הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מסה Vs חיטוב

זה די פישוט של הדברים
שריפת ואגירת שומן מסתכמים בכל כך הרבה יותר דברים מאך ורק מאזן קלורי, שכן משחקים תפקיד לא קטן, אבל הם גם לא השחקנים העיקריים היחידים פה
מהתמונות שלו אפשר בקלות לראות שיש משהו לקוי בחילוף החומרים אצלו, וברגע שמתקנים אותו אפשר בהחלט לעודד שריפת שומן הרבה יותר אפקטיבית, וככה לשרוף שומן תוך כדי בניית שריר
זה פישוט כי אני לא רואה צורך לסבך. האמת אני חושב שכן אפשרית התקדמות מסויימת במאזן ניטרלי, פשוט גם אם כן זה ממש לא יעיל ועדיף להחליט אם הולכים בכיוון של מאזן חיובי או שלילי, ומתאמנים בהתאם.
האנשים האלה יש להם בעיות בדיאטה כל כך הרבה יותר גדולות משמירה על ערכים מדוייקים, ובעיקר מסתכמות בדיאטה לא מחושבת בכלל ואפילו לא מושכלת, בנוסף לתוכניות לא יעילות בעליל
אנשים שכן מנסים להשקיע, אפילו אם הם בסטייה די גדולה, יעברו שינוי מסויים
אז נכון, לרובם כנראה גם תכנית אימונים לא יעילה בנוסף לתזונה לקויה, אבל כן ראיתי כאלה שמתאמנים כמו שצריך (לא הרבה אבל ראיתי כמה) ורואים תוצאות בהתחלה אבל בהמשך נתקעים, לדעתי בגלל שאין מספיק קלוריות, כי המשקל גוף לא זז.

• פותח/ת השרשור
הכיוון שלי יהיה מסה.
מה שאני תוהה זה אם אני אמשיך עם מסה, אשאר במאזן קלורי חיובי ואעלה במשקל גוף, הבטן תצא מפרופורציות וההתקדמות תהיה איטית.
עכשיו היא גדולה בצורה פרופורציונלית יחסית לשאר הגוף אבל מה יהיה אם נמשיך במסה, הכל ישאר כל הזמן אותו יחס? מסת שריר קטנה יחסית לבטן ?

הכיוון שלי יהיה מסה.
מה שאני תוהה זה אם אני אמשיך עם מסה, אשאר במאזן קלורי חיובי ואעלה במשקל גוף, הבטן תצא מפרופורציות וההתקדמות תהיה איטית.
עכשיו היא גדולה בצורה פרופורציונלית יחסית לשאר הגוף אבל מה יהיה אם נמשיך במסה, הכל ישאר כל הזמן אותו יחס? מסת שריר קטנה יחסית לבטן ?
אני חושב שבתור מתאמן מתחיל עם מסת שריר נמוכה יש לך פוטנציאל לפתח מסת שריר יחסית מהר, מה שיגרום לבטן אולי להיראות פחות בולטת.

זה פישוט כי אני לא רואה צורך לסבך. האמת אני חושב שכן אפשרית התקדמות מסויימת במאזן ניטרלי, פשוט גם אם כן זה ממש לא יעיל ועדיף להחליט אם הולכים בכיוון של מאזן חיובי או שלילי, ומתאמנים בהתאם.
אני לא אומר קבוע לעשות את זה, רק להתחלה עד שחילוף החומרים יסתדר מעט

אז נכון, לרובם כנראה גם תכנית אימונים לא יעילה בנוסף לתזונה לקויה, אבל כן ראיתי כאלה שמתאמנים כמו שצריך (לא הרבה אבל ראיתי כמה) ורואים תוצאות בהתחלה אבל בהמשך נתקעים, לדעתי בגלל שאין מספיק קלוריות, כי המשקל גוף לא זז.
כן זה נכון, אבל אלא מקרים מיוחדים

אני לא אומר קבוע לעשות את זה, רק להתחלה עד שחילוף החומרים יסתדר מעט
אוקיי, להתחלה אולי אפשרי. אבל אני עדיין בדעה שעדיף לבחור כיוון וללכת לשם.

הכיוון שלי יהיה מסה.
ממליץ על מסה - אם אתה משקיע באימונים ושם לב למה שנכנס לך לפה, אין סיבה שההתקדמות תהיה איטית.
לגבי הבטן אני יכול להעיד רק מנסיוני האישי, הייתי באותו מצב בדיוק לפני חודש. למרות הכרס בירה הייתי שחיף אז התחלתי מסה. בחרתי בתכנית SS והתחלתי להרים - התקדמות במשקלים כל אימון וכו.. ועקבתי אחרי התזונה באדיקות עם +500 קלורי מהתחזוקה+אימון. עבר רק חודש והכל התאזן פחות או יותר. אמנם הבטן גדלה מעט, אבל הרגליים, החזה והגב הרבה יותר.

Back
למעלה תחתית