הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לחזור לעניינים !!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור Fuzer
  • פורסם בתאריך

Fuzer

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
טוב שלום, אני מתן, חדש בפורום (לא ממש חדש פשוט נמחק לי המשתמש הקודם אני לא יודע מה קרה)
בקיצור, פעם הייתי מתאמן בחדר כושר, הייתי שומר על תזונה נכונה והייתי רזה אחרי הדיאטה שלי.
עכשיו, אחרי חצי שנה של הפסקה, התחלתי לעשן בתחילת השנה, הייתי שוקל 67, כרגע אני 75, פאק אני לא מאמין כמה עליתי !
אני ממש רוצה לחזור לעניינים ולעשות מסה ואז חיטוב קצר, אני לא יודע מאיפה להתחיל !

קודם כל ככה הייתי לפני חצי שנה: (זו בעצם התקופה בה התחלתי לעשן)
282260_108395569313539_211295709_n (1).jpg

וככה אני נראה היום !
IMG_0449.JPG IMG_0450.JPG IMG_0451.JPG IMG_0452.JPG

אני מאוד מאוכזב מזה שלא שמרתי על התוצאה, ועכשיו אני גם נראה על הפנים וגם הכושר הגופני שלי הפנים, שיחקתי כדורגל 5 דקות, ולא יכלתי יותר !
אני לא יודע איך להתחיל ואיך להמשיך שוב !!!!

בקיצור אני מת להגיע לתוצאה כמו שלו: (זה ילד מהבית ספר שלי במקרה)
400503_3614299077237_1442081766_n.jpg

ובאמת שהייתי רזה הייתי נראה מאוד טוב, אבל איך שהשמנתי התחילו לי פצעים בפנים, הכול נהיה שומני ומגעיל כזה !
עכשיו השאלה היא איך אני ממשיך, הכושר הגופני שלי על הפנים, אין לי תפריט שיכול להשביע אותי לכל היום ושהוא נכון ובריא..
אני לא עומד בפיתויים, בזמן האחרון אני מאוד רעב, אתמול יצא לי לאכול בלילה חפיסה שלמה של קליק !
אני חייב להוזיז את עצמי, השאלה עכשיו היא איך אני ממשיך ומתקדם מפה, מה אני עושה, כשאני לא יכול לרוץ 5 דקות בלי להתעייף, איך אני מרזה עכשיו ?
להרזות קודם ואז להירשם לחדר כושר ? מה אני עושה בדיוק אני חייב שתעזרו לי הראש שלי מבולגן !!!!!!!

טוב אז זה היה הסיפור שלי, אני מקווה שתעזרו לי ותתנו לי מוטיבציה להצליח
;susss

עריכה:
עוד משהו ששכחתי - רק תשימו לב איך שהייתי רזה הפנים שלי היו זוהרות ורזות !
ושכחתי להגיד שעכשיו כל הגוף שלי מדלדל, ואני מת להגיע לתוצאה כמו של ההוא, נכון תמיד במסה הפנים נהיות גבריות כאלו ? ככה בערך אני רוצה ! את הגוף שיש לו !

נערך לאחרונה:
כמה זמן התאמנת בחדר כושר ? יש לך תמונה לפני שהשמנת ?
שמע בקשר למי שאתה מת להגיע לתוצאה שלו , בוא אני יעודד אותך הוא שחיף מת ולא ייקח לך הרבה זמן אם תשקיע ,
אתה נראה על א"ש מאוד גבוהה הייתי בונה תפריט עם מאזן קלורי שלילי וכמובן תוך כדי תתאמן (חדר כושר עדיף) אתה יכול גם ללכת החוצה למתח ומקבילים וכו תראה ביוטיוב street workout

העלתה אתה התמונה כדי להוכיח שאתה הייתה מעשן?
לא הבנתי...

