הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משחק איך יודעים שאתה שמן

כשאתה יכול לצלם את זה

מה כל הסירטונים שלו עם נגיעות גניחות מישושים, איך הוא מלטף אותו זה סרט מטריד ביותר....
למה הדני הזה מתנגש לו בבטן......?
טוב הוא בהחלט מוציא שם רע לBB.

אתה יודע שאתה שמן לפי.... שאתה יושב באוטובוס ואתה מרגיש שהתחת דולף לצדדים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה כל הסירטונים שלו עם נגיעות גניחות מישושים, איך הוא מלטף אותו זה סרט מטריד ביותר....
למה הדני הזה מתנגש לו בבטן......?
טוב הוא בהחלט מוציא שם רע לBB.

אתה יודע שאתה שמן לפי.... שאתה יושב באוטובוס ואתה מרגיש שהתחת דולף לצדדים.
שמע אני לא יודע אם זה בצחוק או לא- אבל באתר שלו (שאגב אחד האתרים הכי מטומטמים שראיתי... זה לא ייצוגי בכלל זה נראה כמו
אתרי בדיחה של כל מיני שורפי שומן ודיאטות להעלאת מסת שריר.) הוא מוכר את הסרטון המלא משהו נגיעות בבטן לא הבנתי בדיוק.
עברתי עוד קצת באתר שלו וגיליתי עוד דברים מטומטמים כאלה, הוא מוכר תחתונים, גרביים וחולצות עם זיעה שלו facepalm:🙁;gasg

שמע אני לא יודע אם זה בצחוק או לא- אבל באתר שלו (שאגב אחד האתרים הכי מטומטמים שראיתי... זה לא ייצוגי בכלל זה נראה כמו
אתרי בדיחה של כל מיני שורפי שומן ודיאטות להעלאת מסת שריר.) הוא מוכר את הסרטון המלא משהו נגיעות בבטן לא הבנתי בדיוק.
עברתי עוד קצת באתר שלו וגיליתי עוד דברים מטומטמים כאלה, הוא מוכר תחתונים, גרביים וחולצות עם זיעה שלו facepalm:🙁;gasg

למקרה שעוד לא הבנת, ולא רק אתה, הוא עושה כסף כשהקהל העיקרי שלו הם חולי מין שרוטים במוח עם סטיות שלא חשבת עליהן בחייך.
כן זה מצליח לו.

טוב הסרטון הזה יותר מדי הארדקור בשבילי.
מישהו יכול פשוט לומר לי באיזו דקה הוא דופק אותו בדוגי, ולהזהיר אותי באילו קטעים הוא משבח אותו על הגודל?

טוב הסרטון הזה יותר מדי הארדקור בשבילי.
מישהו יכול פשוט לומר לי באיזו דקה הוא דופק אותו בדוגי, ולהזהיר אותי באילו קטעים הוא משבח אותו על הגודל?

אזהרה - 1:14 עד 1:20 נמרח להם באופן מסתורי קקי על הפופיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית