עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה ככהלוג של נבלה*
לפעמים במסיבות אתה מסתכל בלוג של שמן?כיף לקרוא 😃
אני בודק מוניטין.לפעמים במסיבות אתה מסתכל בלוג של שמן?
היחיד שאני מסתכל בו במסיבות אתה מרגיש שהhb מחזק את הlb או שאתה סתם עושה רוטציה?לפעמים במסיבות אתה מסתכל בלוג של שמן?
רקון וגיל, בגללל שאני שוקל בערך חצי ממכם. אפשר כמה טיפים להתחזקות וגדילה? בעיקר להתחזק.היחיד שאני מסתכל בו במסיבות אתה מרגיש שהhb מחזק את הlb או שאתה סתם עושה רוטציה?
קודם כל אוכל טוב . אין סיבה להכניס סוכר אלא אם כן אתה רוצה חיטוב מפרך . מעבר לזה תלמד את הגוף שלך גם מבחינת כמויות של אוכל וגם מבחינת תכניותרקון וגיל, בגללל שאני שוקל בערך חצי ממכם. אפשר כמה טיפים להתחזקות וגדילה? בעיקר להתחזק.
איזה פרס מטורףאימון שישי אימון רגליים !!:
HB :
ממוט ריק עד 180 קילו קפיצות של 20 קילו כל סט 2 חזרות.
180kgs X 2
200kgs X 2
FS :
ממוט ריק עד 140 קילו קפיצות של 20 קילו כל סט 2 חזרות .
140kgs X 2
160kgs X 2
פרס :
ממוט ריק עד 90 קפיצות של 10 קילו כל סט 3 חזרות.
90kgs X 5
95kgs X 3
100kgs X 3
105kgs X 3
תודה רבה רקון. לגיטמי לכוון לכיוון ה150 קילו סקוואט על משקל 75 קילו בסוף התוכנית?קודם כל אוכל טוב . אין סיבה להכניס סוכר אלא אם כן אתה רוצה חיטוב מפרך . מעבר לזה תלמד את הגוף שלך גם מבחינת כמויות של אוכל וגם מבחינת תכניות
אני לא רואה שום סיבה שלאתודה רבה רקון. לגיטמי לכוון לכיוון ה150 קילו סקוואט על משקל 75 קילו בסוף התוכנית?
מה הגובה שלך? יש לי פרטנר אימונים שעשה על 75 קילו 140 סקוואט ל3x5 והוא התוודה שלא אכל טוב אז אני מניח שזה אפשרי.תודה רבה רקון. לגיטמי לכוון לכיוון ה150 קילו סקוואט על משקל 75 קילו בסוף התוכנית?
הhb שלי חלש משמעותית מהlb ניתחתי את זה והגעתי חמזקנה שהחלק האחורי שלי המסטקינג שרירי אגן ועכוז יותר חזקים מה4 ראשי אז נותן דגש מידי פעם עם פרונט סקוואט הייבר או סקוואטים עם פאוס בבור.היחיד שאני מסתכל בו במסיבות אתה מרגיש שהhb מחזק את הlb או שאתה סתם עושה רוטציה?
1.65-6מה הגובה שלך? יש לי פרטנר אימונים שעשה על 75 קילו 140 סקוואט ל3x5 והוא התוודה שלא אכל טוב אז אני מניח שזה אפשרי.
הhb שלי חלש משמעותית מהlb ניתחתי את זה והגעתי חמזקנה שהחלק האחורי שלי המסטקינג שרירי אגן ועכוז יותר חזקים מה4 ראשי אז נותן דגש מידי פעם עם פרונט סקוואט הייבר או סקוואטים עם פאוס בבור.