תסלח לי אבל הגוף שלו- פאדיחה.
הוא מסוג האנשים שבאים למכון ומקדישים אימונים של שעה וחצי רק בשביל היד הקדמית.
תראה איזה חוסר פרופורציה... איפה החזה איפה ?
רגליים אני משער גם כן של תרנגול אנרוקס.

תתחיל חיטוב עם תפריט מהפורטל ותפסיק לעשן.
אפשר להירשם למכון כבר מעכשיו ולשלב אירובי יחד עם משקולות וחיטוב זה יתן לך התחלה מעולה, להפסיק עם המתוקים לגמרי.
תלמד לעמוד בפיתויים, אם אתה רעב וקשה לך- מים ומסטיקים, תפריט עם פחמימות מורכבות.
כמה חודשים חיטוב ואז להפציץ במסה.

בהצלחה גבר!

אתה מתעלם מהעובדה שהוא גמד.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן התאמנת בחדר כושר ? יש לך תמונה לפני שהשמנת ?
שמע בקשר למי שאתה מת להגיע לתוצאה שלו , בוא אני יעודד אותך הוא שחיף מת ולא ייקח לך הרבה זמן אם תשקיע ,
אתה נראה על א"ש מאוד גבוהה הייתי בונה תפריט עם מאזן קלורי שלילי וכמובן תוך כדי תתאמן (חדר כושר עדיף) אתה יכול גם ללכת החוצה למתח ומקבילים וכו תראה ביוטיוב street workout

כן הוא שחיף מת אבל לבינתיים הייתי מת להיות בתוצאה שלו..
אתה יכול לבנות לי תפריט תזונה ? יש לך סקייפ ? וחדר כושר אני מעדיף שלא עכשיו כי זה סתם בזבוז זמן, עדיף ללכת שאני ירזה 😃

העלתה אתה התמונה כדי להוכיח שאתה הייתה מעשן?
לא הבנתי...

באמת שלא, פשוט לא הייתה לא תמונה שאני רזה יותר וזו הייתה היחידה, רק רציתי להמחיש את הפנים שהיו לי לפני כדי שתראו איזה שינוי עברתי !

תסלח לי אבל הגוף שלו- פאדיחה.
הוא מסוג האנשים שבאים למכון ומקדישים אימונים של שעה וחצי רק בשביל היד הקדמית.
תראה איזה חוסר פרופורציה... איפה החזה איפה ?
רגליים אני משער גם כן של תרנגול אנרוקס.

תתחיל חיטוב עם תפריט מהפורטל ותפסיק לעשן.
אפשר להירשם למכון כבר מעכשיו ולשלב אירובי יחד עם משקולות וחיטוב זה יתן לך התחלה מעולה, להפסיק עם המתוקים לגמרי.
תלמד לעמוד בפיתויים, אם אתה רעב וקשה לך- מים ומסטיקים, תפריט עם פחמימות מורכבות.
כמה חודשים חיטוב ואז להפציץ במסה.

בהצלחה גבר!

חח כן הרגליים שלו רזות, אבל אם אני ישווה בינו לביני, הוא לוקח, אז לבינתיים רק לבינתיים אני חייב להגיע לתוצאה כזו שאני רזה ואז להתחיל את המסה !
ויש לכם סקייפ ?
אני מעדיף שתעזרו לי בסקייפ כי פה זה סתם בלאגן ועד שמבינים ועד שעונים..

אתה מתעלם מהעובדה שהוא גמד.

הוא לא כל כך גמד, אולי זה נראה ככה
אבל שהוא הולך בבצפר, הגוף שלו נראה אחלה וזה שרירי כזה, אני מת לתוצאה כזו ואז משם להמשיך.

-----
עוד משהו - אני חייב להגיד לכם אני נגעל מעצמי, תראו מה נהיה ממני !

