נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
הוא מדבר על אברהם , וליאור יפציץ וישקיע בנובמבר!לפי הנוסחה של איריס נתתי לך בראש גבר.
ואני לא מאמן אף אחד.
אם אתה מדבר על ליאור, הוא ילד, אל תצפה להרבה בנובמבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא מדבר על אברהם , וליאור יפציץ וישקיע בנובמבר!לפי הנוסחה של איריס נתתי לך בראש גבר.
ואני לא מאמן אף אחד.
אם אתה מדבר על ליאור, הוא ילד, אל תצפה להרבה בנובמבר.
בדימונה זו הייתה הנוסחה שכביכול ניצחת אותי.הנוסחא שווה לביצה , ברגע שמתחרה בארץ בכל קטגוריה שהיא יותר חזק בדדליפט מבנדיקט זה אומר משהו
ולא דיברתי על ליאור , דיברתי על המתחרה שלי
אני מדבר על זה שאתה מאמן אותו שנגדי בקטגוריה התחזק יופי יש לו כבר 120 סקואטבדימונה זו הייתה הנוסחה שכביכול ניצחת אותי.
אבל הספגטי מתחזק אחרי כל תבוסה, כמו לוחם סאייני אמיתי.
אם לא ליאור, על מי אתה מדבר? אלון? הוא מתייגס ולא מתחרה.
אני לא מאמן אותו,אני מדבר על זה שאתה מאמן אותו שנגדי בקטגוריה התחזק יופי יש לו כבר 120 סקואט
אני לא מאמן אותו,
כמה טיפים בפורום זה לא אימון אישי.
אבל טוב שהזכרת שנתן 10 קילו מעליך בסקוואט 🙄
בוא נדייק בעובדות.בוא נציב עובדות....
כשהתאמן לבד , נתן 240 אני 232.5
כשאתה אמרת לו איך להתאמן .. 140 3X5 הקובה נתן 210X5
מאמן לתפארת אתה... אני ימליץ לכל מי שרוצה להתחרות בעד 100 לג'וניורס ללכת אליך
קובה זה לא נכון מה שאתה אומר פה אחי , הוא היה בתכנית לשיפור הדדליפט למה אתה לא משווה את ההתקדמות של שניכם בדדליפט? או בנ׳ץ?בוא נציב עובדות....
כשהתאמן לבד , נתן 240 אני 232.5
כשאתה אמרת לו איך להתאמן .. 140 3X5 הקובה נתן 210X5
מאמן לתפארת אתה... אני ימליץ לכל מי שרוצה להתחרות בעד 100 לג'וניורס ללכת אליך
קובה זה לא נכון מה שאתה אומר פה אחי , הוא היה בתכנית לשיפור הדדליפט למה אתה לא משווה את ההתקדמות של שניכם בדדליפט? או בנ׳ץ?
ובחיי את יש לו יותר מ140 הוא מעלה כל שבוע ב20 קילו כנראה לפי המלצת הדוקטור.
זו גם דעתי אבל פשוט ההשוואה שלך לא כל כך נכונה...כי זה מטומטם להפסיק לעשות סקואט לגמרי בשביל לשפר דדליפט .
היא כן כי לא דיברתי מי התקדם יותר בסקואט או בדדליפטזו גם דעתי אבל פשוט ההשוואה שלך לא כל כך נכונה...
אתה מתעקש לכתוב "אימן אותו", כאילו באתי אליו והעברתי לו אימון.היא כן כי לא דיברתי מי התקדם יותר בסקואט או בדדליפט
אמרתי שהצורה שעושר אימן אותו מטומטמת
גם אהל אומר שלהפסיק סקואט לגמרי זה מפגראתה מתעקש לכתוב "אימן אותו", כאילו באתי אליו והעברתי לו אימון.
בסך הכל שאל אותי איזו תכנית ביצעתי לשיפור הדדליפט, והסברתי לו.
כמובן שאת התכנית לא המצאתי,
אתה מוזמן להגיד לאה"ל ולדוקטור שזו תכנית מטומטמת.
מסכים1 😵💫🥊ליאור יפציץ וישקיע בנובמבר!
נחמד לראות שקצת דיברו עליי... לא הייתי פה במשך השבת.😃
מי שרוצה לדעת- אושר לא מאמן אישי שלי כמו שהוא הסביר פה, הוא המליץ לי נקודתית וזה קרה אך ורק כששאלתי את דעתו. ומעבר לכך, כפי שכולנו יודעים- אושר אכן מפציצולוג שלא מאט\מפסיק להתקדם כך שאין לזלזל בנסיונו והברזלים שלו מדברים בעד עצמם. "ישמע חכם ויוסף לקח".
קובה- לבינתיים אני מחזיר משקלים בסקאווט. השיטה של אושר עבדה בדדליפט ולבינתיים הדדליפט שלנו שווה +-. מה יהיה בסקאווט? הזמן יגיד. בכל מקרה גם לך לא חסר ידע ונסיון. ישנם עוד פרמטרים שניתן להשוות בינינו אבל זו ממש לא המטרה ואני לא נכנס לזה. על כל פנים- להכניס את אושר לסיפור זה לא שייך. כבודו (!) במקומו מונח.
שבוע טוב שיהיה!😃
התכוונתי בכללי לתוכניות הגיוניות ולא ל"תעשה רק דדליפט , עוד חודשיים תעשה רק סקואט ותיהיה תותח"תכל'ס מה שמעניין זה בתחרות, אם שם הוא נותן עמוק זה מה שמעניין. גם בולטון מסקביט ממש גבוה אבל אף אחד לא מתווכח איתו על תוצאות בתחרות... לגבי הויכוחים המטופשים האלה... תתבגרו.
- - - עידכון הודעה - - -
ולגבי "אם היית עושה 5-3-1 אז היית ס1ס" זה גם דבילי, לצורך העניין אני ממש לא פורח בתוכנית הזאת, ובלחיצות ספציפית גם אתה ואה"ל לא. אז בוא נפסיק עם הספקולציות של "מה אם"...