עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיה... במשקלים גבוהים האימונים באמת מתחילים להיות תובעניים וקשים וזה מקשה גם על התאוששות וגם על האימון עצמו,לדעתי עדיף להישאר ב-FBW יש לך יותר סיכוי להתקדם מאשר ב-AB שלוש פעמים בשבוע
בעיה... במשקלים גבוהים האימונים באמת מתחילים להיות תובעניים וקשים וזה מקשה גם על התאוששות וגם על האימון עצמו,
קשה לגשת לבנץ'\פרס אחרי סקוואט ודדליפט כבדים באותו אימון.
בהשוואה ל-FBW זו שהצעת עדיפה?אז אם ככה מה שאני הייתי עושה זה באופן קבוע A-B-A
A- רגליים, חזה וגב
B כתפיים וידיים ודדליפט אם צריך
ככה אתה גם מגיע 3 פעמים בשבוע ובאמצע יש לך מנוחה ארוכה לשרירים הגדולים
בהשוואה ל-FBW זו שהצעת עדיפה?
הבנתי אותך.היתרון במה שהצעתי זה שיש לך יותר זמן להתאושש ועדיין לשמור על פעמיים בשבוע אימון לשרירים הגדולים ואתה גם יכול את הדדליפט לעשות בנפרד ואז ככה לא תהיה עייף לבנצ' ולסקוואט, אז בגדול יש פה יתרון אבל עד שלא תנסה ותרגיש אם זה עובד לך לא תדע
אין לי מושג למה אבל אין לי אפשרות לערוך.היתרון במה שהצעתי זה שיש לך יותר זמן להתאושש ועדיין לשמור על פעמיים בשבוע אימון לשרירים הגדולים ואתה גם יכול את הדדליפט לעשות בנפרד ואז ככה לא תהיה עייף לבנצ' ולסקוואט, אז בגדול יש פה יתרון אבל עד שלא תנסה ותרגיש אם זה עובד לך לא תדע
אין לי מושג למה אבל אין לי אפשרות לערוך.
בכל מקרה, במידה ואני עושה 4 ימים בשבוע, איך לסדר את זה בצורה הכי טובה?
מה לגבי התרגילים שבתוכנית?אתה יכול לעשות פשוט יום כן יום לא באופן קבוע, אין עם זה בעיה.
לגבי החלוקה אני אישית עושה באימון A פלג גוף עליון וב-B תחתון, אבל יש הרבה ויראציות, תבחר איך שהכי נח לך
מה לגבי התרגילים שבתוכנית?
יש הצעות להחלפות\שינויים כלשהם?
והאם סט 1 של דדליפט באימון B מספיק או שצריך יותר? פשוט הבנתי שיותר מדיי זה לא מומלץ.
הוספתי.סט אחד בדדליפט יספיק, מה שכן, ברגליים הייתי מוסיף כפיפת ברכיים במכונה(3 סטים)
הוספתי.
בקשר לחזה, אפשר להחליף את הפרפר בכבלים ?
כלומר פרפר בכבלים.
חוץ מזה הכל בסדר? אין הצעות לשינויים נוספים?