הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציוד ל-SS

• פותח/ת השרשור uadnal
  • פורסם בתאריך

uadnal

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-4
45
0
אני מנסה כבר כמה זמן לארגן ציוד כדי להתחיל תוכנית SS בבית (בחדר כושר שלי זה לא אפשרי), והופתעתי לדעת כמה זה קשה.
לכן אני אשמח לעזרה:

1. אם מישהו מכיר חנות טובה לדברים האלה? ניסיתי באנרג'ים, מגה ספורט ואתרים שונים באינטרנט ולא מצאתי כלום.

2. האם ההבדל בין מוט אולימפי למוט הרגיל (מתברג) הוא קריטי? אני לא מצליח למצוא מוט אולימפי וצלחות שמתאימות לו, אז חשבתי פשוט להסתפק במוט רגיל. בתור מתחיל במילא יקח לי זמן להגיע למשקלים גבוהים, ככה שהמוט אמור להחזיק ולעשות את העבודה.

3. בשביל הסקוואט והפרס נראה לכם שיספיק להשתמש במחזיקים של הספת כושר על הגובה המקסימלי? או במקרה הכי גרוע במשהו כזה:

329r_500.jpg
אני פשוט רוצה לצמצם את ההוצאות כמה שיותר ולא לקנות את הכלובי סוליד הסגורים האלה ב+2000 ש"ח.

תודה רבה על העזרה

1] יד 2 לפני הכל!
2] כן , אני אישית עבדתי עם שניהם ובשביל מה להחליף ציוד מניסיון זה פשוט כאב ראש , תקנה ציוד אולימפי עם קצת פלטות ואז תקנה פלטות לאט לאט .
3] תקנה מעמד !ותשיג 2 דברים שישמשו לך כקורות ביטחון כמו 2 ספות לבנ'ץ [לא חייב שיא האיכות פשוט שיחזיקו את המוט.

• פותח/ת השרשור
1] יד 2 לפני הכל!
2] כן , אני אישית עבדתי עם שניהם ובשביל מה להחליף ציוד מניסיון זה פשוט כאב ראש , תקנה ציוד אולימפי עם קצת פלטות ואז תקנה פלטות לאט לאט .
3] תקנה מעמד !ותשיג 2 דברים שישמשו לך כקורות ביטחון כמו 2 ספות לבנ'ץ [לא חייב שיא האיכות פשוט שיחזיקו את המוט.

אני לא מוצא שום דבר ביד2 =/

אבל איפה אפשר למצוא חנות טובה למוט אולימפי וצלחות אולימפיות? נראה שפשוט אין כזה דבר
ראיתי באינטרנט הרבה "מוטות אולימפיים", אבל בקוטר 30 ס"מ. זה סתם לא?

מעמד=כמו התמונה שהבאתי?

נערך לאחרונה:
אני לא מוצא שום דבר ביד2 =/

אבל איפה אפשר למצוא חנות טובה למוט אולימפי וצלחות אולימפיות? נראה שפשוט אין כזה דבר
ראיתי באינטרנט הרבה "מוטות אולימפיים", אבל בקוטר 30 ס"מ. זה סתם לא?

מעמד=כמו התמונה שהבאתי?
powersport.
כן אבל אני לא יודע כמה המעמד הזה יכול להחזיק.

זה בסך הכל מעמד , איפה המוטות ביטחון פה ? אם אתה נכשל איך הם בדיוק עוזרים לך?

• פותח/ת השרשור
הקפצה.

אני עדיין לא מצליח למצוא אף חנות. מישהו יכול לעזור?=S

ואני עדיין לא יודע אם מעמד יספיק?

salsport.co.il - יקר וצריך להיזהר ולבדוק מה אתה מקבל במשלוח לפני שאתה חותם, אבל אני לא מצאתי לצערי שום חנות אחרת שמוכרת ציוד כמו שיש אצלהם.

נערך לאחרונה:
כמו שאמרו, פאוור ספורט סוגר לך את הפינה של משקולות ומוטות.
תקנה סטנד ותאלתר משהו במקום מוטות ביטחון
אני משתמש בספת בטן (הייתה שבורה אז הביאו לי אותה)+ ספה לבנץ'.
אפשר גם לנסות לבנות משהו מעץ כמו פה(מאחורה) :

בכל מקרה אם יש לך אפשרות תחסוך עוד קצת ותקנה כבר כלוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית