הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות בנוגע לצריכת קריאטין .. האם הכמויות הענקיות שצריך זה טריק שיווקי ?

• פותח/ת השרשור Muse
  • פורסם בתאריך
M

Muse

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן , אז ככה הזמנתי קריאטין 300 גרם אתמול כדי להתנסות
בהתחלתי קראתי מדריכים על שימוש בקריאטין באתר שממנו הזמנתי את המוצר ,
וכתוב שם שצריך לבצע 5 ימים העמסה של 20 גרם ליום,אחרי זה 5 ימים הבאים 3 פעמים ביום לפני אימון ואחרי אימון ובבוקר/ערב
ואז כן הלאה שבועות הבאים 2 פעמים/פעם ביום - לפני/אחרי אימון עם סוכר ענבים..

בהתחלה האמנתי ,ואז קראתי איזשהו מאמר שמסביר שהכל חרטא ברטא וזה טריק שיווקי כדי שתקנה עוד את המוצר, ולא צריך יותר מ3 גרם ליום וגם כן כל שיטת ה"העמסה" היא שטויות ..

השאלות שלי
1. האם זה נכון ?
2. ואם כן אז כמה פעמים ביום אני צריך לצרוך קריאטין , האם זה בסדר רק עם מים ולא חייבים עם סוכר כמו שאומרים
3. האם אני חייב לצרוך את הקריאטין מייד אחרי האימון כלומר להביא אותו איתי למכון
בכללי אשמח שתענו לכל השאלות ,האם אני צריך בכלל לבצע את שיטת ההעמסה ולבזבז כבר ב5 ימים 100GR
וכמה אתם חשובים שאני צריך לקחת ואיך לעשות את זה ( העמסה,הדרגה וכו')..

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. העמסה עובדת, אבל גורמת לכאבי בטן ובנוסף גם דורשת להתנקות אחרי תקופה של חודש-חודשיים שימוש.
2. לא צריך שום סוכר, רק מים.
3. לא משנה מתי, העיקר שתיקח.

כפית של 5גר' ביום בטוח לשימוש לטווח רחוק ובנוסף מניבה תוצאות טובות יותר מאשר העמסות .
חשוב מאוד! צריך לשתות הרבה, סביבות ה-4 ליטר ביום אחרת זה גורם לבעיות בכליות.

• פותח/ת השרשור
1. העמסה עובדת, אבל גורמת לכאבי בטן ובנוסף גם דורשת להתנקות אחרי תקופה של חודש-חודשיים שימוש.

כפית של 5גר' ביום בטוח לשימוש לטווח רחוק ובנוסף מניבה תוצאות טובות יותר מאשר העמסות .
1. אז מה אתה ממליץ לי ? להתחיל ישר לקחת רק פעם אחת ביום ? תכתוב לי את הסדר של איך לקחת , משבוע ראשון ועד שבועות הבאים

ואתה ממליץ על כפית 5 גרם כל יום או כל יום אחרי אימון ?
לגבי הקטע עם השתייה ,רציני? די הפחדת אותי עכשיו .. אני שותה תמיד עד שהשתן שלי שקוף , וזה לרוב 2 ליטר ביום
זה לא מספיק ? אני חושב ששתן שקוף זה מספיק והותר בשביל שתיה תקינה

1. אז מה אתה ממליץ לי ? להתחיל ישר לקחת רק פעם אחת ביום ? תכתוב לי את הסדר של איך לקחת , משבוע ראשון ועד שבועות הבאים

ואתה ממליץ על כפית 5 גרם כל יום או כל יום אחרי אימון ?
לגבי הקטע עם השתייה ,רציני? די הפחדת אותי עכשיו .. אני שותה תמיד עד שהשתן שלי שקוף , וזה לרוב 2 ליטר ביום
זה לא מספיק ? אני חושב ששתן שקוף זה מספיק והותר בשביל שתיה תקינה
אין שום סדר משתנה, 5 גרם קבוע כל יום, גם ביום מנוחה וגם ביום אימון.

זה לא מספיק, צריך לשתות יותר.
וכן, שתן שקוף זה מספיק אבל אתה תראה שעם קריאטין זה לא ככה- מוזר לשמוע שקראת מאמרים ולא שמעת
שום דבר על השתיה.

• פותח/ת השרשור
אין שום סדר משתנה, 5 גרם קבוע כל יום, גם ביום מנוחה וגם ביום אימון.

זה לא מספיק, צריך לשתות יותר.
וכן, שתן שקוף זה מספיק אבל אתה תראה שעם קריאטין זה לא ככה- מוזר לשמוע שקראת מאמרים ולא שמעת
שום דבר על השתיה.
מה שלא יהיה אם אטטרך לשתות יותר עד שיהיה שתן שקוף אעשה זאת.. ושמעתי שלא ציך לקחת כל יום אלא רק ביום של אימון ..
למה בכל יום ? אולי לעשות את זה בשבוע הראשון ואז לחתוך.. והבנתי שאתה 100 אחוז נגד העמסה , אתה בטוח שלא כדי לי מנסיון ?