נערך לאחרונה:
כואב לי הלב על אנשים שעד שהם הרזו השמינו ומעשנים, אנסה לעזור לך כמה שאוכל בסקייפ (שלחתי בפרטית).
לבינתיים-
תקרא את המדריך שמוטי הביא, זה מסביר על דיאטה בכלליות.
אירובי-
פשוט תתחיל לרוץ. אם אתה עייף זה מעולה, גם רץ מרתון מתעייף מתישהו- באלף הראשונה, השנייה או העשירית, אבל הוא מתעייף.
תתחיל לרוץ איך שתוכל, לדעתי תנסה HIIT וזה ישפר אותך מהר מאד.
חדר כושר- עדיף בנוסף לדיאטה ולריצה, רק עדיף.
רעב-
מאמר מעולה של לייל שתרגמו פה לעברית:
http://www.kilogram.co.il/1136/איך-להתמודד-עם-הרעב-בדיאטה/
בסך הכל תוכל להקל על הרעב, אבל צ'יטים בדרך כלל זה עניין של כוח רצון- בדר"כ גם אם אתה במצב שבע ואחרי ארוחה תרצה איזו עוגייה, קליק או משהו מתוק.
כאן זה כוח רצון והכל תלוי בך, התמודדות שלך נטו.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לבנות לך תפריט עם מאזן קלורי שלילי,וכמובן להתאמן!
יש בפורטל גם הסברים על דיאטות שונות אם תיהיה מעוניין תגיד ואתן לך קישור.
בינתיים תקרא את מה שהבאתי.

כואב לי הלב על אנשים שעד שהם הרזו השמינו ומעשנים, אנסה לעזור לך כמה שאוכל בסקייפ (שלחתי בפרטית).
לבינתיים-
אירובי-
פשוט תתחיל לרוץ. אם אתה עייף זה מעולה, גם רץ מרתון מתעייף מתישהו- באלף הראשונה, השנייה או העשירית, אבל הוא מתעייף.
בסך הכל תוכל להקל על הרעב, אבל צ'יטים בדרך כלל זה עניין של כוח רצון- בדר"כ גם אם אתה במצב שבע ואחרי ארוחה תרצה איזו עוגייה, קליק או משהו מתוק.
כאן זה כוח רצון והכל תלוי בך, התמודדות שלך נטו.

תודה רבה רבה לכם על העידוד !
רון - אני מעדיף קודם כל להרזות ולהתחיל Street Workout, חח אבל אתמול ניסיתי לעשות מתח אני לא יכול אפילו אחד אני רועד וזה מאוד קשה לי, אני מתנשף, השאלה עכשיו היא איך אני משפר את הכוח הגופני והסיבולת שלי בזמן קצר ? אני צריך בסיס טוב קודם ואז אני מעדיף להתנפח, זו התוכנית שלי 😃
ורון אני מקווה שבאמת תתן לי מוטיבציה ותעזור לי גם בסקייפ לבנות תפריט מאזן קלורי שלילי שישביע ואתי לאורך כל היום, אני רוצה להצליח ! ובעזרת השם זה יקרה ! אה ומה זה HIIT ?

נערך לאחרונה:
לבינתיים-
אירובי-

תודה רבה רבה לכם על העידוד !
רון - אני מעדיף קודם כל להרזות ולהתחיל Street Workout, חח אבל אתמול ניסיתי לעשות מתח אני לא יכול אפילו אחד אני רועד וזה מאוד קשה לי, אני מתנשף, השאלה עכשיו היא איך אני משפר את הכוח הגופני והסיבולת שלי בזמן קצר ? אני צריך בסיס טוב קודם ואז אני מעדיף להתנפח, זו התוכנית שלי 😃
ורון אני מקווה שבאמת תתן לי מוטיבציה ותעזור לי גם בסקייפ לבנות תפריט מאזן קלורי שלילי שישביע ואתי לאורך כל היום, אני רוצה להצליח ! ובעזרת השם זה יקרה !
אפשר להרזות גם עם משקולות,קראת את המאמר שהבאתי לך?

Back
למעלה תחתית