הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנובה ממשיכה במגמת עליית המחירים שלה !

אני לא מבין מה אתם רוצים. תנובה היא חברה והמטרה העיקרית שלה זה להרוויח כסף. אם בתור צרכנים אתם לא מוכנים לשלם את הסכום הזה, אל תקנו קוטג.

אני לא מבין מה אתם רוצים. תנובה היא חברה והמטרה העיקרית שלה זה להרוויח כסף. אם בתור צרכנים אתם לא מוכנים לשלם את הסכום הזה, אל תקנו קוטג.

למה שתשלוט חברה אחת ויחידה בשוק?
צריך ליצור תחרות, או לפחות פיקוח על המחירים.
זה פשוט לא שיויוני שרק חלק מהאנשים יכולים לקנות קוטג, בגלל שהחברה שולטת בשוק והיא רוצה להרוויח 600%.

זאת אשמה של תנובה שהממשלה מאפשרת את זה? התלונות צריכות להיות על הממשלה ולא על תנובה.

זאת אשמה של תנובה שהממשלה מאפשרת את זה? התלונות צריכות להיות על הממשלה ולא על תנובה.

כן, זאת אשמתה שכשהמחיר הוא כבר מופרז, והמצב הכלכלי של האוכלוסייה הישראלית הוא לא בשמיים, היא עוד מעלה מחירים.
אפשר לחשוב שהחברה תיקרוס אם היא לא תעלה מחירים שבין כה כבר גבוהים.

אז אל תקנה קוטג? היא חברה עסקית, מטרת העל שלה הוא להרוויח כסף, עובדה שגם אם יעלו את המחיר ב2 שקל 90% מהאנשים ימשיכו לקנות קוטג, אז למה לא?
גם המחיר של החלבון נורא גבוה! איך החברה בכלל מעזה לתמחר אותו ב380~ שח לקופסה של 2.3 ק"ג! המצב הכלכלי שלי לא משהו, הם צריכים להוריד מחיר.
נשמע הזוי לא?
ואגב תבין שרוב האנשים לא יודעים להתנהל כספית בכלל. אני אומר את זה מנסיון של שנתיים בבנק, ראיתי מלא חשבונות של אנשים שונים,ודיברתי עם יותר מידי אנשים שאין להם מושג כמה נכנס ומה יוצא.
לבכות של חצי שקל שמבזבזים על קוטג הם יכולים אבל לקחת הלוואה של 80K כי "עבר 4 שנה והגיע הזמן להחליף אוטו" למרות שהמשכורת בקושי תכסה את זה אפשר.
הבעיה נעוצה בעובדה שהמדינה לא רוצה לעודד תחרות במדינה, ותכלס אין הרבה חברות שיכנסו לפה בכלל, המשכורת גבוהות (יחסית לעובדים בסין ומדינות דומות) רגולציה די כבדה, והכי חשוב יש פה 2 וחצי אנשים (לעומת אוכלוסיות של עשרות ומאות מיליונים במדינות אחרות).

ימשיכו לקנות, כי אין בררה מלבד לוותר.
הבלן ון הוא זול יותר לרוב, ואף אחד לא מכריח אותך לקנות דווקא את חלבון של חברה X, יש מגוון ויש תחרות, ולא חסרות אבקות חלבון ב200-250 שקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית