הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פירמידה במספר חזרות

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
אני בתוכנית FBW שברוב התרגילים אני עושה 10-12 חזרות.
אחד התרגילים זה גרביטון על מנת שאני אוכל לעשות בסופו של דבר מתח במשקל גוף ומשם להתקדם הלאה.
לאחרונה פשוט נתקעתי במשקל שם,והיום המדריך הציע שיטת אימון שתהיה ספציפית רק לתרגיל הזה והיא פירמידה במס' חזרות,כאשר המשקל גבוה.באימון אחד אעשה פרימידה של 10-9-8-7-6-5,ובאימון הבא אני אעשה 5-6-7-8-9-10(אני מתאמן 3 פעמים בשבוע באופן כללי).
נראה לכם יעיל אופן האימון הזה על מנת להתקדם?כי לפני זה,הייתי מסוגל לעשות סט ראשון 12,סט שני 10 וסט שלישי 7.

האמת אני לא חובב של הגרביטרון באופן כללי. מניסיוני וממה ששמעתי מעוד אנשים התנועה לא מספיק דומה כדי לאפשר מעבר למתח חופשי כמו שהיית רוצה.
מה כן לעשות -
1. מתח בקפיצה - תעזר בקצת קפיצה כדי לעלות מתח.
2. מתח שלילי - תגיע לנקודת הסיום של המתח בקפיצה או עם קופסה ותנסה להישאר למעלה כמה שניות ואז לרדת לאט לאט. אל תעשה יותר מדי מאלה כי זה יכול לגרום לך לשרירים תפוסים בטירוף למחרת.
3. "חתירות גוף" - תמצא מוט נמוך שאתה יכול לבצע עליו מעין מתח בשכיבה. תחפש ביוטוב body row אם זה לא ברור למה אני מתכוון.
לרוב האנשים קל יותר בהתחלה במתח עם הידיים פונות אליך (chinups).
תתמיד ואחרי כמה שבועות בערך אתה אמור להרביץ מתח חופשי בלי בעיה. בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית