הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיכום 15 שבועות: סקוואט 176X4, דדליפט 185X5, בנץ' 120X3, פרס 80.5X3, מתח 156.5X1

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
זהו נגמרה לה תקופה יפה של כוח, אוף סיזן, קראו לזה איך שאתם רוצים
הולך לרדת באיזור ה15 קילו מקווה לשמר משקלי עבודה כמה שיותר למרות שיהיה קשה עם עומס גבוה של אימוני סיבולת אבל אעשה את המיטב
חוזר להיות שחיין חלש של משקוליות יד ורודות
הסרטון עלה בשביל שתזכרו שפעם הייתי חזק
כל הנתונים בסרטון עצמו
אשמח לקבל ביקורת בעיקר על הסקוואט אני לא סגור אם כל החזרות שברו מקביל אבל יש מצב שאני סתם מחמיר עם עצמי
זה היה סקוואט מטורף לגמרי, ניסיתי את המשקל הזה לסינגל פעם אחת והצלחתי, ניסיתי עוד סינגל ונכשלתי בו. הפעם באתי לעשות אותו ל3 חזרות ולא היה לי מושג אם אני מצליח אפילו את השנייה. השנייה הייתה קשה רצח, השלישית מן הסתם אפילו יותר, אבל הרגשתי שהמוט לא נתקע מה שאומר שאולי יש לי עוד אחת. אז הלכתי על זה והפתעתי את עצמי בענק
אפשר לראות כמה לחץ ומתח היה לי לפני שהתחלתי. פעם ראשונה שאני מוציא את המוט ומחזיר (לא הרגיש 100%).

תהנו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואו, משקלים מטורפים!
כל הכבוד!
לא הבנתי מה הכוונה שנזכור שפעם היית חזק? אתה מתכוון להפסיק עם PL לזמן הקרוב, לרדת במשקל ומשקלי העבודה ולחזק אירובי?
לא ממש הבנתי.

בלתת למרפקים לברוח התכוונתי לא לתת להם לברוח לצדדים ולהפיל את העומס על הכתף(tuck them in), הם צריכים להיות לכיוון הגוף תמיד ולצאת רק בנעילה ככה שהעומס נמצא על התלת ראשי.
חשוב מאוד למניעת פציעות במשקלי מקסימום

• פותח/ת השרשור
וואו, משקלים מטורפים!
כל הכבוד!
לא הבנתי מה הכוונה שנזכור שפעם היית חזק? אתה מתכוון להפסיק עם PL לזמן הקרוב, לרדת במשקל ומשקלי העבודה ולחזק אירובי?
לא ממש הבנתי.
סתם בציניות, בגלל שאני חוזר לשחייה וחותך איזה 15 קילו במשקל גוף
סביר להניח שמשקלי העבודה ירדו אבל אעשה את המיטב בשביל לשמר אותם. לא מפסיק להתאמן כוח

בלתת למרפקים לברוח התכוונתי לא לתת להם לברוח לצדדים ולהפיל את העומס על הכתף(tuck them in), הם צריכים להיות לכיוון הגוף תמיד ולצאת רק בנעילה ככה שהעומס נמצא על התלת ראשי.
חשוב מאוד למניעת פציעות במשקלי מקסימום
סבבה תודה
אגב אני לא ממש יודע לתת הסבר למה, נראה לי גנטיקה טובה בנושא הזה, אבל בעיות כתפיים זה פשוט משהו שאין לי
פעם אחת הייתה לי בעייה וזה נבע נטו מהעובדה שלחצתי לא נכון והפרס של היה מאוד נמוך ועשיתי נפח גבוה מידי
וזה עבר תוך יום יומיים שגם התאמנתי בהם
גם בשחייה כמעט לכל שחיין יש בעיות כתפיים, אצלי אני בכלל לא מכיר את זה
המרפקים שלי זה דרעק אבל זה סיפור אחר 😛

נערך לאחרונה:
לא מתאמן מתחיל, התחלתי בSS ואחר כך עברתי לSS עם התקדמות פעמיים בשבוע בלבד בסקוואט (אמצע שבוע סקוואט קל), אחר כך עברתי לSS עם התקדמות בסקוואט אימון כן אימון לא (סקוואט קל בימים של הדדליפט) ואחר כך עברתי לטקסס מת'וד.

אם אפשר לשאול - כמה היה הסקוואט שלך בסיום SS ואחרי כמה ריסטים, כמה הוא היה אחרי שעברת להתקדמות פעמיים בשבוע, וכמה הוא היה אחרי ההתקדמות יום כן יום לא?

• פותח/ת השרשור
אם אפשר לשאול - כמה היה הסקוואט שלך בסיום SS ואחרי כמה ריסטים, כמה הוא היה אחרי שעברת להתקדמות פעמיים בשבוע, וכמה הוא היה אחרי ההתקדמות יום כן יום לא?
לא זוכר במדוייק, אבל בגדול זה היה ככה:
מספטמבר עד סוף אוקטובר הייתי בסוג של פגרה, כמעט לא התאמנתי.. פעם בשבוע בחלטורה, השיא שלי בסוף ספטמבר היה 116 קילו לרביעייה, ולא יודע כמה בסוף אוקטובר, התאמנתי על ~100-110 קילו ממש בחלטורה
ואז התחלתי בסוף אוקטובר SS מ100 קילו, בהתחלה קפצתי ב5 קילו ובאיזור ה120 ירדתי ל2.5
ככה עד איזה 130-132.5 ואז 2.5 רק פעמיים בשבוע בערך עד איזה 145, ואז רק באימון שבלי הדדליפט מעט מאוד, עד 152.5 ואז עברתי לטקסס מת'וד

אלה לא מספרים מדוייקים אבל זה פחות או יותר מה שהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית