הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

jack3d OLD VS CRAZE

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
רציתי לדעת מה יותר טוב מהPRE WORKOUTS מבחינת כוח ומרץ ופאמפ ואני מדבר על הגאק הישן

לדעתי אין משהו שמשתווה לג'ק הישן , אבל מבחינת הפורמולות החדשות שיצאו ה3 המובילים הם ללא ספק:
1]CRAZE
2]C4
3] THE CURSE
נ.ב גם ננוקור משהו כזה של חברת מאסל טי'ץ מוצר מעולה!

לדעתי אין משהו שמשתווה לג'ק הישן , אבל מבחינת הפורמולות החדשות שיצאו ה3 המובילים הם ללא ספק:
1]CRAZE
2]C4
3] THE CURSE
נ.ב גם ננוקור משהו כזה של חברת מאסל טי'ץ מוצר מעולה!
the curse נחשב טוב? קיבלתי דוגמית שלו לא רק שהזדעזעתי מהטעם גם לא הרגשתי כלום..

the curse נחשב טוב? קיבלתי דוגמית שלו לא רק שהזדעזעתי מהטעם גם לא הרגשתי כלום..
אני גם קיבלתי דוגמית עבד עלי יופי , הייתי על בטן ריקה. 90% מהפרא וורקאוטים בשוק יש להם טעם מזעזע .

ממליץ להתרחק מTHE CURSE לא משפיע בשיט גם לאחר 3 סקופים!
דומה מאוד לדיימנטיז אקסטנד שגם לא כל כך מוצלח

מבחינת פאמפ הפרי האהוב עליי זה C4 סקופ וחצי יספיק לך בשביל לקבל אחלה ניפוח
בנוסף אמליץ לך גם על הJACK3D MICRO

מבחינת פוקוס הקרייז מתמחה בזה הכי טוב, גם אחרי 5 חודשים שימוש בו פעם השבוע וחצי מניב אחלה תוצאות באימון וזהו הפרי האהוב עלי.

לכל פרי וורקאט יש תיתרון הבולט שלו קרא:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=144588521&page=1&CJAID=10409943&CJPID=4116468

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המפורטת אני כנראה יזמין גם C4 וגם CRAZE איזה טעמים מומלצים

CRAZE פצצה טעם ענבים כמו טרופית

חקרתי קצת ולפי ביקורות והכל craze זה הPRE WORKOUT הכי טוב שקיים, הוא גם טעים וגם חזק בצורה לא נורמלית יש אזהרה לא לקחת 6 שעות לפני שינה..

חקרתי קצת ולפי ביקורות והכל craze זה הPRE WORKOUT הכי טוב שקיים, הוא גם טעים וגם חזק בצורה לא נורמלית יש אזהרה לא לקחת 6 שעות לפני שינה..
בכל הPRE יש אזהרה לא לקחת כמה שעות לפני השינה.
עליי בעבר ג'ק הישן בכלל לא השפיע(גם 3 סקופים ביחד לא השפיעו),מצד שני הWHITE FLOOD מאוד חזק והשפיע בצורה מעולה.

Back
למעלה תחתית