62 324 293
69 340 336
77 360 344
85 371 369
94 388 390
105 390 411
105+ 426 433

כמו שאפשר לראות (והיה אפשר לראות גם באולימפיאדה האחרונה) הסינים שולטים ללא עוררין בקטגוריות הנמוכות, כשב56 ו62 יש הבדלים מטורפים, זהב בארופה לא מדגדג אפילו את הרמה בסין. במשקלים הכבדים הסינים כבר הרבה פחות מרשימים, אפילו שב105 וב105+ הרמה היתה נמוכה יחסית (לשם השוואה, באולימפיאדה שנה שעברה הקרב 2 ב105 היה 436, יותר מהתוצאה בסופר כבד בארופה) הסינים עדיין מאחור.

(אין השוואה בין תוצאות נשים לא בגלל שוביניזם, פשוט התחרות בסין היתה רק של גברים. למרות שתאכלס הייתי יכול להאמין שהסיני בתמונה הוא בעצם סינית שמנה 😳.)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך אתה מסביר את זה שהם טובים רק במשקלים נמוכים?

אני מניח שזה קשור למבנה גוף הטיפוסי של הסינים, לא רואה סיבה אחרת. זה לא שהתוצאות שלהם כאלה גרועות במשקלים הגבוהים, הן עדיין יותר טובות ממה שתוכל למצוא ברוב (הגדול של) העולם.

אני מניח שזה קשור למבנה גוף הטיפוסי של הסינים, לא רואה סיבה אחרת. זה לא שהתוצאות שלהם כאלה גרועות במשקלים הגבוהים, הן עדיין יותר טובות ממה שתוכל למצוא ברוב (הגדול של) העולם.

ככול שהם גדלים הפער מצטמצם.
אולי הם לא בנויים למסת שריר גדולה או משהו כזה.

אין בכלל מה להשוות את התוצאות אליפות אירופה בהרמת משקולות בקטגוריות משקל הנמוכות למה שהסינים מרימים זה לא מתקרב בכלל
זה פשוט תענוג לראות את הסינים מתאמנים וגם מתחרים בענף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסינים האלה מדהימים, יש להם כל כך הרבה חומר אנושי שספק אם אפילו המרימי משקולות שזכו במדליה בבייג'ינג יהיו בסגל ללונדון.

אליפות אירופה השנה היתה ממש חלשה בהשוואה לשנה שעברה, אם נשווה את אליפות סין לאליפות אירופה של שנה שעברה נקבל תוצאות שונות לגמרי, אע"פ שלסינים עדיין יש עליונות רצינית לפי התוצאות של בייג'ינג, בעיקר אצל הבנות. אני חושב שלאירופאיים היה קצת חוסר מזל בבייג'ינג, האחים מרטירוסיין (קטג' 69 ו- 85 ק"ג) ואולג פרפצ'נוב (77 ק"ג) הביאו תוצאות נמוכות בהרבה בביג'נג לעומת אליפות אירופה 2008.

קטגוריה / סין 2009 / אירופה 2009 / אירופה 2008
56 / 289 / 252 / 269
62 / 324 / 293 / 302
69 / 340 / 336 / 346
77 / 360 / 344 / 362
85 / 371 / 369 / 377
94 / 388 / 390 / 397
105 / 390 / 411 / 410
105+ / 426 / 433 / 447

• פותח/ת השרשור
נכון. אם מסתכלים על התוצאות האלה, השליטה של הסינים היא פחות מוחלטת ואפשר להכתיר אותם כמנצחים ברורים רק ב2 הקטגוריות הקלות. נראה מה יהיה באליפות עולם בנובמבר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מישהו יודע כמה הסקוואט בסרטון השני מלמעלה?

אתה מדבר על הסקוואט הזה?

אם כן, אז בהנחה ואני רואה נכון, יש לנו פה (בכל צד) שני כחולים שני צהובים וירוק. זה יוצא 180קילו. יכול להיות שבנוסף יש סוגרים או דיסקיות ברזל שלא רואים.

אם אתה שואל על הסקוואט לקראת סוף הסרטון -

אז ממה שאני רואה יש שתי צלחות אדומות ואחת כחולה בכל צד. זה יוצא 160 קילו.

נערך לאחרונה:
אתה מדבר על הסקוואט הזה?

אם כן, אז בהנחה ואני רואה נכון, יש לנו פה (בכל צד) שני כחולים שני צהובים וירוק. זה יוצא 180קילו. יכול להיות שבנוסף יש סוגרים או דיסקיות ברזל שלא רואים.

אם אתה שואל על הסקוואט לקראת סוף הסרטון -

אז ממה שאני רואה יש שתי צלחות אדומות ואחת כחולה בכל צד. זה יוצא 160 קילו.

בקשר לתמונה האחרונה של Zhang Guozheng הוא בטח עושה חימום עם המשקל הזה או משהו כי השיא שלו אם אני לא טועה בהנפה זה 160 קילו ובאחד מהסרטונים של האימונים שלו הוא עשה קלין ודחיקה של 197.5 קילו

בקשר לתמונה האחרונה של Zhang Guozheng הוא בטח עושה חימום עם המשקל הזה או משהו כי השיא שלו אם אני לא טועה בהנפה זה 160 קילו ובאחד מהסרטונים של האימונים שלו הוא עשה קלין ודחיקה של 197.5 קילו[/QUOTE
*200 קילו:

197.5 זה שיא העולם שהוא בעצמו קבע באליפות אסיה ב-2006.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פאק הוא מפחיד כמה שהוא חזק, וכמה שהטכניקה שלו מפחידה עוד יותר.
זה נראה ממש מטורף להכנס לOHS אחרי הדחיקה.

• פותח/ת השרשור
בקשר לתמונה האחרונה של Zhang Guozheng הוא בטח עושה חימום עם המשקל הזה או משהו כי השיא שלו אם אני לא טועה בהנפה זה 160 קילו ובאחד מהסרטונים של האימונים שלו הוא עשה קלין ודחיקה של 197.5 קילו

אין ספק. לא יודע מה המקסימום שלו, אבל הנה הסרטון המוכר שלו עושה זוג עם 220 די בזריזות -

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

תוצאות ראשונות מאליפות הנשים:
http://www.polska-sztanga.h2.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=15255

עד כה נקבעו 2 שיאי עולם, לדחיקה ולקרב 2 בקטגורית ה53 קילו. Li Pinq (בתמונה) הניפה 97 ק"ג ודחקה 131. היא שיפרה ב2 ק"ג את השיא בדחיקה שהיא עצמה קבעה לפני שנתיים ואת השיא בקרב 2 (שלא היה שלה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית