הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימה מורכבת..

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
ביום מסיום בשבוע יש לי בעיה עם האימונים ואני נאלץ ללכת אחרי בית ספר, הארוחה האחרונה שאני יכול לאכל היא ב 12 ואני מסיים ללמוד ברבע לשתיים.
יש משהו שיוכל להחזיק אותי שאני לא יהיה רעב בזמן האימון וירגיש חלש? כרגע אני אוכל פיתה מחיטה מלאה עם פרוסת גבינה צהובה 28% מה אני יכול להוסיף לזה?
(היום 20 דקות לפני האימון בערך אכלתי בננה ו3 תמרים לא ממש עזר..)

עוד פיתה עם גב''צ .
לי יש ימים שאני מכין לי פנקייקס ללימודים זה מאוד קליל , טעים ואתה יכול לדחוף ככה המון המון קלוריות(בעיקר פחמימות מורכבות) וחלבון .

נערך לאחרונה:
לא מאמין שאני הולך לומר את זה אבל..
אתה יכול גם אולי לקנות PREWORKOUT רק לימים האלו

• פותח/ת השרשור
לא מאמין שאני הולך לומר את זה אבל..
אתה יכול גם אולי לקנות PREWORKOUT רק לימים האלו
חח האמת שחשבתי על זה, לא יודע אם זה קצת ביזבוז או לא אבל בכל זאת שוקל כי בקרוב יצא לי לעבוד..
בכל מקרה ראיתי תוסף שיש אותו ברוב הpreworkout בשם taurine , הוא עולה גרושים ולא ממש מצאתי ביקורות עליו למישהו יש חוות דעת?

איך אפשר ללכת לאימון אחרי בצפר? אני פשוט לא מבין איך.. 😲

בית ספר? מה אתה רציני , לא זכור לי שהיה קשה לשבת 6-8 שעות ואז להמשיך את היום כרגיל.
יש פה אנשים שסדר היום שלהם הרבה יותר אינטנסיבי וזה לא מפריע( בעצם מפריעה אבל מסתדרים )

• פותח/ת השרשור
בית ספר? מה אתה רציני , לא זכור לי שהיה קשה לשבת 6-8 שעות ואז להמשיך את היום כרגיל.
יש פה אנשים שסדר היום שלהם הרבה יותר אינטנסיבי וזה לא מפריע( בעצם מפריעה אבל מסתדרים )
אז אצלי זה ההפך, אני ממש רדום וקשה פתאום לעשות את הסוויטץ'
דרך אגב מישהו יודע אם הג'ק באתר של אלון גבאי הוא הישן או החדש?
http://www.body-building.co.il/product.asp?productid=123

נערך לאחרונה:
מה הבעיה באימון אחרי שעתיים וחצי מהארוחה?
אני התאמנתי גם אחרי 4 שעות ולא הרגשתי הבדל.
הכל בראש. תאכל הרבה ויהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה באימון אחרי שעתיים וחצי מהארוחה?
אני התאמנתי גם אחרי 4 שעות ולא הרגשתי הבדל.
הכל בראש. תאכל הרבה ויהיה בסדר.
פיתה זה לא ממש ארוחה, אני לא יתחיל לבוא עם קופסאות של אורז לבית ספר זה סתם לא נוח וגם מגעיל..

תכין לך פסטה לילה לפני, תקום בבוקר תאכל ארוחת בוקר, תכין לך חזה עוף שיהיה לך עם הפסטה ותאכל את זה בבצפר עם פיתה או 2פרוסות לחם

ביום מסיום בשבוע יש לי בעיה עם האימונים ואני נאלץ ללכת אחרי בית ספר, הארוחה האחרונה שאני יכול לאכל היא ב 12 ואני מסיים ללמוד ברבע לשתיים.
יש משהו שיוכל להחזיק אותי שאני לא יהיה רעב בזמן האימון וירגיש חלש? כרגע אני אוכל פיתה מחיטה מלאה עם פרוסת גבינה צהובה 28% מה אני יכול להוסיף לזה?
(היום 20 דקות לפני האימון בערך אכלתי בננה ו3 תמרים לא ממש עזר..)
אל תאכל מנה חמה פשוט שים בשקית כמה סקופים של גיינר וכפית קפה ותשתה לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית