הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 215X4 סקאווט 220X3

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
בס"ד

שלום!

אלו סירטונים מהשבוע האחרון...

תודה רבה לכולם, על כל העזרה והעצות הטובות!
מוניטין ל CYGUNS שעוזר לי רבות!
[video=youtube_share;u9PNjVbTiks]http://youtu.be/u9PNjVbTiks[/video]

[video=youtube_share;DoJvMo4c2zU]http://youtu.be/DoJvMo4c2zU[/video]

בהחלט משקלים גבוהים .
לגבי טכניקה הנה מה שאני שמתי לב במבט חטוף:
סקוואט:
* אתה מאבד את הכיווץ בסוף התנועה וזה קורה כי אתה מתחיל בירידה איטית ואז אתה נותן לעצמך ליפול לבור שם אתהה מאבד את הכיווץ מה שגורם לך לגוד מורנינג כשאתה בא לעלות .
דדליפט:
* אתה רחוק מידי מהמוט בסטאפ
*אתה נועל בהיפר אקסטיישן.
*צוואר כלפי מעלה בזווית חדה מידי (גורם לכאבי גב תחתון) הצוואר אמור להמשיך את עמוד השדרה לכל אורך התנועה גם בנעילה .
*אתה לא מוריד את המוט הצורה מבוקרת אלא מפיל אותו (גורם לפציעות בגלל שאתה מוריד בלי כיווץ)

בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
בסקוואט יש לך עומק טוב אבל כל חזרה הופכת בסוף לגוד מורנינג בכל זאת משקל מכובד מאוד

תודה רבה!

משקלים מכובדים בהחלט,כמה אתה שוקל?
תודה. שוקל 93.

בהחלט משקלים גבוהים .
לגבי טכניקה הנה מה שאני שמתי לב במבט חטוף:
סקוואט:
* אתה מאבד את הכיווץ בסוף התנועה וזה קורה כי אתה מתחיל בירידה איטית ואז אתה נותן לעצמך ליפול לבור שם אתהה מאבד את הכיווץ מה שגורם לך לגוד מורנינג כשאתה בא לעלות .
דדליפט:
* אתה רחוק מידי מהמוט בסטאפ
*אתה נועל בהיפר אקסטיישן.
*צוואר כלפי מעלה בזווית חדה מידי (גורם לכאבי גב תחתון) הצוואר אמור להמשיך את עמוד השדרה לכל אורך התנועה גם בנעילה .
*אתה לא מוריד את המוט הצורה מבוקרת אלא מפיל אותו (גורם לפציעות בגלל שאתה מוריד בלי כיווץ)

בהצלחה !

תודה רבה על התגובה העניינית!

לגבי הגוד מורנינג, שמתי לב. ושמתי לב היום באימון שבמשקלים הקלים יותר משום מה זה לא קורה. צריך לעבוד על זה.

הדדליפט, אני דווקא מתחיל כל משיכה כאשר היא צמודה לרגל לאורך כל התנועה. אולי זה לא נראה היטב במצלמה.
מה הכוונה "היפר אקסטיישן"?
לגבי הצוואר, אתה צודק. צריך לתת לזה דגש.

תודה רבה!!!

בעזהי"ת

עוד מישהו כאן נעשה מפלצת...
מוניטין.

חחח תודה רבה אבל הגודל לא מספיק גדול 😃

יש איפה לשפר טכניקה, אבל זה לא משקלים של מה בכך.. מוניטין

תודה

כל הכבוד,מוניטין 😃

כמה פרס ובנץ'?

בנץ' חלש 115 ל 5
פרס 80 ל 3

כשאמרתי היפר אקסטיישן התכוונתי לנעילה שלך ,ז''א כשאתה נועל אתה זז יותר מידי אחורה ויוצר עיקום .
אתה אמור לנעול עד שאתה מרגיש את הנעילה בירכיים וכשאתה מסיים את התנועה אל תרים את הכתפיים אלא תרים את החזה כלפי מעלה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית