הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנובה הציגו אבקות חלבון - GO

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
הבקבוקי GO שלהם 27 גרם חלבון / 20 גרם חלבון בגדר הצגה ! (אייס קפה)

אבל האבקות שלהם אני בטוח שזה לא אותו דבר כמו הבקבוקים המוכנים , גם זה רק בטעמי וניל / שוקולוד / חסר טעם (ככה הם אומרים ) ונוסף לזה לא מחיר משתלם במיוחד וגם הכשרות היא רבנות ולא בדץ .

לא מבין למה לא עשו עוד טעמים , אם הצליחו להוציא את החלבון בבקבוק בדץ מה הבעיה באבקה ? אמור להיות יותר קל .
ובכלל הייתי מציע להם לעשות שקיות קטנות מניות אישיות להיכרות עם הטעם (גם אז לא הייתי קונה בגלל הכשרות)

בגדול אם היה אפשרות לקנות 60-70 בקבוקי GO שלהם במחיר נורמלי נראלי הייתי מזמין כל חודש.

הבקבוקי GO שלהם 27 גרם חלבון / 20 גרם חלבון בגדר הצגה ! (אייס קפה)

אבל האבקות שלהם אני בטוח שזה לא אותו דבר כמו הבקבוקים המוכנים , גם זה רק בטעמי וניל / שוקולוד / חסר טעם (ככה הם אומרים ) ונוסף לזה לא מחיר משתלם במיוחד וגם הכשרות היא רבנות ולא בדץ .

לא מבין למה לא עשו עוד טעמים , אם הצליחו להוציא את החלבון בבקבוק בדץ מה הבעיה באבקה ? אמור להיות יותר קל .
ובכלל הייתי מציע להם לעשות שקיות קטנות מניות אישיות להיכרות עם הטעם (גם אז לא הייתי קונה בגלל הכשרות)

בגדול אם היה אפשרות לקנות 60-70 בקבוקי GO שלהם במחיר נורמלי נראלי הייתי מזמין כל חודש.
שייתנו מחירים זולים יותר ממוצרים של מדינות אחרות? בארץ? זה חלום שלא יתגשם
חושבים איך להרוויח יותר כסף פה בארץ.
מצחיק שבאירופה, מוצרים שייצרו אותם באותה מדינה(מוצרי צריכה רגילים למשל אוכל)המחירים יותר זולים ממוצרים שמייבאים ממדינות אחרות

אני לא יודע מה קורה בחו"ל שהסיבה ששם זה יותר זול .
בגדול כל הדברים כאן בארץ לא משנה איזה מוצר ובאיזה תחום כמעט בכולם , זה עובר יותר מידי ידיים ושכל אחד רוצה רווח זה מקפיץ את המחיר .

לדוגמא אני מייצר משהו , לא מכיר דבר כמעט בארץ שהאדם שמייצר הוא מוכר ללקוח , זה בדר"כ למכור לחבר'ה גדולה , החבר'ה הגדולה רוצה למכור לספקים , הספקים עצמם מוכרים לחנויות והחנויות עצמן מוכרות ללקוח.

תוריד את כל הידיים שעוברות באמצע אם המכירה היייתה מתבצעת בין הלקוח ליצרן הכל היה אחרת לא יודע למה בארץ זה לא עובד בצורה הזאת , מצד שני זה מייצר עוד עבודות , דרך אגב לא פעם ולא פעמיים שמעתי כביכול שה"בוס" ה"מנהל" זה שאחראי על המוצר טוען שבסוף העובדים שלו מרוויחים יותר מימנו.
הבקבוק GO הזה של תנובה , זה סה"כ 27 גרם חלבום מעורבב במים עם חלב , עולה 7.9 לבקבוק כמעט 8 שקל !!!! זה יקר שסה"כ מי שקונה את זה מחפש את החלבון , מנת חלבון יכולה לעלות גם 3 שקל בערך .
פניתי לחברה שאני מוכן לקנות כל חודש כמות גדולה מהם ישירות והם ענו לי שהם מוכרים רק לספקים שלהם ואין אפשרות לקנות ישירות מהם.

אני לא יודע מה קורה בחו"ל שהסיבה ששם זה יותר זול .
בגדול כל הדברים כאן בארץ לא משנה איזה מוצר ובאיזה תחום כמעט בכולם , זה עובר יותר מידי ידיים ושכל אחד רוצה רווח זה מקפיץ את המחיר .

לדוגמא אני מייצר משהו , לא מכיר דבר כמעט בארץ שהאדם שמייצר הוא מוכר ללקוח , זה בדר"כ למכור לחבר'ה גדולה , החבר'ה הגדולה רוצה למכור לספקים , הספקים עצמם מוכרים לחנויות והחנויות עצמן מוכרות ללקוח.

תוריד את כל הידיים שעוברות באמצע אם המכירה היייתה מתבצעת בין הלקוח ליצרן הכל היה אחרת לא יודע למה בארץ זה לא עובד בצורה הזאת , מצד שני זה מייצר עוד עבודות , דרך אגב לא פעם ולא פעמיים שמעתי כביכול שה"בוס" ה"מנהל" זה שאחראי על המוצר טוען שבסוף העובדים שלו מרוויחים יותר מימנו.
הבקבוק GO הזה של תנובה , זה סה"כ 27 גרם חלבום מעורבב במים עם חלב , עולה 7.9 לבקבוק כמעט 8 שקל !!!! זה יקר שסה"כ מי שקונה את זה מחפש את החלבון , מנת חלבון יכולה לעלות גם 3 שקל בערך .
פניתי לחברה שאני מוכן לקנות כל חודש כמות גדולה מהם ישירות והם ענו לי שהם מוכרים רק לספקים שלהם ואין אפשרות לקנות ישירות מהם.
חרא של מדינה אחי
אישית מקווה בעתיד להצליח להגר מכאן לאירופה

חרא של מדינה אחי
אישית מקווה בעתיד להצליח להגר מכאן לאירופה
כלכך עצוב וגרוע לשמוע את זה .