מה שלא יהיה אם אטטרך לשתות יותר עד שיהיה שתן שקוף אעשה זאת.. ושמעתי שלא ציך לקחת כל יום אלא רק ביום של אימון ..
למה בכל יום ? אולי לעשות את זה בשבוע הראשון ואז לחתוך.. והבנתי שאתה 100 אחוז נגד העמסה , אתה בטוח שלא כדי לי מנסיון ?
כדאי לך לוותר על ההעמסה, זה ייתן לך אומנם את התוצאות מהר יותר אבל תצטרך אחר כך להפסיק את השימוש לתקופה כדי להתנקות,
זה גם גורם לכאבי בטן וסתם בכללי לקחת 20 גרם ביום זה יותר מדיי, חבל על הכסף.
ולוקחים כל יום, בלי קשר אם יש אימון או לא.

בין העמסות לבין 5 גרם ליום ההבדל היא הכמות שתבזבז התוצאה היא אותה תוצאה בזמן קצר יותר, אין שום חשש מהעמסות , אין צורך בהפסקות ולי המעסה לא גרמה לכאבי בטן זה אינדיבידואלי אז אם אתה לא בטוח אל תטעה.

שאני עשיתי העמסה בקושי הלכתי מרוב כאבי בטן,אבל את האמת גם לא שתיתי כמו שצריך אז אני לא דוגמה.

בין העמסות לבין 5 גרם ליום ההבדל היא הכמות שתבזבז התוצאה היא אותה תוצאה בזמן קצר יותר, אין שום חשש מהעמסות , אין צורך בהפסקות ולי המעסה לא גרמה לכאבי בטן זה אינדיבידואלי אז אם אתה לא בטוח אל תטעה.
לא מטעה אף אחד, בכל מקום שקראתי בו כתוב שבהעמסות יש צורך בהפסקות.

לא מטעה אף אחד, בכל מקום שקראתי בו כתוב שבהעמסות יש צורך בהפסקות.
לא יודע מי המקורות שלך אבל הם שגויים, אתה מחליט לעשות לדוגמה העמסה של שבוע כדי להרוות את השרירים בקריאטין ולאחר מכן אתה ממשיך לקחת כפית שטוחה ליום למה צריכה להיות הפסקה? אם לא תהיה הפסקה מה הנזק? תביא מקורות שמוכחים את הדברים שלך

העמסה לא עובדת בכלל נקודה. יש מחקר מוכח באוניבסיטה מאוד מכובדת באמריקה (לא זוכר את השם) וזה לא BROSICENCE אני קראתי את המחקר הזה בעצמי- בעצם לקחו עשרות גברים מעל 200LBS - 90KG
וראו בפירוש שכל הקריאטין המיותר יצא בשתן ולא נספג בשום צורה בגוף כל מי ששתה 20 קריאטין ביום השתין בין 15-17 החוצה (בדיקות שתן)
אז תיקח בין 3-5 גרם קריאטין ביום - הגוף לא יכול לספוג יותר מ5. (ולפעמים 5 זה גם יותר מידי 3-4 זה גם בסדר) אבל בשביל להיות בטוח אני גם לוקח 5 בדרך כלל.

העמסה לא עובדת בכלל נקודה. יש מחקר מוכח באוניבסיטה מאוד מכובדת באמריקה (לא זוכר את השם) וזה לא BROSICENCE אני קראתי את המחקר הזה בעצמי- בעצם לקחו עשרות גברים מעל 200LBS - 90KG
וראו בפירוש שכל הקריאטין המיותר יצא בשתן ולא נספג בשום צורה בגוף כל מי ששתה 20 קריאטין ביום השתין בין 15-17 החוצה (בדיקות שתן)
אז תיקח בין 3-5 גרם קריאטין ביום - הגוף לא יכול לספוג יותר מ5. (ולפעמים 5 זה גם יותר מידי 3-4 זה גם בסדר) אבל בשביל להיות בטוח אני גם לוקח 5 בדרך כלל.
100 גרם +- הלכו לפח ?:(
האמת שאת הקריאטין התחלתי להרגיש שבועיים בערך אחרי העמסה כנראה שבאמת זה לא יעיל?

100 גרם +- הלכו לפח ?:(
האמת שאת הקריאטין התחלתי להרגיש שבועיים בערך אחרי העמסה כנראה שבאמת זה לא יעיל?
כן, ההעמסה מיותרת, בזבוז חומר...
ולפותח האשכול- 5גרם כל יום לא משנה מתי או איך... נראה לי התבלבלת באפקט, זה לא מביא לך אנרגיה לפםני אימון או משהו כזה, זה לא פרי וורקאאוט.
זה משפר לך קצת את ההתאוששות.

כן, ההעמסה מיותרת, בזבוז חומר...
ולפותח האשכול- 5גרם כל יום לא משנה מתי או איך... נראה לי התבלבלת באפקט, זה לא מביא לך אנרגיה לפםני אימון או משהו כזה, זה לא פרי וורקאאוט.
זה משפר לך קצת את ההתאוששות.
הוא בבאן

אה חחח לא שמתי לב, סורי... מה שכן כנראה הוא עדיין יכול לראות מה אנשים ענו לו.

Back
למעלה תחתית