ובשתי המקרים אני ואתה משלמים על זהטעים ומזין, טעמים מתפוצצים בפה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובשתי המקרים אני ואתה משלמים על זהטעים ומזין, טעמים מתפוצצים בפה
לא רק לטעימוץ חלבון מותק..@nlr666
מזל שאתה השפן ניסיונות כשזה נוגע לטעמים של חלבון. 😆😆😆😆😆
דווקא המוצרי פרו סבבה (המעדנים) סוגר פינה בארוחת בוקר אני אוהבושכחתי להגיב לגבי האשכול עצמו
אני בטוח שתנובה עשו את זה כי כרגע כל הבורים בארץ קונים את המוצרי "פרו" שהם מוכרים בארץ, אז מבחינתם הם מוכרים בידיעה שיקנו.
האמת שאני עד עכשיו קניתי מהם ה"pro", כן מדובר ביוגורטים יקרים. אבל עד השבוע הייתי בחיטוב (ברוך שפטרנו מחיטובו של זה) והם היו אחלה תחליף לארוחת בוקר קטנה או משהו כדי להרגיע את הרעב בין הארוחות.ושכחתי להגיב לגבי האשכול עצמו
אני בטוח שתנובה עשו את זה כי כרגע כל הבורים בארץ קונים את המוצרי "פרו" שהם מוכרים בארץ, אז מבחינתם הם מוכרים בידיעה שיקנו.
כשהמתחרים בישראל גובים אותו מחיר למה שהם יורידו? יש מי שישלםאני לא מבין את תנובה,כאילו קצת כן מבין אותם.
הרי חומר הגלם אצלהם גם ככה,משתמשים בו להמון תוצרת..
נשאר לכם מלא חומר גלם,תעשו משו שיגרום לנו להנות מהמחיר,וגם תשאירו את הרווח והכלכלה בארץ.
אבל לא! המוח היהודי
תמיד נשאר ככה מאחור
דווקא המוצרי פרו סבבה (המעדנים) סוגר פינה בארוחת בוקר אני אוהב
אני מצטער לא דייקתי במה שכתבתי..האמת שאני עד עכשיו קניתי מהם ה"pro", כן מדובר ביוגורטים יקרים. אבל עד השבוע הייתי בחיטוב (ברוך שפטרנו מחיטובו של זה) והם היו אחלה תחליף לארוחת בוקר קטנה או משהו כדי להרגיע את הרעב בין הארוחות.
המתחרים בארץ בסופו של דבר משתמשים באותו חומר גלם,מבקבקים אותו נותנים לו שם מפוצץ ולוקחים 300-400₪ על מה ולמה?!?כשהמתחרים בישראל גובים אותו מחיר למה שהם יורידו? יש מי שישלם
שנים היבואנים ביקשו על דלי חלבון קרוב ל400 שקל ואז הישראלים גילו את מייפרוטיין ותוך שנה ניהיו דילים מטורפים...
אנשים רוצים לחשוב שהם בריאים, תוסיף לסוכר 0.001 גרם חלבון ותכתוב סוכר פרו ואנשים יקנו את זהאני מצטער לא דייקתי במה שכתבתי..
מדבר יותר על שאר מוצרי הפרו שהם מוכרים.
על כל חארטה חדשה הם רושמים פרו.
בדיוק התכוונתי לזהאנשים רוצים לחשוב שהם בריאים, תוסיף לסוכר 0.001 גרם חלבון ותכתוב סוכר פרו ואנשים יקנו את זה
" אבקות חלבון מתקדמות " עאלק !
ראית את הרכיבים? החלבון לא מופיע שם ראשון ולכן הוא לא נחשב לאיכותי יחסית לחטיפים אחרים.
חטיף חלבון GO בטעם שוקולד - מארז 12 יחידות לרכישה | Online
זה לא בעיה לעשות חטיף "חלבון" עם 20 גרם, אבל אם רוב הקלוריות בו מגיעות מפחמימות ושומנים, הוא כבר פחות איכותי.
וכשיש כל כך הרבה אלטרנטיבות טובות יותר מבחינת הערכים ובמחירים טובים יותר, אין מה להתעקש על החטיפים של תנובה.