פשוט אנחנו הצעירים (לא יודע בן כמה אתה , אני 30 ) במקום להילחם ולשנות , עסוקים בלרוץ כמו עכברים במעבדה ומוותרים על הדבר שאבותינו והסבים והסבתות שלנו נלחמו ומתו למענו .
פעם היה משפט טוב למות בעד ארצי , היום זה לא קיים .
פעם היו דואגים שיהיה חיבור לאנשים ולמדינה , היום זה לא קיים .
ניתוק מוחלט, זה יורגש בצבא עם הזמן ובכלל בעוד מקומות , ממש עצוב והכי גרוע שפשוט משלימים עם זה ומחכים לרגע שיהיה אפשר "לברוח" .

מקווה שתשנה את הגישה והמחשבה שלך ותצליח פה כלכלית גשמית משפחתית ורוחנית ותרצה להישאר , רק תדאג שתגיע לפסגה לשנות את הצורת עבודה ולא להמשיך אותו דבר למרות שכך תרוויח יותר : P

כלכך עצוב וגרוע לשמוע את זה .

פשוט אנחנו הצעירים (לא יודע בן כמה אתה , אני 30 ) במקום להילחם ולשנות , עסוקים בלרוץ כמו עכברים במעבדה ומוותרים על הדבר שאבותינו והסבים והסבתות שלנו נלחמו ומתו למענו .
פעם היה משפט טוב למות בעד ארצי , היום זה לא קיים .
פעם היו דואגים שיהיה חיבור לאנשים ולמדינה , היום זה לא קיים .
ניתוק מוחלט, זה יורגש בצבא עם הזמן ובכלל בעוד מקומות , ממש עצוב והכי גרוע שפשוט משלימים עם זה ומחכים לרגע שיהיה אפשר "לברוח" .

מקווה שתשנה את הגישה והמחשבה שלך ותצליח פה כלכלית גשמית משפחתית ורוחנית ותרצה להישאר , רק תדאג שתגיע לפסגה לשנות את הצורת עבודה ולא להמשיך אותו דבר למרות שכך תרוויח יותר : P
23 כרגע אבל גם ככה יש לי קצת בעיה בגלל מילואים.. אני רוצה לעזוב את הארץ כי הכל פה חרא, סבבה יש כמה דברים שהם בסדר אבל התנהגות של רוב האוכלוסייה מגעילה, היוקר מחייה פה פשוט לא הגיוני. לא הגיוני שזוג צעיר לא יכול לקנות דירה בגלל כל המחירים המוגזמים שיש פה. לא הגיוני כל המחירים של הכל פשוט, מס ועוד אלף ואחד דברים. באירופה אני בטוח שיש דברים שגם רעים אבל האמתי ? אני אעדיף לחיות באירופה כי התנאי מחייה שם יותר טובים. כמובן שאני בזמן כרגע אלמד, אעשה תואר ואקווה לצבור שנות ניסיון לפני שאני אחשוב על דבר כזה שלעזוב את הארץ אבל בגדול אני לא מעוניין לחיות פה יותר מדיי.

החלבון לא מופיע שם ראשון ולכן הוא לא נחשב לאיכותי יחסית לחטיפים אחרים
חטיפי חלבון של ONE נחשבים איכותיים מאוד

One Brands, חטיף One‏, טעם עוגיות ושמנת‏, 12 חטיפים, 60 גרם (2.12 אונקיות) לחטיף

החלבון בחטיף כאן מופיע ראשון ברכיבים אבל אותם קלוריות כמו התנובה

מזל שהחזירים האלה נכנסו לשוק אחרי מייפרוטאין.
לא אתפלא אם בעתיד הם יגרמו לממשלה לאסור ייבוא של אבקות חלבון.

יותר מדי ישראלים משתמשים במילה "חזירים" בהקשר הלא נכון.

בשוק תחרותי בו אין תיאום מחירים או תרגילים מלוכלכים אחרים , הצרכנים תמיד אשמים במחיר גבוה, לא העסק. לצורך העניין, אף אחד לא מונע ממך לייבא אבקת חלבון או לקנות מהמתחרות בארץ, לכן אם תנובה קבעה מחיר שאנשים מוכנים לשלם אותו, הוא לא באמת גבוה. תאשים את הפרייארים שמוכנים לשלם את המחיר הזה.

יותר מדי ישראלים משתמשים במילה "חזירים" בהקשר הלא נכון.

בשוק תחרותי בו אין תיאום מחירים או תרגילים מלוכלכים אחרים , הצרכנים תמיד אשמים במחיר גבוה, לא העסק. לצורך העניין, אף אחד לא מונע ממך לייבא אבקת חלבון או לקנות מהמתחרות בארץ, לכן אם תנובה קבעה מחיר שאנשים מוכנים לשלם אותו, הוא לא באמת גבוה. תאשים את הפרייארים שמוכנים לשלם את המחיר הזה.

אף אחד לא מונע ממך לייבא:lol:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית